Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Těžká nostalgie, ale jedna z mála her co mám stále v paměti... :-) Kampaň za predátora, vetřelce a nakonec klasický mariňák. Vetřelec chtěl hodně cviku, udržet orientaci a koordinaci pohybu byl na začátku oříšek. Taky jedna z prvních her co podporovala prostorový zvuk. Hrát sám po tmě uprostřed velké místnosti a za vámi najednou...no často jsem si dával pauzu.

    A multiplayer je kapitola sama pro sebe, coop proti nekonečným vlnám vetřelců a nebo lov :-D. Kamarád, zásadně jen tvrdej mariňák a moje oblíbená večeře, na tom málem zničil klávesnici (o mě :-) ). Nebo půlnoční souboje predátorů. Na disky. Ty jsem pro změnu zásadně prohrával já. Já ztratil hlavu a kolega si odcupital s jedním hitpointem. Vždycky. Predátorovi disky byly vůbec chuťovka, naváděly se a odrážely od stěn. Mariňákův zběsilý úprk do úzké pravoúhlé chodby na protější straně mapy, svist disku a obligátní "ty hajzle!" z vedlejší místnosti potvrzující úspěšné doručení :-D

  • Jsem teď vzpomínal, jakou jsem měl v té době kartu, mám pocit, že Rivu TNT, ale už si za boha nevybavím, jaké PC celkově.. nicméně pípající radar za mariňáka top, to je prostě klasika. Ale stejně Half Life dominoval neskutečně ten rok .. a nejen ten rok :)

  • RuZZy

    NOSTALGIE ULTRA! To byl klenot tyjo. Zbožnoval sem hru za Predátora..... miloval sem to. Fakt v té době to byl pro mě naprostý klenot :-D No AVP2 zvedlo laťku uplně jinam. Tolik propocených a propařených nocí u multiplayeru až mi je za tím až smutno :D. Mohli by to znovu oživit..... 

  • Ehem  alebo Alesove Ahem (to som uz roky nevidel)

    AvP uz ani nevirm ci 1 alebo 2 ma tak v tom case nebrala, kedze par rokov predtym som presiel na RTS

    Ale dal som to za Predatora a marinaka, aliena som nedal  prave pre tu orientaciu a bleh pocit v zaludku/hlave  ale inak neskutocny zazitok aj pre cca 16+ rocneho.

    Ale kult to pre mna nebol/nie je

  • Sr_Lobo

    Rozhodně nejsem žádný hardcore hráč,
    ale AVP1 mě tehdy tak moc chytla, že jsem si nedal pokoj dokud sem nedohrál za
    Mariňáka na Directors Cut obtížnost ... neskutečně posr**ací a adrenalinová
    záležitost, když si člověk musel dávat bacha, aby nepřešel přes mrtvého
    vetřelce a nezabil se sám kyselinou. Na zvuk v blízkosti běhajícího facehuggera
    už nadosmrti nezapomenu.

    • RuZZy

      Já si normálně u tohoto článku vzpomněl i na název levelu...TYRARGO za Mariňáka na obtížnost Directorst Cut byla....EXTRÉM. Normálně až mám husinu když si vzpomenu :-D Ale ta hra byla tak dobrá že to prostě muselo jít dohrát + bonusové levely jako motivace :-D 

  • Já vám nevím, možná je to mládím, ve které jste to hráli.....

    Ale já hrál jako první AvP 2010, jakožto taky docela puberťák.... Prvně jsem byl ve hře za mariňáka taky docela vystrašenej, ale pak mě strach z neznámého opustil při vědomí, že na mě může vyskočit z poza rohu leda tak vetřelec, případně ještě predátor (i když neříkám, že jsem se párkrát nelekl :D).....

  • Vynikající hra, u které jsem byl pokálený strachy. Šok z facehuggera na hubě a okamžitá smrt, to zatím žádná hra nepřekonala. Akorát to pak zkazili patchem, který umožňoval uložit kdekoliv (i když byl počet savů omezen). Pokud mi někdo chce odpovědět, že ukládat nemusím, tak takový argument neberu.

  • KIMCID

    jedna z Pc lásek

  • ALHAZRED

    Pentium 200+Woodoo2+96Mb RAM, prvý počítač, krásne spomienky. Spolu s dvojkou, to bola moja Topka na dlhé roky, hlavne AVP2, a AVP2 mutiplayer, na ktorý sme chodili s kamošmi do herne. Miloval som hru, za všetky 3 postavy. V MP, sa len alieni delili na niekolko druhov, a za každý druh sa, hralo ináč. Kamarát hrával za Praetoriana, a ja za Predaliena. Škoda, že hier z touto tematikou je málo, a málo vydarených. Ako vyšiel slabý Aliens: Colonial Marines, tak si producenti myslia, že o takéto hry nie je záujem, alebo Aliens vs. Predator (2010 ), čo je celkom vydarená hra, ale zúfalo krátka.

    AVP2, mala kampaň dlhú asi 12 hodín, za každú postavu, čo je 36 hodín spolu.

    • JohnyTheZik

      Tak ne že by těch her bylo přehršel, ale když už zmiňuješ, že producenti na vetřelce zanevřeli po Colonial Marines, tak relativně nedávno vyšel Fireteam elite a úplně skvělej Dark Descent (trochu jiný žánr, ale hru za mariňáka to vykresluje výborně).

  • Hanzales

    Tuhle hru jsem dostal tehdy jako dárek, vlastně první originálka, měla krásnou krabičku s takovým vystouplým potiskem. A tehdy naprosto špičková hra. Začal jsem mariňáka a neskončil, dokud ho nedohrál. Ale ty nervy... Jo a první střet s facehuggerem... po té chvíli ticha, když se najednou zjevil na xichtu, shodilo mně to dozadu se židle!


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit