Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Hmm to vypadá zajímavě ... Dost se mě líbí, jak zvětšili ty města.
  • Hra vypadá parádně, ale raději bych bral 17. 18. století O:)
  • konečně RTS tvl.. už jsem si myslel,že to fakt chcíplo.. Anno2070 mám na steamu odehráno 98hodin tak doufám,že tohle bude stejně povedenej kousek!!!
    • Ty jsi tedy fanoušek, já mám 320 hodin. *1* A to ani nevím kolik hodin jsem strávil se 1404 a 1701. Ty nové polární oblasti vypadají parádně. Anno 2205 je pro mě vůbec první hra, kterou jsem si předodjednal. Tak doufám, že tvůrci nezklamou a že to bude zase kvalitní budovatelské RTS. Už se těším.
    • Jak je to s funkčností u(don't)Play? Už jsem po něm pokukoval, ale všichni tam kritizují ochranu.
      • Ahoj s u(don't)Play jsem nikdy neměl problém a vždy mi to šlapalo bez problémů. Akorát já mám steam verzi (mám to rád vše pohromadě) a je vopruz zapínat steam a pak ještě Uplay, aby se spustila hra.
  • wauuu,,,,anooo,,,,,,tak do tohodle urco pudu:c))v minulem dile ocean a ted vesmir *5*
  • Kdysi dávno jsem zkoušel hrát Anno 1404. Dost mě to tehdy chytlo (dostával jsem dokonce i varování, že bych si po 8 hodinách nepřetržitého hraní už měl udělat přestávku) a toto bych mohl zkusit taky (snad to nedopadne podobně).
  • Snad tam tentokrat pridaji AI. Ne jak posledne, kdy kazdych x sekund dostane pocitac buduvu a y sekund jednotku nezavysle na tam jestli na to vubec ma.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit