Přejít na výpis diskuzí
Alpha verze tycoonovky Prison Architect utržila 8 milionů dolarů
7.11.2013 | Ladislav Loukota
29 příspěvků
-
To je sice pěkný ale proč bych po nějakejch 10ti letech co ho používám měl mít trable u jedný hry... navíc tam nefunguje ani cyrilice, což taky omezuje docela dost velkou část zákazníků. Nemyslím si, že by podpora fontu byl nějakej velkej problém na odstranění.
-
To je celkem úspěch ... tu hru jsem si koupil někdy v začátcích a myslím, že jak to bude hotové tak to bude slušná zábava.
-
davat si do profilu diakritiku je sebevrazda
-
Ten už tu byl daleko předtím, ale pokud vím tak nepíše recenze, pouze má občas službu během dne jako teď.
-
Blbče *1*
-
treba si a to budou moci dovolit normalni grafiku *5*
-
Článek zajímavý, ale hrozně napsaný. To si to po sobě autor nemůže přečíst? Loukota píše z celé redakce nejhůř. Zaregistroval jsem ho zde až po znovuzrození Levelu. A pak že nebude mít práce redakce na Levelu vliv na Games...
-
Hra je zajímavá, ale bugy a neschopnost hry ukládat do profilů windows s českou diakritikou jsou docela nepříjemné překážky v hraní. Asi s nějakým větším testováním počkám aspoň do bety. Jinak cena mě překvapuje, kupoval jsem to za nějakých 11€ přímo na steamu, ani nevím jestli to byla sleva nebo ne.
-
A misto toho, aby jsme si tady na hru precetli preview, nejlip z vlastniho hrani a nen neco prohnany pres google translate, tak si tady pissalci budou hrat na hospodarkky a resit finance...