Přejít na výpis diskuzí
Anno Online vstupuje do bety i s českou lokalizací
31.3.2014 | Aleš Smutný
37 příspěvků
-
Takže další hra, která je úplně na h*vno. Jenom aby rejžovali prachy. Místo toho aby udělali plnohodnotnou hru, tak nám naservírují tento paskvil.
-
Tak já miluju ANNO 1701 a 1404 (stejně jako settlers). Takže mě štve že Ubisoft dělá takoví free-to-play hry místo pořádných titulů snad rozjedou i další díly ANNO a Settlers *4* .
-
Zkoušel jsem closed betu a nic moc. Zdlouhavé až hrůza.
-
jsetli je 2070 zlepšení tak ani nechci vedet jake byly predešle dily:)
-
popravdě, dlouho jsem se mu vyhýbal. Nedokázal jsem si dost dobře představit zasazení do sci-fi prostředí. Pak jsem vyzkoušel a musí uznat, že veškeré herní mechanizmy dosáhly značného zlepšení + spousta nových jako ovlivnění živtoního prostředí, elektřina nebo podmořské kolonie.
-
Sním o Anno: Rome nebo Anno: ancient times nebo tak neco ze starověku...
V Anno 1404 sem hral jeden scenar klidne 40hodin. A po dohrani sem si ho dal klidne znova *1* -
Není. Budovy se staví okamžitě, čekat se musí jen na suroviny, které se průběžně doplňují. Jedinou výjimkou jsou tzv. monumenty, na které jsou ale naprosto nepovinné a fungují jen jako bonus. Na ty je potřeba spousta surovin a stavba trvá určitý čas (knihovna potřebovala na celou stavbu asi 3 dny).
-
Bože to je šmejd
-
2070 nejhorší budovatelska "strategie" co jsem hrál. zlaty tropico a simcity
-
V cestine urcite a online? Phe ...
-
Online - irrelevantni argument u strategicke hry tohoto typu (neco jineho je starcraft)
Cestina - kdo dnes neumi anglicky? Ty? V tom pripade doporucuju zrovna Anno, daji se tam skvele naucit zakladni slovicka... a uprimne, toho textu tam taky moc neni. *1*
Celkem failnuty pokus o trolleni =P Kez by jsi radsi sel hazet kostkou do kouta nebo pozorovat spinu co mas za nehty, bylo by to uzitecnejsi -
jasný, proč hrát 3 hodiny Anno 1404 když to stejný můžu mít v Anno Online za 3 měsíce (a s kreditkou možná už za 2) *7* Možná mi měkne mozek, ale tenhle přístup mi nějak nejde na rozum...
-
Je to online a v češtině?
-
je. Kdo by chtel hrat neco podobneho, tak rovnou at jde do 1404.
-
asi radsi zustanu u starsich dilu serie. Tenhle typ her me nikdy moc nebavil. Nuti to cloveka byt ve hre opravdu dlouho a nejlepe se do ni divat kazdou hodinu. Popis stavby colosea nebo tech budov je zcestnej:D ale jestli jim to prijde jako tajne eso tak ok:D asi zustanu u anno 2070 ktere se me zamlouva popripadne starsi dily serie. Koukam tenhle typ her zkousi kde kdo v dnesni dobe. Myslim tim rejzovani znacky pridanim slovicka online a ocesanim grafiky na zaklad
-
Není to náhodou jedna z těch "strategií" kde se na postavení domku čeká 6 hodin a více?
-
Na to já slyším ,šup a už hraju.
Diky za tip. *14*