Přejít na výpis diskuzí
Aprílové běsnění herních firem - retro, zombíci a kosmetika
1.4.2013 | Petr Poláček
46 příspěvků
-
http://storestteampowered.com/app/4411/
-
-
To jsou trollové! *15*
-
-
Bohužiaľ áno:
April Fools from CheapShark!
(...sorry, no Episode 3) -
Spíš pěkný parchanti.
-
-
-
No nevím, jak Vy, ale já dostal málem infarkt, když jsem na Steamu viděl Epizoda III:)
-
To s těma zombíkama v Crusader Kings není zas tak špatnej nápad :D
-
-
Jak by se asi anglický král tvářil, kdybych mu nabídl sňatek jeho dcery se svoji lehce nahnilou maličkostí? *1*
-
-
Takže zase videa samozřejmě nejdou maximalizovat, paráda.
Možná by to mohli svěřit někomu, kdo ví o co jde a není potáhanej po ječmenu...
Nebo jsem se spletl a také jde o apríl, přece jen tu máte jedno video v tom pošahaném přehrávači a to maximalizovat kupodivu jde... -
-
a že je to velkej problém, otevřít si to video na nový záložce a pustit si to fullscreen tam *15*
-
-
problem to neni.. jen to postrada jakejkoliv smysl
-
-
to musí být záměr games.cz, protože to se povoluje/zakazuje při embedování videa v tom jeho odkazu. z nějakého pro mě neznámého důvodu nechtějí, aby si člověk video pustil na fullscreen
-
-
Není to záměr a hodnota fullscreenu se při kopírování embedu nedá na YouTube nastavit. Je to automatické. Ano, víme o tom, chlapci kodérský už po tom jdou. Prozatím prosím o shovívavost.
-
-
a jak je natom slibeny video zaznam z posledniho fc?
-
-
Visí ob článek níž.
-
-
Tak samozřejmě já se nezlobím, jen je divné že tady na to už upozorňovala hromada uživatelů.
-
-
Tipoval bych, že v tom defaultním kódu při vkládání videií prostě jen chybí příslušná hodnota, co full screen povolí. Snad to časem příslušný orgány činný v programovacím řízení napraví.
-
-
to se mi zdá jako méně pravděpodobná varianta. řekl bych, že tohle je tak nějak základ práce s youtube. buď je to prostě záměr nebo neuvěřitelný diletantství :D
-
-
-
Tak youtube videa nešla nikdy zvětšit:)
-
-
No na jiných stránkách to jde a tady ne?
-
-
Mě to trvalo skoro dva měsíce než jsem přišel na to, jak vkládat videa z youtube, aby šla zvětšit:) Tímto je ale neomlouvám.
-
-
defaultně ten fullscreen povolen je mám dojem...
-
-
To já už nevím. Já to řešil v rámci práce ještě na střední škole a to je pár let zpátky:) Ale pokud to změnili takto, tak je to fajn:)
-
-
-
-
-
-
Sakra, tak u toho videa z Dishonored jsem se zasmál, to ne že ne :D Povedlo se jim to.
-
Hledáme partaka do Dishonored coopu pro Door mod, jsme klan ale nemame nikoho kdo by hral vchodovy dvere, takze otvirame dvere v prazdnym baráku
-
Já chci hru Creepy Watson: The Return!
-
No je fakt, že spoustu těch věcí bych skutečně bral, kdyby byly myšleny vážně :) A doufám, že z Human Defiance se nakonec plnohodnotné pokračování Deus Ex vyklube.
-
-
minimálně by mohli vypustit plnej osmibitovej soundtrack z DXHR, kterej v tý ukázce hraje. *14* A že si na technologický retro moc nepotrpim.
-
-
Creepy Watson je boží :)
-
Paradox se zombíkama dost pobavil :) dobrým vtipem by bylo třeba i oznámení DLC s Mayi nebo Aztéky, co by podnikli invazi do středověké Evropy... počkat... *8*