Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

Přece to nemůžou pokazit pokaždé, jednou to vyjít musí. Kolo Času a Nadace jsou spíš podprůměr a tak teď máme nárok na nějaký lepší seriál 😉

• RAMIUS89

Ale u seriálu mám pocit asi taký, predstav si že pôjdeš na film do kina a v polovici ho vypnú a povedia ti, stavte sa o týžden dopozerať druhú časť filmu.

• MalyZeli

Protože za řekněme 12 hodin v sérii dokážou odvyprávět mnohem víc a pořádně vyvinout postavy a dá se to udělat rychleji a kvalitněji než 2 hodinovej film každý 2 roky. Ovšem Amazon zničí LOTRa, a teď se zaměří na ME... To teda potěš koště.

• Blue.Shark

Smyslem obojího je vyprávět příběh. Vždycky záleží na tvůrcích. Pokud si samozřejmě scenáristé nedokážou říct, kdy toho už bylo dost, často k tomu natahování dojde. Ale to už je jen záležitost blbého scénáře. I dlouhé seriály mohou být zábavné, dokud mají dost svěžích nápadů.

• MalyZeli

To bude katastrofa...

• palcov

Smyslem filmu je povyprávět příběh, smyslem seriálu je dojit a natahovat. Tak si vyberte. Samozřejmě existují výjimky a průniky, například natahované filmové série ala Hobit 123456.. nebo naopak seriály s uceleným příběhem. Já preferuju spíše filmy.

• uher

Já teda fanoušek nejsem (hrál sem to tehdy chvilku a nijak mě to neoslovilo), ale není pro fanoušky seriál lepší? Vždyť jsou to tři rozsáhlé hry, ve kterých jsou různé rasy, jejich vztahy, světy apod... filmová verze by musela spoustu věcí okleštit, nebo rovnou vynechat. Seriál má naopak výhodu, že si může na spoustu věcí udělat čas.

Samozřejmě se bavím o ideálních podmínkách, kde by se ctila předloha a nové úpravy by byly provedeny s ohledem na zákonitosti onoho světa...

• RAMIUS89

Stále len seriály. Prečo nenatočia filmovú sériu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit