Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Existuje moznost mat 2 instalacie - F4 a k tomu F4+Londyn ?
    Pretoze co som cital na strankach GoG, tak mod proste ovladne povodny F4 a ja by som si nerad zlikvidoval povodnu rozohratu hru aj s modifikaciami, ktore clovek zase nejaku chvilku ladi a prebera.

    Btw., mam nainstalovany Steam F4 bez najnovsieho updatu, ale k dispozicii mam aj GoG verziu, aj ked zatial nestiahnutu / neinstalovanu.

  • Nebyl nahodou tenhle mod odlozenej aby ho predelali a byl kompatibilni s next gen updatem?

    Ja jenom ze  pak ctu v navodu na instalaci ze musim F4 downgradovat na verzi pred next gen patchem aby to fungovalo a zakazuje to jakykoliv update,meh.



    • Hidden

      Oni to podle vseho i predelali, ale zjistili, ze hra s nextgen aktualizaci pak proste neni dostatecne stabilni (netusim, jestli primo vinou hry a nebo vinou nejake dalsi aktualizovane zavislosti treti strany jako Script extender a podobne, nezbytne pro chod) a tak se radeji vratili ke starsi verzi. Toliko alespon jejich oficialni vyjadreni.

    • cms.jakub-malcharek

      Taky mě to překvapilo. Soudím, že zjistili, že by to prostě bylo moc práce, tak vymysleli tenhle (dost komplikovaný) systém a jede to na starším buildu.

  • u takovehle narocne veci na install asi vyzkousim spis az verzi od Fitgirl az bude... tam to bude jen install a pojede to (F4 mam na steamu a neminim se s tym pajdat)

  • uher

    🐖

  • No, instalace na Steam verzi F4 docela porod. Takova pripominka doby pred 20 lety a neoriginalek a ruznych zpusobu jejich spousteni a hledani, proc to zase vyhodilo tuhle chybu...

    No nakonec se to rozjelo, coz podle ruznych prispevku asi neni uplnym pravidlem a ja si mohl vytvorit vlastni postavu, kdy teda minimalne jeji modelovani jsem mel graficky castecne zabugovane, takze jsem se ani o nejaky vysledek moc nepokousel. Nahazel SPECIAL a ziskal ovladani sveho avatara. Prozkoumal jsem menu a zjistil, ze nelze prakticky nijak nastavovat grafiku? Asi to bere z nastaveni originalniho F4, netusim. 

    Probehl jsem par lokaci, sebral anglickeho pipboye a vylezl z podzemni laboratore na povrch, kde me nekde za rohem zakously dve pseudo krysy a ja sel spat.

    Pocity zatim smisene, cely mod na me pusobi, ze se muze kdykoli z nejakeho duvodu zaseknout a uz nepujde spustit. Z toho duvodu jsem zatim ani nezkousel pridavat dalsi modifikace, ktere napriklad doporucuji i samotni autori. Uvidim, az budu mit vic casu se na to mrknout.

    • cms.jakub-malcharek

      Jo, instalace Steam verze byl docela porod. Musel jsem na dvakrát, protože poprvé se mi nenatáhly všechny textury. Podruhé mi zase v jeden moment hra padala (padá občas náhodně i teď).

      K technickým potížím běží celkem plodná diskuze s radami na jejich Discordu: discord.gg/GtmKaR8

      Dojmy z hraní příští týden, ale zatím to má super atmosféru, je to skvěle napsané a zasazení do Londýna funguje na jedničku.

  • Za mě zatím naprosto super. Herní mechaniky v podstatě naprosto stejné jako F4 ale narozdíl od oné hry má London svůj ksicht a nebojí se peprných dialogů. Krajina vypadá lépe než Boston, ale možná to je pouze tím že je nám Evropanům bližší. Hraji na obtížnost survival a narozdíl od F4 zde mám opravdu pocit že se jedná o survival.

    Navíc mám pocit že menší ale nahuštěná mapa tomuto typu hry sedí lépe.

    Zatím velmi pozitivní překvapení, vypadat takhle F4 tak ho dohraju bez remcání.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit