Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anno 1800 jsem musel přestat hrát. Těch pohledů na hodinky s překvapivým zjištěním, že jsou 3 ráno bylo na mě opravdu hodně.

  • Taronyu

    Tešil som sa na každé jedno DLC. Utopil som v tom stovky hodín. Po prvotnom sklamaní tesne po vydaní, kde toho fakt veľa nebolo, musím povedať, že som veľmi rád, že sa o tu hru tak pekne a tak dlho starali.

  • Kdyby bylo o jeden díl Anno víc (1800 je 7. díl série), tak bych si skoro tipnul ANNO 9, 9. díl v roce 9. Římská říše, konec egypta,

  • twicer

    Tuhle hru mám ve stejné kategorii návykových látek jako factorio, prvních 100 hodin vtom utopíš ani nevíš jak, slunce se stane jen světlou čmouhou po obloze.

    Cenově se ten dodatečný obsah dal sehnat za solidní peníze, takže jen málo se dalo vývojářům vytknout, jediný znatelný problém nastal po posledním season passu, kde v multiplayeru dochází k desynchronizaci a to v takové kadenci, že jsme to museli přestat hrát, jelikož nebyl problém strávit 4 hodiny v loadingu, jen aby to jednomu člověku spadlo a načítalo se nanovo.

  • LessPh

    Zbožňuju Anno 1404, znovu jsem dohrál History edition v loni. Po tom co Anno 1800 vyšlo na steamu, jsem hned koupil.. a hned taky refundoval. Grafika mi přišla jako downgrade oproti 1404 (vše na nejvyšší detaily a stejně to bylo mázlé o skyboxech ani nemluvě. Interface naprostá hrůza, velký, rozpixelovaný a nahoře ten stav připojení k netu nebo co to bylo.. je naprosto směšný. Hratelnostně Komplexní a ne triviální na pochopení jako 1404.

    Za mě těžké ne a palec dolů na steamu..

  • ChyrenCZ

    Tohle je opravdu fenomén. Fascinující, pohlcující, objevovatelský, logisticky stejně přehledný, jako nesmírně náročný. Navrhoval bych 20.stol. jediné, co mi v ANNO 1800 chybělo, byly početné fragmenty, které charakterizují právě tuto epochu. A velmi by mne zajímalo, jak by se tvůrci "poprali" s tím, že v tomto století mnohé tradiční společnosti, prošly naprosto zásadním přerodem z místně-kulturního designu na ten globální. A esteticky si neumím představit větší kontrast, než tradiční japonskou chýši a moderní japonskou výškovou budovou. To vše sladěno do harmonického celku. Tak to tam totiž je. A byla by to gigantická výzva. Díky ANNO 1800, se mnou ještě zdaleka nekončíš a já s tebou už vůbec ne! 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit