Přejít na výpis diskuzí
Alternativní historie v Hearts of Iron IV vrazí japonskou dýku do zad Sovětů
18.5.2016 | Aleš Smutný
8 příspěvků
-
Tak Polsko taky zpravidla nepřežije rok 1939. *3*
-
EU 4 a CK jsem hrál ted zkouším viktorku a v budoucnu snad vyzkouším Stellaris, ale při jejich velké ač kvalitní produkci už na HoI není čas :-( . Paradoxu držím palce jedno z mála studií co stálke dělá kvalitní a složitější strategie .
-
Takže technika by konečně mohla být realistická? *14* Ve dvojce mě vždycky iritovalo, jak u čtvrtiny tanků byla fotka T-34.
-
Myslím, že by od Paradoxu bylo velice velkorysé kdyby vůbec zahrnuli nějak slušně propracovanou sérií událostí pro případ že Československo přežije rok 1939. Speciální DLC asi nehrozí. Ta dávají smysl pro země, které z pravidla na mapě vydrží, což se o Československu říct nedá.
-
Doufám, že taky přidají "národní" DLC pro Československo.
-
Tohle bude absolutní pecka, ani nemůžu uvěřit, že jsme se konečně dočkali *14* *4* *4* . A komunita dostane dost modovacích nástrojů, takže by mělo být snadnější i vytvářet vlastní 2D modely
-
Naposledy jsem hral HOI1, jelikoz dalsi dily mne nejak nechytli. Ovsem tohle vypada skvele, to si koupim. Sice v rozpoctu je malo mista (Warhammer: Total War, pak Doom), takze asi pozdeji. Jedina dobra vec je ze to neni na skodu, jelikoz cim pozdeji tu hru koupim, tim lepsi bude :D
-
Hru bohužel hrát nebudu, ale uznávám, že to vypadá zajímavě, tyto alternativní historie, to je vždy paráda... až na ten neblahý efekt, že je pak každá diskuze plná wannabe historiků a vojenských expertů, co se to snaží zdrbat...