Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Whoossain
    Na Oculus by nebyl špatnej Outlast :-)
  • Myslite, ze oculus vyjde nejpozdeji v prubehu pristiho roku? Premyslim o tom devkitu za 300$ k vanocum, uz se fakt nemuzu dockat. Ale klidne bych pockal, kdybych vedel, ze to pristi rok vyjde. O Alone se pise, ze vyleze v prvnim kvartale, mozna to napovida vydani samotneho oculusu?
    • GlaDOS
      Já taky přemýšlím nad devkitem, ale pořád zvládám udržet svoje nadšení na uzdě. Palmer a spol. tvrdí, že klasická verze bude venku v řádu měsíců, ne roků. Takže ten příští rok je už hodně reálný. A myslím, že se vyplatí počkat. Kromě lepšího rozlišení by měl mít i omezenou detekci v prostoru (jako výklony do stran) a lepší možnosti přizpůsobení.
    • C-BEAM
      ale ten má 720p, nie ? lepšie je si počkať na 1080ku. Dúfam, že v budúcnosti pôjdu výrazne vyššie s rozlíšením, iba škoda, že 8k sa asi hráčsky nedožijem :(
  • Chápem to správne, že pre seriózne hranie potrebujem aspoň 30 fps na každý displej, takže by mi hra mala bežať aspoň 60 fps stabilne?
    • C-BEAM
      ano 60 fps je "minimum".
      • GlaDOS
        Spíš je to maximum. Víc ten displej ani nezvládne a hry jsou hratelné už i při 40-50 fps. 30 pak působí při rychlých pohybech rozmazaněji.
  • Mám otázku k tomu Oculuc Rift... Bude to podporovať 6-DOF, ako TrackIR? Teda napr. vykláňanie hlavy do strán, ako keď si môžem v Rise of Flight nastaviť pohybom hlavy pohľad presne na mušku guľometu, alebo sa vykloniť z kokpitu a skontrolovať situáciu pod lietadlom?
    • walltar
      No zatím to nepodporuje, ale podle všeho by customer verze měla tohle mít.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit