Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Tak změny pravidel mě až tak nevadí ... jen prostě lidi časem přestanou streamovat s hudbou (imho jen plus ... si tu hudbu můžu pustit doma) a hlavně doufám, že se služba jako taková zlepší. Protože někdy bylo to streamování opravdu tragické.

Ale nejvíc bych asi uvítal kdyby dali možnost měnit kvalitu streamu pro všechny ... to si myslím, že by dost pomohlo.
    • na twitch vůbec nechodím, co je to za službu vím jen zprostředkovaně kvůli tomu, že hry sám hraju, ale ta hudba bych řekl možná až takový "neproblém" nebude... ono to není jen o tom si vypnout hudbu v pokoji během nahrávání, pokud bude někdo chtít streamovat třeba Burnout Paradise tak mu můžou videa smazat nebo vypnout zvuk už jen kvůli úvodní hudbě v menu od Guns n' Roses - Paradise City, licencovaná hudba v GTA podobně, myslím, že taková "Video killed the radio star" by mi v nějakém lets play GTA Vice City online moc dlouho nevydržela, v nějakém videu na jedno z posledních Call of Duty jsem zase slyšel tuším to bylo intro hrát Bonnie Tyler - Total eclipse of the heart, ono to není jen o tom vypnout hudbu, když spousta velkých her používá hudbu licencovanou
      • Tak momentalne hlavne problem je, ze ti to kludne mutnu aj ked tam nemas hudbu, pripadne tvorcovia tam maju svoju hudbu a nemaju problem so streamovanim (pretoze chapu ako to je pre nich prinosne), len holt ten "uzasny" algorytmus to vyhodnoti blbo. Toto si proste musia poriesit, inac sa im na to ludia casom vyprdnu.
      • walltar
        Ve hrách se snad taky dá vypnout hudba ... jen s cutscénama by mohl být problém.
    • tragicke je to jenom diky flashi, coz se nezmeni, (pokud ti to vadi, poustej si to pres livestreamer v mpc-hc, naprosta parada) a pokud ma Telia problem s pripojenim ke zbytku sveta.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit