Ani čtyřminutový boj s drakem mě nepřesvědčil, že s Dragon Age: The Veilguard není něco špatně
-
Těžko říct, na Inquisition ještě pracovala aspoň část staré veteránské party Bioware, teď už tam nezůstal prakticky nikdo a poslední dvě hry, co Bioware udělali, byly naprosto ostudné, poloamatérské propadáky.
Ale možná se od Andromedy a Anthemu vzpamatovali, uvidíme. Já všechny hry od Bioware (kromě Anthemu) vždycky kupoval první den nebo na předobjednávku, u tohohle rozhodně počkám na recenze a let's playe.
-
Mně teda na samotném gameplayi nepřipadá nic špatného, právě naopak, vypadá to hodně dobře. Ale ta stylizace je fakt naprosto příšerná, viděli jste někdo srovnání Qunariů v DA2 a v tomhle? To je prostě skoro až k smíchu, kdo tohle proboha schválil.
-
Snaží se hru prodat, ale ta kritika je zdrcující, na hru která ještě ani nevyšla.
-
Přežil jdem Inquisition, přežiju i toto. Když jsem po několika letech a pokusech prijmul fakt, že nemůžu hrát za zlého, postavy sou přiteplené a ovládání je strašné, tak jsem si to nakonec užil a libil se mi ten svět a jak to bylo velké.
Tohle nemůže byt horší. Nebo jo?