Přejít na výpis diskuzí
Analýza léčitele a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online
9.3.2014 | Redakce Games.cz
48 příspěvků
-
Je to slang. Tedy nespisovná útvar, který je charakteristický pro mluvčí náležející k určité zájmové skupině. Proto jsem říkal, že jsem rád, když autoři zde na Games použijí spisovnou formu. Každé takové použití je vítáno, protože si na taková slova pak mohou lidé zvyknout a nepřijdou jim divná a zvláštní.
Avšak co se týká významu přezdívek (nick), tak tady i nás není pravidlem, že jméno/přezdívka musí nést nějaký konkrétní smysluplný význam. Takže výraz "nick je zkomolenina" postrádá smyslu. -
Pan Tau ale neni takovej bajecnej kluk jako ja :p
-
Healer je zazitej pojem, zkomolenina je tvuj nick.
-
Pan Tau by byl asi lepší ;o)
-
pan x dorazil, tomu se nemůžeš divit ;)
-
Zdravím nadšencov a budúcich hráčov TESA. Ak by mal niekto záujem pozrite na našu stránku http://guardiansofmaraya.enjin.com/activity . Sme gilda SK & CZ hráčov pre TESO. Radi vás privítame.
...for the queen we protect, we raise our weapons, unleash our wrath, until the last one has fallen!
Shadowhorn, Elder of Guardians of Maraya. -
Jinak bych rád pochválil autor článku za to, že dal přednost českému "léčitel" před cizím "healer".
-
Tak to mě tyhle reklamní články nechávají chladným. Doporučuji s objednávkou raději počkat až na dobu, kdy se hra projeví v plném světle. Zatím se zdá, že kromě jména ničím nepřekvapí. To ale na druhou stranu neznamená, že musí být špatná. Když se jim zdaří hratelnost, tak je jedno, že to vše jede na starém, ohraném konceptu.
-
hatery za pol roka budete platit za tu hru aj tak lebo nic lepsie nebude *16*
-
Nebrec, ze tu nemas co cist, ty chudaku. Jsou i jiny weby.
-
Jo svobody slova je hrozná chyba :)
-
Tak tohle je velice důležitý článek, na který tady, tak dlouho čekám a který definitivně přispěl k tomu, že TESO musím mít, ať se děje co se děje, jdu si ho ihned objednat, Děkuji tiscali, že mi pomáháte ve výběru, jen tak dále ... :-)
-
Ne beta klíče nikdo nechce *1*
-
jj chudaci ted aby si zmenili kuli nasi popstar vyznam sveho jmena :D
-
Chudaci hipsteri:-D
-
Shrnul bych tuto diskuzi asi takhle - http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQudcMzXWwVCZOIijLT9jYvbCcXr637Ssga5R_QFf2PuicE1KQxVw .. A lepsi uz to tady nebude, dokud nevyjde kingdom come :D
-
ja som tak z dôvodu zadanej témy musel písať celé seminárne práce
-
Mnoho i více novějšího se nepochybně dozvíte i na našich výtečně skvělých fan stránkách.Kdyby někdo čirou náhodou býval nevěděl.
-
Byla nekolikrat k dispozici beta, spousta ingame videi, informaci...
Pokud bych u ty bety vydrzel dyl, tak bych taky klidne nadaval.