Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tyhlety sceny kdy se clovek "pere" s vetrelcem jsou fakt k smichu a na co sakra v Alien hre clovek potrebuje indikator zasahu? To mas proste slyset, videt a cejtit jako ve starym AvP. Nezlobte se na me ale to zase bude jednou ptakovina.
  • ZvacA
    No a taky není nad to, když je obrazovka plná všelijakých - Kill50, Kill500, Kill19876, Triplekill100000000, Badass kill master 9000000 a podobný finty. Asi sem divnej, ale tohle je věc, která odrazuje od těch dnešních tzv. "her" stejně tak, jako vysmátej Pitchford & spol, kteří milují tam to a ono a milují všechny, ostatně jako u každé hry Gearboxu.
    • Cypri
      to taky nesnáším. naprosto to kazí atmosféru.
    • trefné
  • :D totalny hnoj nieje nic horsie jak tieto videa kde sa vysmiaty vyvojari chvalia jak je vsetko super... vyde hra a skonci to strasnym failom CoD:Aliens vobec netusia jak taku hru robit double kill/ triple kill a pointy ? v hororovom fps gj
    • A nejvíce bodů dosáhneš při pařbě s kinectem , když vydloubnutým šušínkem dáš alienovi headshot.
  • Tak mám pocit, že tenhle řídký, naleštěný počin je COOL pouze pro vývojáře a děti, fandové série asi vyprázdní své žaludky než aby za tuto patlaninu zaplatili. Ještě si matně pamatuji AvP a tam rozhodně nebylo příjemné, když na hráče prskla vetřelcova krev, ale tady jsou mariňáci asi víc otrlejší, bo jim ty kyselinové cool cákance nic nedělají a aby hra byla jednoduší, tak tam nefunguje friendlyfire. Nebo je to jen proto aby se to dalo hrát s prstem v nose? Já, když si chci zapařit opravdu cool mega pařbu a v klidu se dloubat až po loket v nose, tak si pustím MACHINARIUM nebo jinou odvazovou hru. Ale když se to někomu líbí, tak je to jeho věc a od případné koupě jej odrazovat nebudu, každý se chce doma v posteli u televize s analogem v ruce odreagovat po práci. Já si zajdu na pivko.
    • Souhlasím s tou krví vetřelce, má to být kyselina schopná rozežrat trup lodi, tady to vypadá spíš jako laciná hrachová polévka.
      • Cypri
        Vitana nejspíš :D
  • Alien Colonial Calls to Duty Marines for Xenomorph Battlefield 1: Calls all noobs to play fearless heroes autoaiming baddass guns to kill everything. Special game feature is to let your brains at home. NO BRAIN NEED TO PLAY :)
  • Čím víc toho o té hře vím, tím míň se na ni těším. Alien universum mám moc rád a tak mi moc není po chuti tenhle CoD-like styl.
    Zatím jsem tam nenašel žádný náznak nějaké atmosféry. Pořád někdo někam běží a střílí, i ten ukazatel zásahů mi tam přijde naprosto mimo.

Nevíte někdy jestli tam bude autoheal? (doufám že ne)
    • Mám takí pocit, že tie zábery sú zo starého aliena a z ného je len ten koniec. *7*
    • Shaker
      Vazne smutny je to skore, co tam vystupuje pri double killu, ALIEN BADASS apod... bohuzel z toho cejtim peknej prujem.
      • XorxoxTalarius
        Jo jenze tipnul bych si ze to skore je natoceny z kooperativniho multiplayeru ;) Prece nebudou ukazavoat zabery ze singlu. ;)
        Apropo v prvnim AVP jsi to mel taky (teda bez tech znaceni)
      • Taky to tak vidím :/
  • Tripple kill.....Badass....šmarjá za co
    • ...zas čtyři roky v pr-de-li... za co pane bože za co....
  • To je z Teleshoppingu? Double kill, Tripe kill....dufam ze su tieto videa myslene ironicky.
    • pod tohle se podepíšu
      vývojářům gratuluji, nové CoD:Colonial Marines je na světě!!!

"guys.... what the... what.... WHAT IS THIS???? " *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • Stormangels
    Call of Alien
  • Proč dneska ve všech tralierech musím půlku doby šumět na nastajlované vývojáře? Už mě to fakt nebaví, furt ty stejné awesome badass kecy.
    • to víš kravaťácká doba, oni vidí jen prachy
    • luke.skywalker
      to ani nejsou vývojáři.. spíš herci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit