Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po 14 dnech nasli nejaky soubor,no asi usilovne makaji . *1*
  • Výborne aspon vím komu mam podat ruku... :D
  • To myslíte ty lidi z AnonNews.org? To nejsou žádní Anonymous, to jsou moralfags alias Epic Fail Guys. Praví Anonymous mají svou /b/ase někde jinde a celé téhle kauze se jen smějí.
    • Vždyť o tom nikdo nepochybuje. BOJKOTUJME SONY, jsme légie!!!
      • smejki
        máma tě volá k večeři anarchisto, běž už
  • Anonymous stojí za hráči. Sony je proti hráčům, to ví každej!!! *10*
    • Drom
      a proto nebude hrat nikdo co? *7*
      • Urug
        jen Sony děcka
  • Jazz
    Jen pěkně hackujte ;)
  • Kvůli nim nemůžu nyc hrát. Zabát je málo.
    • Dyk,dylyna,dyp parpl,dyskoteka *1*
      • sin, sitý, sír, přemisl, zvikat *1*
  • Tushan
    už z tím dejte pokoj tohle je fakt nuda *7*
    sony jsou zasraní kret éni a jestli jim někdo posral záda tím lip ale to tady každej ví tak nechápu proč se to pořád rozebírá
    • Pěkně souhlasím, posraný hovadha. Sony jsou zmr*i, ten soud s GeoHutem byl nechutnej!!! Jsme légie!
  • Urug
    http://www.youtube.com/watch?v=3khTntOxX-k
  • Akorát někdo využil toho že Anonymus vyhrožoval sony btw něják měsíc zpět Anonymus vydal prohlášení že nechce škodit uživatelum takže asi tak :)
  • Nějak nemohu souhlasit s nadpisem článku. Ve článku není nic o tom, že by se Anonymous bálo fandů PSN. Stojí tam, že Anonymous nepodnikla útok na PSN, protože nechce poškodit hráče. V tom je docela rozdíl, vydat prohlášení, že s problémem nemám nic společného a klepat se pod stolem, kdy že to na mě přijdou ty desítky milionů uživatelů PSN, a nebo nic neudělat a při nařčení se ohradit.
    • Asi jste to plně nepochopil. Existuje totiž Anonymous - jákési jádro, které vydává prohlášení a stojí za částí útoků. Dále je tu ale Anonymous, skupina lidí kolem jádra. Může to být prakticky kdokoliv, takový samozvaný člen - za útokem stojí pravděpodobně někdo z této skupiny. Čili Anonymous to byla i nebyla. O tom je článek i nadpis - jádro se distancuje od činu samozvaného člena, který to přepískl.
      • To vím, ale obávám se, že jsi ty plně nepochopil, co jsem myslel já. Mě je jasná struktura anonymous a i když to přímo "nebyli oni", tak to vlastně "oni" být mohli - i když je to celé jen spekulace a popravdě, údajný nález jistého souboru opravdu neberu jako přímý důkaz a nepřímé mě moc nezajímají. Holt je to nevýhoda otevřených skupin, že se k nim může na oko přidat každý, o to více mě zajímají prohlášení právě toho jádra, rotože to určuje, co skupina je a není. Mě šlo o to, že anonymous se fandů nebojí. Nechtěli hráče poškodit, tak zaútočili. To je něco úplně jiného, než k čemu se vyjadřuješ ty.
    • Neviem ale pan redaktor az prilis doveruje tym zvastom, co vypusti PR oddelenie Sony do eteru. Neslubovalo nahodou Sony v prvy den PSN vypadku ze oprava potrva maximalne den-dva? Netvrdilo Sony nahodou ze nedoslo k ziadnym unikom sukromnych informacii a potom to rucne na ich FAQ stranke preskrtlo? Hm? Co takto prestat raz verit megakorporacii ktora si hladi vysku svojich akcii a na moment nad tym trosku pouvazovat?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit