Přejít na výpis diskuzí
Alone chce být sugestivním hororem pro Oculus Rift
18.10.2013 | Adam Homola
41 příspěvků
-
Myslite, ze oculus vyjde nejpozdeji v prubehu pristiho roku? Premyslim o tom devkitu za 300$ k vanocum, uz se fakt nemuzu dockat. Ale klidne bych pockal, kdybych vedel, ze to pristi rok vyjde. O Alone se pise, ze vyleze v prvnim kvartale, mozna to napovida vydani samotneho oculusu?
-
to mi prosim vysvetli prečo to na 3d strilecky neni...
-
Zajímalo by mě, co na to dinoshare. www.dinoshare.cz
-
mami?
-
Tak to krále bramborových lidí nepotěší...
-
přesně... fakt neuvěřitelný... doufám že ohlásí cenu a datum vydání před vánocema aby mi mohl Ježíšek udělat předobjednávku
-
Ver mi ze ty ti nepomuzou :)
-
No vidis a ja se prave tesim ze s tim budu hrat FPS a dovedu si s tim velice jednoduse predstavit i hrani RTS. Zrovna ten horor mi ale jako dobra volba neprijde ...
Tot zase muj nazor -
To já si rád ty plíny koupím. A taky prášky na uklidnění, abych dokázal usnout.
-
To se mi nezda, aby na zacatek prave "exceloval" Oculus na horroru. *7*
-
tak v tomto vidim budoucnost Oculusu. Pokud by slo opravdu o dobre napsany horor pak do Oculus budu investovat, ale na hrani 3D strilecek to neni. Teda alespon dle meho nazoru.
-
Zkoušel jsem occulus na ForGames (half-life2)a je to fakt něco zážitek
-
až začnou pršet ryby z nebe a samovznítí se starosta Varšavy
-
A nevíte, kdy vyjde Lepší než život?
-
No zatím to nepodporuje, ale podle všeho by customer verze měla tohle mít.
-
Mám otázku k tomu Oculuc Rift... Bude to podporovať 6-DOF, ako TrackIR? Teda napr. vykláňanie hlavy do strán, ako keď si môžem v Rise of Flight nastaviť pohybom hlavy pohľad presne na mušku guľometu, alebo sa vykloniť z kokpitu a skontrolovať situáciu pod lietadlom?
-
před týdnem jsem hrál Amnesii:TDD, plně Ti rozumím...
-
Jo to presne byla i moje reakce ... proste ne, vim ze bych to proste nedal :D
-
Ajaj, to bude hnědejch kolejnic *1*.
Já jsem přikokáklej i u starýho System Shocku 2. Nechci si ani představit, jak bych dopadnul, kdybych toto hrál. -
Horor pro Oculus Rift ... díky nechci. Už u normálních hororů padám ze židle, s oculusem bych fakt potřeboval ty plínky.