Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • podle videa to vypada jen na reskin se žádnymi nebo minimalnimi dopady na hratelnost. tomu ja nerikam remaster
  • Tento Remaster je nejlepší Remaster za dlouhý léta. Uplně mě to vytřelilo moji prdelnici z okna a ted k tomu mass effect mod, kterej byl cool i ve dojce. Oblíbená strategie a oblíbenej vesmír ME. Za RTS mass bych i zaplatil!
  • Jsem jediný, komu učaroval celý ME vesmír, postavy, příběh, ale hratelnost (mám na mysli ten konzoloidní lvl design, totálně předvídatelný a tupý postup celou hrou) to šíleně kazila? První dva díly jsem dohrál čistě protože jsem chtěl vědět, jak to dopadne *4* Možná, kdyby to nebylo v prazákladu na konzole, tak by mě to ve skutečnosti i bavilo hrát... Ale hned se nečertěte, jen můj názor a zvědavost na Váš *4*
    • co myslíš tím konzoloidnim dizajnem, dneska i na konzole vycházejí open world hry. tohle sice nebylo open world ale rozhodne jsem se tam necítil stísnene (treba na citadele). v dialozích byly nejake volby co si pamatuju. co si pamatuju i pribeh mne docela zaujal a bylo tam i nejake prekvapení. souboje byly zabavne.
      rozhodne to nebylo žadne hardcore rpg ale jako slušnou mainstreamovou arkadu bych to odporučil. mluvím o jedničce, zbytek jsem nehrál (tedy zkusil jsem rozehrát 2 nebo 3, už nevím a nebavilo mne to)
    • Coffin.Corner
      To jsem rád že nejsem sám :) Mě ten hladký průchod jedničkou, bez jediného záseku, bez jediného zabloudění taky vadil. Vlastě jediným prvkem u něhož jsem si užíval relativní svobodu byl tolik nenáviděný Mako :)
      U dvojky jsem měl zase pocit, že pokud se prudčeji rozběhnu,tak prokopnu papundeklové kulisy, kterými na mě dýchal okolní svět...
      No a trojku už jsem ani nedohrál, protože mě nebavila ta rádoby epičnost.
    • Keyz
      Jakožto člověka ano. Každý tam mluvil anglicky a lidé si prosadili v celém vesmíru vlastní jazyk.
      Jinak ne. Nemělo to hloubku. Bylo vidět, že to je hlavně akční RPG.

      Nejlepší byla rasa ve skafandru byla a poté následný pokus o sex *15* S lvl designem souhlas. Nic o čem bych psal domů anebo si snad měl pamatovat a vzpomínat na to po delší době.
      • http://forum.bioware.com/topic/117807-why-do-all-the-aliens-speak-english/
    • niceguyfromrussia.ru
      Pravda. Jednička bola ale dobrá aj gameplay u trojky bol akceptovatelný... ale u dvojky to bola na PC katastrofa, to si pamätám... U všetkého ostatného to bolo naopak, ale aj tak si myslím že trojka bola najlepšia (odmyslím si nepodarený koniec)
    • Tak rozhodne to melo daleko od dokonalosti. Zvlast jednicka obsahovala veci, ktere by ted stezi prosly. Ale to neznamena, ze jsem si gameplay neuzil. Dvojka, ac byla linearnejsi, byla mnohem vyvazenejsi - v jednicce ti za adepta stacilo furt spamovat odhozeni a dokazal jsi vyradit 95% nepratel. Ve dvojce byly nektere casti hry na nejvyssi obtiznost slusna vyzva.
      Ale jak rikam, obe hry (ME1, ME2) jsem si uzil a nedostatky v gameplayi jsem diky vecem tebou zminenych prehlizel. Jednicku jsem dohral asi 5x a dvojku 3x :D
      Paradoxne jsem si po strance gameplaye uzil nejmene treti dil. Jako ano, na pohled se zda zda soubojovy system jako obrovske vylepseni oproti minulym dilum, dokud si neuvedomis, jak nevyvazeny a repetetivni je. Repetetivni proto, ze 90% hry bojujes proti dvoum frakcim skladajich se porad z tech samych nepratel, kteri te po kratke dobe nemaji cim prekvapit a zvlast souboj proti reaperum je hrozne nezazivny. Na par misi se ti objevi Gethove a to je vsechno. Nevyvazeny je je kvuli extremne rychlemu obnovani schopnosti - napriklad vanguard ma schopnost 100% dobiti stitu - defakto zivota pri primem utoku na protivnika a doba mezi pouzitim teto schopnosti je tak 3 sekundy.
      Proste trojka byla delana tak, aby pusobila na presentacich cool, bohuzel je to nejslabsi dil po strance pribehu tak gameplaye.
    • Hratelnost v jedničce byl pěknej shite, dvojka se zjednodušila, ale zase partáci měli mozeg a zbraně nepůsobili jaki čongovský výrobky na kuličky. Trojka zase měla nejslabší story ale good kombat, takže se to celý vybalancovalo *5*
  • B.o.b
    Co já bych dal za remaster původních her, doufám že něco žbleptnou na E3.
    • Lukyz
      K čemu remaster? Všechny ME vypadají i dnes absolutně skvěle, stačí nastavit vyšší rozlišení a stáhnout TexMod pro textury a je to pořád nádhera *2*

      ME1: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=278860662
      ME2: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=340814589
    • Také tak. Nedávno jsem si prošel celou sérií znovu a paráda. Hlavně nezkazit další díl.
      • B.o.b
        Já právě čekám na remaster, kde mají být všechny příběhový DLC, tak snad z nich něco letos vypadne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit