Arc Raiders – tipy a triky, jak přežít ve světě smrtících robotů
-
expeditions = wipe
jednou za 8 (mám pocit) týdnů je možnost si wipnout acc, je to právě formou expedice, jediné co zůstane jsou kosmetické věci
jinak taky už mám vše splněno, čekám že s nějakým patchem přibudou nějaké změny ať už v lootu nebo QoL (ocenil bych větší stash, permanentně mám 280/280 :D), případně trochu balance zbraní.
každopádně já se teď bavím tím, že chodím prostě solo do hry a pomáhám ostatním s questama a arcama, sem tam člověk umře ale což :)
jinak s odemčeným Security breach je epic loot mnohem snažší získat a zrovna včera jsem viděl týpka na vlastní oči, co sundal Queenu s jedním blaze trapem :D takže mám co teď zkoušet taky
-
ja som to dal uz cele 50 hodin(questy,kohut,stoly,max stash a kopec zelenych a modrych blueprintov na craft) ...teraz uz len dookola chodit high loot miesta a zhanat blueprinty a hadazat vsetko do expeditions...co stale neviem co bude a popripade plnit weeklies ...nic moc...cakal som viac contentu a lepsie pvp...v hunte mate ako solo silne nekro co vam dokaze ako solo hracovi vyhrat celu mapu.tu neni nic...preto voci vam je kazdy friendly ked ste solo...ako budeme to asi este hrat a cakat co daju...ale myslim ze hunger bude asi lepsie...hlavne ako pvp...
-
Za mne bych doplnil taky pár postřehů:
1) Utíkat je někdy větší výhra než bojovat a uspěšně se dá schovat i v minikřovíčku 20 metrů od místa kde vás přepadli.😀
2) Až uslyšíte tikání tak se snažte jít za zvukem. Najdete dost často mílé překvapení.
3) Do extraction výtahů spíš skákejte jako poslední respektive lepší je si chvíli počkat co se bude dít. Pokud extraction přivolal jiný hráč tak spíš ať je prvním terčem on...
4) Zbavit hráčů se da i tak, že přilákate k jeho pozici arcs za pomocí zvukových granátů...
-
Hrál jsi DayZ? Tam taky pořád jenom někam běžíš přes půl mapy a nic moc se neděje.
V solu je to hodně o napětí a strachu z přepadení. Ikdyž 80 % hráčů je tam přátelských. Spoustě z nich nemůžeš věřit. A ikdyž mám odehraných 30 hodin tak se mi stane, že mně překvapí i jednou za čas robot (arc).
Týmy o dvou třech hráčích - to je skoro celé o PVP (PVE až na druhém místě) - asi větší seběvědomí když jsi v týmu. A je to zajímavá změna...
Jinak postupem času je to i o tom nalézt si tam sám svoji zábavu. Možností je docela dost.
Pro mne je asi nejzajímavější práce s tím rizikem co si můžeš dovolit a co ne, aby jsi byl peněžně v plusu. Minimalizace rizika nechat se odstřelit krysou. Ne vždycky se povede ale dá se ubránit člověku co na tebe chystal přepad protože jsi otevřel dveře od lootem nacpaného bunkeru.
Embarks znám z Finals a jsem si docela jistý, že ta práce naopak teď pro ně začiná to nenechat umřít. Budou se snažit přidávát content tak aby byli spokojeni jak PVE tak PVP hráči...
-
na youtube to působý dost nudně, pořád jenom běží a mačká E pro loot, pak si zavolá odvoz a pak zase znovu. Ale asi ne, když už se ani o ničem jiném nemluví:)
-
Asi to tak bohužel brzo bude. Hra je super, návyková, ale to PvP tam neni tak dobrý jako v jinejch extraction hrách a obávám se, že lootovat skříňky lidi omrzí. Tak jako tak stojí hra za doporučení, dobrejch 50 hodin v tom nechám.
-
Pro me ta hra vicemene pomalu konci. Tak jak je tam nastaveny loot a zbrane v kombinaci s PvP je bohuzel o nicem. Hraci, kteri se snazi ziskat nejakou tu vybavu a material jsou v podstate jen free terce pro ty, kteri uz maji vse a nudi se, pripadne pro ty, kteri spatruji zabavu v kempeni u unikovych vychodu.