Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Thanquol

    TWW2 na tom je možná s tou nabitosti ještě lépe. Teď vyšlo dlc se 4tym hlavním skavenskym klanem a frakci wood Elfaku s “dvojcaty”.

    Hodně epik jednotka ty dvojcata, co se do fejmu figurky z deskove hry tyče. Co se tyce typu jednotky - elfich střelců na drakovi asi ani netřeba komentovat jak OP jsou.

    Ach... asi už se dnes odtrhnu od Valhally po 80 hodinách..

  • Jevo83

    Nevie niekto dokedy bude anno 1800 exkluzivita v epic store?

    • Proč ji nekoupiš na uplay, stejně (pokud se nepletu ) si tam budeš muset to anno aktivovat ikdyby si ji kupoval později na steamu.

      • Přesně tak. Pokud se nepletu, tak nákup takové hry na Steamu není nic jiného, než že tam dostaneš redeem code, přes který si to můžeš koupit na uPlay. Oproti přímému nákupu na uPlay tam bohužel žádná výhoda není.

        • Derp_1337

          Opravdu tam žádné výhoda není??

          Mě Steam spouští hry na uPlay a má to výhodu, že můžu ve hře využívat Steam overlay a být kontaktu s kamoši. Navíc Steam počítá achievementy i když hra prakticky běží přes uPlay.

      • Jevo83

        Principialne ma vytaca ze ma nutia pouzivat viac nez jednu kniznicu a obchod... velke technologicke spolocnosti ako Microsoft a Google a Apple otvaraju svoje stores konkurencii, ale na poli hier sa hrame na exkluzivity... 100 rokov za opicami. Este chvilu vydrzim a potom ako pises asi ten uplay :(....vzdy lepsie ako najzbytocnejsi projekt posledneho desatrocia....epic store

        • KrPa

          okolo roku 2010 byla doba, kdy mela temer kazda hra svuj vlastni klient, nevidim v tom jediny problem, steam byl ze zacatku taky odpad

        • cNNk

          Ale tady nejde o nejaky vydrzeni. I kdyby sis to koupil na steamu, tak ten by stejne jen pustil Uplay. Takze koupit na uplay je jen vyrazeni mezikroku. Navic na uplayi se da za body z achievmentu vybrat tusim 20% sleva ..coz se obcas hodi.

          • LessPh

            Ale lidi to chteji na Steamu, protoze je to platforma, kde mas svoje kamose, pocitaji se ti odehrany hodiny, muzes sdilet svoje screenshoty.. mas tam svoje uzivatelsky prostredi... proste steam nic jinyho, jasne ze se to pak spousti v uplayi, ale to uz je nutny zlo.... dulezity ze na pozadi bezi steam!

            • Veskoslav

              Jako sorry, ale zrovna u Anno řešit kámoše nebo odehranou herní dobu?😂

            • A to je přesně to co nepotřebuji. Na steamu nemám žádné přátele, screeny nesdilim, rozhraní je mi fuk když tam jenom aktivuju a spustíme hru. Tím pádem je mi jedno, přes kterého klienta mi to běží. Standardně mám všechny vypnuté a spouštějí se jen při zapnutí hry. Anno 1800 jsem koupil na Epicu a po aktivaci na uPlay stačí spouštět jen uPlay. Takže nechápu pláč nad různými klienty. Na komunikaci s přáteli nepotřebuju herního klienta, toho mám na hry a ty mi běží přes všechny klienty stejně

              • LessPh

                Reakce na příspěvek:

                A stejne si jede tu svoji:D Ti tady rikam proc to lidi chtej na steamu a ty mi tady opakujes svoji ohranou pisnicku. Jak vidis pro nekoho je steam platforma, kterou maji radi, ja tam mam sveho obsahu za poslednich 13let, a na dve kliknuti vidim co jsem kdy hral, diky screenshotum si vse pripomenu, polozka friends je jedna z nejdulezitejsich, protoze vidis co tvy herni kamosi hrajou, nejednou jsem takhle nasel herni gem.. a kdyz treba jedou CSko, na dve kliknuti se pripojim, to ti asi po skypu nejde co? Ty si bez jakehokoli systemu po roce ani nevzpomenes co si hral. Diky tohle fakt nechci, na steamu mam svoji historii:D Chytrymu napovez...:D

                • Reakce na příspěvek:

                  To byla moje první reakce, tak jestli si mě s někým nepleteš :D a tím jiným způsobem na komunikaci s přáteli jsem myslel zajít do hospody, ne si skypovat :D vyhraněný jsem hlavně na SP hry, takže se k nikomu nemusím připojovat a o skrytých klenotech si povíme u piva/grilování

                  • LessPh

                    Reakce na příspěvek:

                    Dneska jeste nekdo chodi do hospody, tak mozna strecove z horni dolni:D Ale tak dulezity je, ze te to bavi.. a ze v tom vidis pridanou hodnotu.. proti gustu..

                    • Reakce na příspěvek:

                      Ok, nech mě přeformulovat slovo hospoda na pivnice. Už je to v pořádku? Nebo jakýkoliv jiný osobní kontakt. Prostě nechodím hrát PC hry kvůli sociální interakci, od toho mám buď tu pivnici nebo hry deskové, u kterých se s přáteli scházíme aspoň jednou týdně. Naopak k PC hrám si chodím odpočinout od lidí.

                      • LessPh

                        Reakce na příspěvek:

                        Lidi v roce 2020 se chodi bavit do restauraci nebo jineho pohostinstvi tohoto druhu... do pivnic chodi jen odpad.. tos to moc nevylepsil:D Ale jak rikam, kdyz ti to dela dobre, tak proc ne;-)

                        • twicer

                          Reakce na příspěvek:

                          Nevím v jakém vesmíru žiješ, že si myslíš, že těmito reakcemi jakkoliv stíráš někoho, kdo má docela zdravý přístup k hraní a rozumně ti popisuje svoje myšlenkové pochody, které se s tvými zjevně dosti rozchází.

                          • LessPh

                            Reakce na příspěvek:

                            Dalsi Homer? To uz o 200% prevysilo moje puvodni ocekavani;-)

                        • Reakce na příspěvek:

                          Aha, takže je nějaká norma, kam se 'normalní' lidí chodí bavit? Není pivnice jako pivnice. Podniky, které já navštěvuji kvalitou předčí mnohé restaurace, hlavně portfoliem čepovaných piv, jejichž nabídka se neustále mění. Ano, já a mí přátelé jsme fanoušci craft beerů z celého světa, někteří i pivo sami vaří, takže jistě pochopíš, že nabídka restaurace nás uspokojit nemůže. A hlavně moje původní pointa byla taková, že v herním klientovi potřebuji spustit hru, nic víc a už vůbec nepotřebuji žádnou sociální interakci ve hře nebo klientu. Druhotná pointa byla v tom, že Anno přes Epic není žádná hrůza, protože se aktivuje v uPlayi a dále se pouští jen ten.

                          • LessPh

                            Reakce na příspěvek:

                            Typickej Homer Simpson, mně nějaký pivo a tvoje pivnice jsou úplně ukradený.. Sorry to bylo cool, tak před 15 - 20 lety, dneska tam choděj jen strécové:DD Ale tak hlavně, že tě to baví, to je důležitý!

                            Nemá cenu vést diskuzi, člověk z pivnice s Čestrfíldkou nemůže pochopit co říkám.. s nějakou dokumentací, historií ad. nepracuje, ni ho nezajímá, vlastně si to nedokáže ani představit:DD


                            • Reakce na příspěvek:

                              Ano, souhlasím. Nemá cenu se bavit s člověkem, co má všechny své přátele jen na steamu, ten by to nepochopil ;) :D

                • Reakce na příspěvek:

                  Používej gog Galaxy a je vyřešeno.... Nemyslím si, že je moudré takto Steam protěžovat. Nedá se mu pak konkurovat a proto EGS dělá to, co dělá. 

                  • LessPh

                    Reakce na příspěvek:

                    Mne steam vyhovuje, tak jak je, nevim proc bych mel chodit na gog, to je pro me mrtva platforma, ktera kazdy rok krachuje a CDPR v ni akorat topi penize.. Navic ten galaxy je ponekud rozbitej, takze na dekuji..

                    • Reakce na příspěvek:

                      Pokud vyhovuje, je to v pořádku, ale počítej prostě s tím, že to nebude jediná platforma a prostě se to takhle tříští. Možnost určitého sjednocení je a pokud ji odmítaš, je to tvé rozhodnutí. Každopádně uplax, egs a další tu budou .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit