-
Podívejte se, jak vypadalo ETS 2 když vyšlo... Všechno je jen otázkou času. Buďme rádi, že se SCS o své hry tak hezky starají a postupem času je vylepšují. Víc takových vývojářů. :)
-
-
Ja som si kupoval ETS 2 az ked bolo spolu s Going east a s ATS pravim tak isto. Ked je hra dobra, dobra aj ostane a je jedno ci ju kupim rok po vydani. Kazdopadne sa tak tesim, ze si idem supnut ETS 2 :)
-
-
A co mesta? Vubec zadna zminka o jejich velikosti a provedeni, wth...
-
Vypadá to nádherne. Ked si spomeniem na to ako sme kedysi s kamosmi hravali King of the road, o takejto grafike sa nam vtedy ani nesnivalo :)
-
-
Jsem milovnik ETS2 ale King of the road mi prislo zabavnejsi a propracovanejsi, mate to tak stejne? Treba nelegalni joby, naprosta pecka, zkratky atd. Jeste ted po mnoha letech si naprosto presne vybavuju ten svuj zelenej Actros.
Oproti tomu mi rekneme skoro early acces hra jako je ATS s minimem obsahu prijde naprosto smesna.
Driv by si nikdo nedovolil vydat hru v takovem stavu, driv by to nazvali jako DEMO, dnes je to plna hra...
-
-
Raději mít 2 detailně zpracované státy (brzy 3) než 10 odbytých. A co se týče tahačů, tak to je škoda, ale na blogu mají napsáno, že pracují na licencích. Takže jediné, co tato hra potřebuje, je čas.
-
Nechtělo by zrovna takovou hru, která sama dopředu ferove avizuje, že obsah " v ceně" i placený ještě zanedlouho přijde, recenzovat s vetším časovým odstupem? Na tiscali to hodnocení zustane, ikdyž to za pár měsíců bude daleko bohatší hra a ta recenze ztratí trochu smysl..
-
-
to by sa polovica hier musela recenzovať po dvoch rokoch
-
-
Klasické čecháčkovství.
Zahraniční média: pcgamer: 8/10, destructoid: 8.5/10, gamepressure: 8.5/10
Česká média: games: 7/10, zing: 7/10, doupě 7/10
Holt úspěch se tady v Česku nepromíjí. -
-
Dřív výrobci takové hry označovali jako DEMO, tzn ukázka hry aby vás navnadili a bylo to ZDARMA. Dnes se to prezentuje jako plná hra.
-
-
Pokud zvolili stejný model jako u ETS2, jako že nejspíš jo, tak ti ATS taky umožní stáhnout a hrát slušnou dobu legálně zdarma, aby ses mohl osobně přesvědčit, že za těch pár korun vážně stojí. Digitální distribuce nevím, krabice za 450 korun, probůh. Cena dvou střídmých návštěv hospody. *7*
-
-
Jaky uspech? vzdyt je to vic jak podprumerna hra, lepe receno kopie ETS2 s minimem obsahu, jinou mapou a zatim dvema znackami trucků. Invence 0. Tak mi rekne o jakej uspech se tu jedna? To by moderi udelali lepsi ATS nez samotny vyrobce. Vzdyt i moderi udelali multiplayer.
-
-
No co jako, vždyť má pravdu, je to ostuda, taková kopie ETS2.
-
Souhlas, multiplayer uz dnes vidím jako nezbytnost u her a u ETS2 a ATS obzvlášť. V ETS2 je úžasnej díky moderům z polska kteří se o to fakt starají a bezmilosti banují prudiče. Kdyby bylo SCS co k čemu tak tenhle team moderů by už dávno pracoval na multiplayeru ATS a mohli to představit jako skvělou novinku u které by ani zatím slabší obsah nevadil. Bohužel je to jinak.
-
-
Ten multiplayer je úplně o hovně, když tam nefunguje AI doprava. Koho baví jezdit po prázdné silnici a jednou za čas někoho potkat? Takže celkem nechápu, v čem je pro tebe MP v ETS2 "úžasnej".
-
-
Jn, zase nějakej chytrák co to nikdy pořádně nehrál, ke všemu prej mentálně vyspělej, asi pěknej trololo *1*
-
-
Nj, zase nějaký zaslepenec, který nerozezná hate od konstruktivní kritiky :)
-
-
Nás to taky baví, s přáteli je to zábava a i v solu si to užívám. Přijdu z práce, dám si kafe, pustím si muziku, vemu zakázku a nádherně si odpočinu i bez okolního provozu, jen tak mezi lidmi z celého světa. Tomu ale ty "mentálně vyspělý" chlapče nemůžeš rozumět *3*
-
Uplne o hovne je pro tebe, my si to tam uzivame, evidentne jsi jej moc nehral a jen tu polemizujes a kritizujes neco cemu evidentne nerozumis.
-
-
Na ETS mám nahráno přes 200 hodin, takže myslím, že si můžu dovolit tu hru hodnotit. Máš pravdu, v MP jsem nahrál tak 20 hodin, bohatě mi to stačilo k tomu, abych si utvořil názor, který jsem tu napsal. Nemusíš s ním souhlasit, ale měl bys jej respektovat :)
-
-
Já MP nehrál spíš kvůli tomu že tam nebyla podpora Oculusu.
-
No tak to by mě teda ta chybějící AI pěkně štvala. Přeci jenom to je nejdůležitější prvek určující obtížnost. Člověk musí být ve střehu jako v reálném provozu. To je pak o ničem a přijde mi to jako simulátor kamioňácké zombí apokalypsy. Implementace živých hráčů ano, ale pouze s AI jako v GTA V. Jinak je to podle mě k ničemu.
-
Nevím no, sejde se nás pět, přes program zesynchronizujeme zakázky ať máme stejné a jedeme podle pravidel provozu, po cestě potkáváme známé, posloucháme hudbu a kecáme, o náhodná setkání není nouze v zatáčkách potkáš převrácený kamion, upozorníš kámoše a jede se dál, po 10 minutové cestě potkám třeba 100 dalších. Je to krásný oddech, ale špatně se to popisuje k tomu musíš mít vztah a asi i mentální vyspělost.
-
-
Moje mentální vyspělost je dostatečná, chybu spíš vidím v tvé literální nedokonalosti, když nedokážeš přesně vyjádřit, co myslíš. V předchozím příspěvku není o hraní s přáteli ani zmínka, hovořilo se obecně o multiplayeru. Když to hraješ s někým, tak se na to samozřejmě díváš jinak, ale nemůžeš počítat s tím, že většina lidí to má stejně jako ty. Pořád si ale myslím, že v tom MP prostě to AI chybí a okolí je prázdné, ať už hraješ s kamarády či ne.
-
-
-
-
-
-
Ten multiplayer, to by byl tedy zážitek. Když vím jak se "lidi" dokážou chovat v ostatních hrách. Destruction Truck Derby.
-
-
Nemohu souhlasit, neoficialni polskej multiplayer je tak dobre podchycen adminy ze si tam malokdo dovoli nejaky speedhacky nebo "destruction derby", bany jsou nemilosrdny a mohu rict ze to tam funguje jak snad v zadnym jinym multiplayeru ale to je tady prave tim ze je to neoficialni multiplayer, myslim si ze oficialni multiplayer by byl k cheaterum a rammeru vice schovivavy, tak jak to vidime u vetsiny her.
-
-
Jen drobnost k recenzi. Nevada a Kalifornie jsou na ZÁPADNÍM pobřeží spojených států, nikoli na východním jak píše autor v recenzi.
-
-
Pravda, samozřejmě. Díky za upozornění, už jsme to opravili.
-
-
Takže je to přesně jak se očekávalo. ETS2 v amerických kulisách.
Měl bych pár otázek:
- Jak je mapa velká? Jak dlouho trvá projet z jednoho kraje na druhý? Ví se už v jakém je měřítku?
- Jsou tam nějaké změny/ vylepšení oproti ETS2 (kromě třetí možnosti u parkování)?
- Co města, jak jsou velké?
Díky. -
-
Souhlasim s tebou, nevidim zadnou invenci oproti ETS, snad jen delsi trailery a parkovani. Je evidentni ze se chtej dostat na americkej trh s necim co uz tu v evrope mame par let. Je to skoda ale tento pristup se mi take nelibi, meli vytvorit neco noveho, ne jen predelat ETS2.
-
-
"Nevidím žádnou invenci" - tohle říct je trochu nefér. Hodně věcí, které vyvíjeli do ATS, dali zdarma v podobě patchů do ETS 2.
-
-
Tohle by se dalo s úspěchem říct i opačně ale kdoví jak to bylo :)
-
-
-
a kdyz se ti to nelibi, tak to proste nehrej a hlavne nekomentuj... miluju takovy chytraky jako jsi ty, cype
-
-
Protoze se mi neco nelibi tak to nemam komentovat? z ktery komunisticky nebo postkomunisticky zeme jsi prisel chlapce?
-
-
vlastně je mi jedno kdo se s kým hádá ale když si v dnešní době prohlížím zprávy tak mi přijde vtipné svádět to na komunisty a hlavně tady *1*
-
-
Tim jsem měl namysli to černobílé vidění, čecháčkovství a styl "drž hubu a krok" typické právě pro komanče.
Já je zažil a ten chlapec mi je tím příspěvkem připoměl, prostě jen blbá asociace.
Nechtěl jsem tím sem tahat politiku a to co se děje třeba na novinkách, tímto se omlouvám.
-
-
-
Trošku jsme přebrali, že?
-
Za prvé nepsal, že se mu to nelíbí. Za druhé, pokud vysvětlí, proč se mu to nelíbí a nenapíše jen záštiplný hate, nevidím problém.
-
-
Squirrel robí už aj YT sériu: https://www.youtube.com/user/DaSquirrelsNuts. A tie mestá sú o dosť väčšie a hlavne detailnejšie než v ETS 2. Osobne sa neviem dočkať 3.2. :)
-
Celý tento víkend to bude hrát Squirrel - twitch.tv/squirrel, tak se můžeš kouknout a určitě ti to nějakou představu dá.
-
-
Doufal jsem ze povoli i evropske nakladaky. *9*
-
-
Nebylo by to spatny, sam bych byl pro ale obavam se ze nam v tomhle pomohou pouze mody. SCS si myslim ze je do hry neprida. Americky trucky nemusim, radeji poradny Volvo nebo MANa. Pro me je tedy zatim ATS nezajimavou hrou a to ETS2 miluji.
-