Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, instalace na Steam verzi F4 docela porod. Takova pripominka doby pred 20 lety a neoriginalek a ruznych zpusobu jejich spousteni a hledani, proc to zase vyhodilo tuhle chybu...

    No nakonec se to rozjelo, coz podle ruznych prispevku asi neni uplnym pravidlem a ja si mohl vytvorit vlastni postavu, kdy teda minimalne jeji modelovani jsem mel graficky castecne zabugovane, takze jsem se ani o nejaky vysledek moc nepokousel. Nahazel SPECIAL a ziskal ovladani sveho avatara. Prozkoumal jsem menu a zjistil, ze nelze prakticky nijak nastavovat grafiku? Asi to bere z nastaveni originalniho F4, netusim. 

    Probehl jsem par lokaci, sebral anglickeho pipboye a vylezl z podzemni laboratore na povrch, kde me nekde za rohem zakously dve pseudo krysy a ja sel spat.

    Pocity zatim smisene, cely mod na me pusobi, ze se muze kdykoli z nejakeho duvodu zaseknout a uz nepujde spustit. Z toho duvodu jsem zatim ani nezkousel pridavat dalsi modifikace, ktere napriklad doporucuji i samotni autori. Uvidim, az budu mit vic casu se na to mrknout.

    • cms.jakub-malcharek

      Jo, instalace Steam verze byl docela porod. Musel jsem na dvakrát, protože poprvé se mi nenatáhly všechny textury. Podruhé mi zase v jeden moment hra padala (padá občas náhodně i teď).

      K technickým potížím běží celkem plodná diskuze s radami na jejich Discordu: discord.gg/GtmKaR8

      Dojmy z hraní příští týden, ale zatím to má super atmosféru, je to skvěle napsané a zasazení do Londýna funguje na jedničku.

  • Za mě zatím naprosto super. Herní mechaniky v podstatě naprosto stejné jako F4 ale narozdíl od oné hry má London svůj ksicht a nebojí se peprných dialogů. Krajina vypadá lépe než Boston, ale možná to je pouze tím že je nám Evropanům bližší. Hraji na obtížnost survival a narozdíl od F4 zde mám opravdu pocit že se jedná o survival.

    Navíc mám pocit že menší ale nahuštěná mapa tomuto typu hry sedí lépe.

    Zatím velmi pozitivní překvapení, vypadat takhle F4 tak ho dohraju bez remcání.

  • Existuje moznost mat 2 instalacie - F4 a k tomu F4+Londyn ?
    Pretoze co som cital na strankach GoG, tak mod proste ovladne povodny F4 a ja by som si nerad zlikvidoval povodnu rozohratu hru aj s modifikaciami, ktore clovek zase nejaku chvilku ladi a prebera.

    Btw., mam nainstalovany Steam F4 bez najnovsieho updatu, ale k dispozicii mam aj GoG verziu, aj ked zatial nestiahnutu / neinstalovanu.

  • uher

    🐖

  • u takovehle narocne veci na install asi vyzkousim spis az verzi od Fitgirl az bude... tam to bude jen install a pojede to (F4 mam na steamu a neminim se s tym pajdat)

  • Nebyl nahodou tenhle mod odlozenej aby ho predelali a byl kompatibilni s next gen updatem?

    Ja jenom ze  pak ctu v navodu na instalaci ze musim F4 downgradovat na verzi pred next gen patchem aby to fungovalo a zakazuje to jakykoliv update,meh.



    • Hidden

      Oni to podle vseho i predelali, ale zjistili, ze hra s nextgen aktualizaci pak proste neni dostatecne stabilni (netusim, jestli primo vinou hry a nebo vinou nejake dalsi aktualizovane zavislosti treti strany jako Script extender a podobne, nezbytne pro chod) a tak se radeji vratili ke starsi verzi. Toliko alespon jejich oficialni vyjadreni.

    • cms.jakub-malcharek

      Taky mě to překvapilo. Soudím, že zjistili, že by to prostě bylo moc práce, tak vymysleli tenhle (dost komplikovaný) systém a jede to na starším buildu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit