Přejít na výpis diskuzí
Anonymous se distancují od útoku na Sony - bojí se fandů
5.5.2011 | Aleš Smutný
36 příspěvků
-
banda teploušů, ted navíc pos*aných strachy...
-
Klasika. Na začátku stojí vášeň, odhodlání, anarchie, povstání atd... Jakmile si však přičichnou k penězům(netýká se jenom Anonymous), tak se musí začít myslet hlavou. Není na tom nic špatného.
-
Nějak nemohu souhlasit s nadpisem článku. Ve článku není nic o tom, že by se Anonymous bálo fandů PSN. Stojí tam, že Anonymous nepodnikla útok na PSN, protože nechce poškodit hráče. V tom je docela rozdíl, vydat prohlášení, že s problémem nemám nic společného a klepat se pod stolem, kdy že to na mě přijdou ty desítky milionů uživatelů PSN, a nebo nic neudělat a při nařčení se ohradit.
-
-
Asi jste to plně nepochopil. Existuje totiž Anonymous - jákési jádro, které vydává prohlášení a stojí za částí útoků. Dále je tu ale Anonymous, skupina lidí kolem jádra. Může to být prakticky kdokoliv, takový samozvaný člen - za útokem stojí pravděpodobně někdo z této skupiny. Čili Anonymous to byla i nebyla. O tom je článek i nadpis - jádro se distancuje od činu samozvaného člena, který to přepískl.
-
-
To vím, ale obávám se, že jsi ty plně nepochopil, co jsem myslel já. Mě je jasná struktura anonymous a i když to přímo "nebyli oni", tak to vlastně "oni" být mohli - i když je to celé jen spekulace a popravdě, údajný nález jistého souboru opravdu neberu jako přímý důkaz a nepřímé mě moc nezajímají. Holt je to nevýhoda otevřených skupin, že se k nim může na oko přidat každý, o to více mě zajímají prohlášení právě toho jádra, rotože to určuje, co skupina je a není. Mě šlo o to, že anonymous se fandů nebojí. Nechtěli hráče poškodit, tak zaútočili. To je něco úplně jiného, než k čemu se vyjadřuješ ty.
-
-
Neviem ale pan redaktor az prilis doveruje tym zvastom, co vypusti PR oddelenie Sony do eteru. Neslubovalo nahodou Sony v prvy den PSN vypadku ze oprava potrva maximalne den-dva? Netvrdilo Sony nahodou ze nedoslo k ziadnym unikom sukromnych informacii a potom to rucne na ich FAQ stranke preskrtlo? Hm? Co takto prestat raz verit megakorporacii ktora si hladi vysku svojich akcii a na moment nad tym trosku pouvazovat?
-
-
Výborne aspon vím komu mam podat ruku... :D
-
Po 14 dnech nasli nejaky soubor,no asi usilovne makaji . *1*
-
http://www.youtube.com/watch?v=3khTntOxX-k
-
Teda autore, styď se. To že máte potřebu opisovat každý žvást co Kotaku aj. napíšou, vám dvakrát nepřidává. Co takhle nějakou úvahu o stavu herní branže? Ne? Moc práce? Chápu...
-
-
A nebudu se stydět:) Tohle je velmi symbolické a poukazuje to na problém s vytvořením fenoménu...a poté jeho udržování. A když si osvojím nějaký specifický symbol... je to problém, když se jej moc nedržím. To, jak Anonymous, či ta část, která se cítí být organizovaná, bojuje proti obvinění je jak celkem zajímavé pro celou kauzu, tak pro vývoj tohoto specifického fenoménu.
-
-
No jo, já to myslel napůl v žertu, zajímá mě kolik mých fanoušků je teď online.
Problém je v tom že článek na Kotaku je kapku delší... a schopnost trochu se o tom do detailu rozepsat taky máte ;p.
Možná moje chyba, rád čtu delší věci. -
-
Já zas nerad opisuji větu od věty/ ostavec od odstavce. Zatmco Kotaku řeší spíš to, že se Anonymous snaží být tak trochu líbiví pro všechny (zmiňovaná kauza s Amazonem a Wikileaks), já radši rýpnu do faktu, že ještě nedávno brali Anonymous svou živelnost a nepostižitelnost díky tomu, že "byli kdokoliv" jako výhodu a teď...:)
-
-
-
-
už z tím dejte pokoj tohle je fakt nuda *7*
sony jsou zasraní kret éni a jestli jim někdo posral záda tím lip ale to tady každej ví tak nechápu proč se to pořád rozebírá -
-
Pěkně souhlasím, posraný hovadha. Sony jsou zmr*i, ten soud s GeoHutem byl nechutnej!!! Jsme légie!
-
-
Kvůli nim nemůžu nyc hrát. Zabát je málo.
-
-
Dyk,dylyna,dyp parpl,dyskoteka *1*
-
-
sin, sitý, sír, přemisl, zvikat *1*
-
-
-
Jen pěkně hackujte ;)