Amazon pracuje na MMO ze světa Pána prstenů. Už zase
-
Doufám, že to MMO bude ze světa ROP a ne z toho šovinistického rasistického Tolkienova. To by mohla být zábava. Zbírat SIMP body u Galadriel a zabíjet co nejvíc zlolných Harfootů.
-
-
Vtipné. Zasmál jsem se. 😂
-
-
Amazon - hry -> doteď samej propadák.
Amazon - seriál ze světa pána prstenů -> čistý utrpení.
Ó Adonáj, proč trýzníš hlavu našeho majestátu. 🤣
-
-
Hele, miliardy tam pujdou a porad je sance, ze se to povede :)
-
To je jak deset ran egyptských. Sotva se člověk vzpamatuje z jedné, hned Amazon oznámí další.
-
-
:-D No, tak to nás ještě od Amazonu čeká pár výživných zážitků....
-
-
A kurňa... to mi nedošlo, snad jsem špatným prorokem. 😂
-
-
-
-
Amazon by měl mít soudní zákaz přibližení k čemukoliv ohledně Pána Prstenů.
-
no fuj velebnosti!
-
Pri existencii MONUMENTALNEHO sveta LOTRO, ktore stale vyborne vyzera a ma absolutne unikatne a s laskou prepracovany lore je toto cista ekonomicka samovrazda.
-
-
V podstatě existují jen 2 možnosti. Buď se to povede a my dostaneme nový LotR:O (přeci jen mechaniky a gameplay už je vousatý) nebo se to nepovede a LotRO bude mít spoustu nových hráčů. ..podle mě win:win pro LotRO hráče 🤷
-
-
hmm tak to clovek nevi jestli ma byt rad, nebo brecet ...
-
Takže New World do roka zavřou a za dva roky přijde jeho reskin s názvem LotR: New Hope? 😂
Ne, nemám velké naděje a očekávaní...
-
OK na rozdíl od NW bude to mít příběh + dejme tomu i nějaký ten endgame ale stejně by mě zajímalo proč zrušili původní projekt
-
-
je to v clanku, nedohodli se s tvurci hry, amazon to jen distibuuje
-
-
Mě by bohate stačilo, kdyby se domluvili se Standing Stone Games, použili grafiku, combat systém a možná gathering/crafting z NW a jinak nechali úplně všechno z LotR:O a byl bych šťastný jako blecha 😁
-
Aha, takže to bude další úspěch jako seriál... :)
Nevím jestli je to v tuhle chvíli dobrý nápad.