Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BohumilCisar

Tak snad se po tomhle žlučovém výlevu bude autor článku cítit lépe :) 

• Nedávno se to dávaly palce nahoru, že Gamesy nejdou cestou bulváru jako jiní☹.

• Meow

To je klasický smutný. 

• Meow

To je klasický smutný. 

• Snad se Elon citi lepe, kdyz musi jako ctyrletej lhat o tom, jak je dobrej v pocitacovych hrach  :D :D:D:D:D:D

• Elon Musk novinářům hodně leží v žaludku :) 

• Ano, je smutné že se takovým poloopem vůbec zabývají 🥲 místo aby média řešili co učinil/podepsal Trump při inauguraci, tak se soustředí jak moc pod úhlem vystřelila Melounova pravice 🥹😄

• Tak kdyz flexis napr. v podcastu J.Rogana jak jsi jeden z top 10 lidi na svete ci jaky blaboly to tam sypal v Diablo IV, da se to ocekavat.......... To taky o necem svedci :) Holt ketamin asi dela divy .) K tomu co predvadel vcerea na tom podiu se radsi ani nevyjadruju LOL .... So sit down and enjoy the "new brave world" shitshow. 

• Taronyu

Bojím sa že to slovo enjoy si nebudeme môcť dovoliť.

• Inquisitor

Je to borec.

• Veskoslav

V čem?

• zx_spektrum

Náš první prezident zeměkoule 😀

• zx_spektrum

Mentální degenerace tohoto pána je prostě smutná, kdysi ty nápady a myšlenky do SpaceX a Tesly nebyly vůbec špatné, ale od té doby to jde do kopru. Ty důkazy o tom, že bere minimálně ketamin ukazují, čím to asi tak může být. Dva tři roky zpátky se ještě našlo pár věcí kterými šlo jeho chování obhájit, teď už je to prostě marné a těm co tak činí opravdu nerozumím. Fakt divná timeline, aby nejbohatší se člověk planety snažil být natolik cool a že je nejlepší hráč v náhodných hrách, urážel při tom jiné hráče a nakonec ještě hajloval na prezidentské inauguraci. Bizár, fakt bizár.

• Kverulant

Bůhvi, čí ty skvělé nápady ve skutečnosti byly. Nevěřím tomuhle lhářovi ani ň 🥱

• "Podvádění ve hrách" - on používá nějaké cheaty nebo mody?

A ještě poznámka - Musk nehajloval a to jsem ten poslední, kdo by ho obhajoval.

• Postav sa na Vaclavak, alebo este lepsie na Unter den Linden, a sprav to iste, co on. Alebo sa iba natoc a zaves to verejne na Youtube a hod odkaz na nejake zname forum, pripadne posli zamestnavatelovi. A potom sa mozeme pobavit, co robil.

• Veskoslav

Je to asi stejné jako tvrdit, že jsi Doktor a máš na nástěnce půjčený diplom od kámoše.

• Vydával koupený sdílený účet za svůj. Taková herní obdoba diplomu koupeného za plzeňských právech. Jestli je to podvod, si přeber sám.

A použil gesto, které se v USA nepoužívá od vstupu do války s nacistickým Německem právě kvůli velké podobnosti s hajlováním. Že by tu dobu chtěl zpět?

• A co přesně dělal prosím pěkně? 

• KronosDeret

Když se někdo kámoší s hajlujícíma kachnama, opakuje hajlující kachny, za pravé ptáky kultury považuje jen a pouze kachny, mluví o nutnosti udržení jeho druhu kachen, kupuje mediální tech aby zesiloval ultrakachní názory a doslova se nainstaloval jako shitking oligarchické lobby u prezidenta kachní pomsty, možná je jeho hajlování upřímné. 

• KIMCID

A?

• aspa

tak nějak mám pocit, že tenhle velice velice nesympatický pán to dělá přesně proto, aby novináři sotva splácející hypotéky o něm pořád psali a pořád se mlátila naprosto prázdná sláma.

• Dondae

Ach jo když jsem četl v Respektu (sebekritický) komentář Fareed Zakaria o tom jak se Liberalismus postupně přeměnil na "něco naprosto neliberálního" za pomocí cancel culture wokiskmu atd. tak jsem zajásal, že by s nástupem Trumpu paradoxně mohla přijít nějaká poslední fáze téhle polarizace a kulturních válek. No... dost rychle o ten dojem přicházím kam se podívám. Spíš ze mně zdá že to graduje...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit