-
autor sice zmínil že ve hře je limitovaný počet jednotek, ale už neuvedl že ten limit je 10.
a zatím nějak nepozoruju jakoukoliv nutnost taktizovat ...krom příběhových misí kde máte velmi omezenou sílu a taktika se tak sestává z objevného schovej se v poli a buď hlídku obejdi nebo ji ze zálohy přepadni. a to desetkrát opakuj. jinak prostě člověk pošle jednotky do boje, když prohrávaj tak dá ústup, ve vesnici se obnoví a můžou zpátky do boje. ve skirmishi jsem si vystačil s 7-8 základníma pěšíma jednotkama + 2-3 jednotky lučištníků (zbylý asi 3 typy jednotek byly zbytečný).
a z těch 10 jednotek musíte mít i komplet obranu, sice můžete ve vaší základně i vesnicích postavit pár obraných věží, ale ty jsou úplně nanic protože se snad neubrání ani jedinný jednotce (no 3 věže ve vesnici se možná jedný jednotce občas i ubránily, ale to ta jednotka musela dojít na místo kde na ní dostřelí všechny 3)
zatím jsem odehrál jen tu úvodní kampaň a pár skirmishů (s AI) a bohužel zatím moc nepotěšilo -
Koukám, že tím hrozným GUI a ikonkami všude furt nehli .. Hrál sem betu a musím říct, že RTSka jsem hrál už lepší a záživnější. Beta ani nadsazená recenze mě opravdu nepřesvědčí o koupi. Max ve slevě za pár éček.
-
Krátká ale výživná *4* Možná jsou rekové lití z kvalitní ocel a je to správně bez "z". Připišme autorovi alespoň k dobru, že píše o "době vikinských nájezdů" a ne "vikingských".
-
Krátká jazyková: Oddíly se zúčastnily, léta Páně a ve spojení "středověké příběhy litých reků" nejspíš chybí "z" před "litých". Nebo ne?*3*
-
Spíš bych se přiklonil k Radkovi. Jednak se na paškál berou/zvou lidé, těžko si můžu vzít na paškál historickou kampaň ze hry, i když přeneseně budiž, to by ještě šlo. Ale hlavně to dělám proto, abych dotyčnou osobu/kampaň *4* podrobil nějaké kritice, za něco jí "vyhuboval." Autor chtěl spíš říci, že se Ancestors Legacy těm historickým kampaním věnuje, nechce poukazovat, jaké mají chyby - když si je někdo bere na paškál, tak už spíš recenzent, těžko samotná hra.
Ale čeština je krásná a komplikovaná, možná se mýlím *4* -
Já myslím, že má. Ale možná ty ne.
-
Skvělá svižná RTS. Nejvíce se podobá asi stařičkým Praetorians. Zatím jsem ve třetí kampani a výtkám recenzenta musím dát bohužel většinou za pravdu, přesto je to po Thrones of Britannia v krátké době další středověká strategie, co mě hodně chytla.
-
Boze, boze, ma autor aspon tuseni, co znamena rceni "vzit na paskal"?