Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Wait... Konzole s operačním systémem, v rámci kterého se dá dělat i něco jiného než v hlavní (v podstatě jediné) nabídce odkliknout jedinou dostupnou položku, možnost "Spustit hru"?

Že by se ten konec světa přecejen ještě nekonal?
    • Ty toho o konzolách moc nevieš však?
    • Gonzi
      They invented.... wait for it... PC *1*
    • Moc neslav.

Když si pročteš mezi řádky, tak je to prostě telefon připojitelný k TV a s ovladačem. Ale je dobrý, že jsi vypíchl asi hlavní sílu této věci.

Celé je to totiž jen o té otevřenosti a F2P, které to vývojářům nabízí. Jejich text z toho ale napohled dělá něco víc....

Nežíkám, že to je špatná nápad. Emulace starých konzolí je už na vysoké úrovni na Androidu a tohle by mohl být dobrej emulační box k TV. A nějaký slušný hry se na to taky jistě objeví...
    • jj... todle zrejme recenzentovi nedoslo... nebo zapomel zvyraznit :-)
  • Nejsem si jistý, jestli jsou tyhle diskuze na Games.cz prvotřídní trolling, nebo je tu akorát tolik hloupých omezených lidí :D V každém případě se tu schází opravdová elita :D :D
    • Pro hlupáka každý hloupý.
      • pre inteligenta o to viac.
    • Takový typický reprezentační vzorek české populace *7* *9* *11*
  • MishKonn
    Přitom se ten nápad zdá být velmi jednoduchým – herní konzole, otevřená vývojářům, která poběží na Androidu a jednoduše vám zprostředkuje klasické pohodlné hraní na televizi, bez nějakých omezení...........a bude to konzole otevřená vývojářům.

http://www.bloodygoodhorror.com/bgh/files/reviews/caps/vampires-kiss.jpg
  • Narážím na pana Copánka, který strčil všechny konzoloidní krámy do jednoho pytle. A jeho geniální PC sestavu za 60.000 Kč.
    • Ta jeho sestava ani neexistuje. Jenom sní a mele průjmy. To už je moc. *15*
  • jindra.veliky
    Tegra, 1 GB RAM *1* na to se asi budou delat hlavne predelavky mobilnich her *15*
    • Přesně tak. Když si pročteš mezi řádky, tak je to prostě telefon připojitelný k TV a s ovladačem.
      • mno... i tak to muze vyznit, ale pokud zacnou vychaze taplikace optimalizovane pro zarizeni a majici svou vyuzitelnot... Tak proc ne ?
        • Jistě proč ne?

Je to levný a jak jsem napsal níže... pár dobrých her se na to jistě... ale přečti, co tam dál píšou... většina bude nějakej shovelware.

+ ta emulace. Ale to bych si mohl rovnou k TV připojit notebook, kdybych moc chtěl emulovat na TV. Hmm, tak mě napadá... proč jsem to sakra ještě neudělal...
    • Trol.diskuzni
      No jen aby ses nedivil, až uvidíme hardwarovou specifikaci PS4 / Xbox123...
      • přesně xD PS4 s Xboxem budou zas jen topinkovače na úrovni výkonu mého univerzalního dálkového ovládání x)
        • Ale i tak, skvělé hry, které si PCčkáři nezahrajou tam budou vycházet furt *3*
  • Cypri
    Držim palce ať jim to vyjde i přesto, že free to play model nemusím. Možná to free+doukoupit když mě baví. To se mi vcelku líbí. Dostanu demo zdarma, zkusim, a když mě bude bavit, dokoupím zbytek hry. To mi přijde fér. Jen se bojím aby na to nevycházely samé hlouposti.

O výkonnosti se ale dá docela pochybovat s tím co tam je uvedeno, že to bude mít. Uvidíme.
  • Specifications:
    Tegra3 quad-core processor
    1GB RAM
    8GB of internal flash storage
    HDMI connection to the TV, with support for up to 1080p HD
    WiFi 802.11 b/g/n ,Bluetooth LE 4.0 ,USB 2.0 (one)
    Wireless controller with standard controls (two analog sticks, d-pad, eight action buttons, a system button), a touchpad
    Android 4.0
    To jsem nasel na kickstarteru ale buch vi co v tom nakonec bude *3*
  • " ...když totiž platformu otevřete úplně, skončíte zavaleni v tuně mizerných her, v nichž se ty dobré ztratí, následně nevydělají a vývojář se přesune jinam."

Ou, takhle kopat do PC. .)
    • ales.smutny
      Hm, doporučuji si přečíst třeba včerejší článek o nové službě Steamu. Platformy, které nabízí hry na základě seznamu - Steam, PSN, XBL mají prostě problém s filtrováním her, které vpustí do svého portfolia. Tohle není PC, tohle je právě ta platfroma.
    • Cypri
      Ty dobré se na PC nikdy neztratily. To ty špatné pochopily, že se na PC scéně nemají šanci dlouhodobě držet jako na hlavní platformě, tak se přesunuly tam, kde se to vyvíjí snadněji a prodává lépe. Mně se to tak jeví.
      Dobrou hru PC hráč vždy ocení - !tím neříkám že konzolista ne!.
      Na druhou stranu, je plno multiplatformních titulů, které považuji za super. Jen se musí zvládnout optimalizace. A je jich zároveň plno skvělých na konzole. Upřímně si myslím, že každá sféra herní scény má to svoje.
      • Zas a opět, jen narážím na tu větu z článku, s vašimi názory souhlasím, jen jsem si vzpomněl na PC, kde se určite nezrácely a neztrácejí kvalitní tituly v záplavě šméček.
        • Cypri
          Ok, pardon, omlouvám se, zřejmě jsem jen špatně pochopil jak to myslíš. *3*
    • funguje to tak doted na mobilech a tabletech a nevidim, ze by ten prumysl upadal.... Kdyz nekdo udela blbost, tak si od nej uz nikdo nic nesosne... ale nezabije to platformu...
      • Nevím, jestli si rozumíme, ale já právě reagoval na tu větu z článku, kterou tam mám v uvozovkách, a která mi přijde hloupá.
        • ted uz rozumime... :-) sry
  • jejdasku, cos to vygooglil za pitomost? 32Gb ram pameti? a na co jako? do budoucna, jo? ty jses lopaťev roku. normalne si dam ten tvuj stroj pres screensnap na facebook - docelas pobavil... sni dal..
    • Proc oslovujes me?
  • Prece to nemusi byt uplne idealni masinka pro vsechny. Proc porad na vsem hledat jenom mouchy? Proste dalsi krabicka, stim ze ucitili nevyuzitou mezeru a to co uz v podstate mate dnes, daji do krabicky, ovladac, vsechno perfektne vyladi a zase se pokus vyladit ted chaoticky zajebanou nabidku her. Proste tomu daji stabni kulturu. To jak se to vyvine bude zalezet taky na vyvojarich. Dobrej projekt a neni potreba dal spekulovat. Jestli to nekdo bude brat jako v devadestych letech konzole od vietnamcu tak at. Taky se na tom hraly hry, bylo jich hodne a stalo to malo. Neni to presne prirovnani, ale myslim tim, ze o AAA nejde a pokud tech 100 her co na tom budete nakonec mit, nez vyjde nova konzole a budete hrat, tak to je si myslim vo cogo. Piratstvi nebude zadnej problem. Vi se, ze konzolisti si zaplati. Dobra hra se proda vzdycky. Jasne ze treba z 30ti her jich bude 20 ukradnuto, ale tyhle proste se nevlezly do hracova rozpoctu- mely byt tak skvele jako tech deset. Proste nejsou tak dobre, aby je clovek kupoval. Nikdy by je nekoupil. Kdo si tuhle hracku poridi, bude si kupovat i pardolacove hry. Bude to láce, to je jasny. Co je universalni je na houno a tohle ma presnej jeden ucel. Zapojime, jedeme. A kdo chce stelovat, bude stelovat. A kdo vi, treba to pujde propojit s tabletem muze to byt ovladačodisplej nebo kdo ví co. Já bych řekl, že k tomu dojde a že necim prekvapi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit