-
Ten odkaz asi nefunguje....
-
Abyste neřekli, že kašleme na vaše připomínky, přiházel jsem videa ke všem Arcade Olé článkům i zpětně.
-
Tak to samozřejmě nemůžu brát. Zvolil jsem cestu dát lidem to po čem touží, a to možnost zahrát si na skutečné bedně tak jako za mladých let, tudíž čas od času k problémům dochází, nedávno nám nějaký host poničil jednu z ovladačů na nenahraditelném Battlezone, ale už jsme to opravili - poradili jsme si jako vždy. Ale jinak díky za uznání.
Co se oprav týče, ono to o schématech vážně není. Chce to nejprve přesně se vyznat v technice jednotlivých komponent automatu, jak fungují zdroje, trafa, monitory a šasi, pak taky samozřejmě herní desky, různé potenciometry. Na to není žádný návod online, reálně toto téma zajímá pouze zlomek lidí co hrají arkády, proto informací online stejně moc není. Za dlouhá léta řešení všemožných potíží jsme díky Veslymu pronikli do problematiky tak, že jsme schopni trvale vyřešit většinu problémů. Proto chceš-li se něco naučit, kup si jeden kabinet a bádej, to je vždycky nejlepší začátek. Když to bude v našich silách, poradíme. -
Ještě k tomu druhýmu muzeu jeden odkaz.
http://www.facebook.com/MUZEUMARCADE.CZ -
ja jsem myslel, ze jste. Tak to mate blby. Mimochodem by to ani rozmar nebyl. No mozna, ze by byl, kdyby si to clovek takhle vytunil sam pro sebe. Takhle je to samozrejme sper skutek. Pokud mam byt uprimny asi by mi rvalo srdce divat se na nejakyho idiota, kterej bere za joystick silnejc nez je zdravo a ze neciti a nevidi, ze by mel byt trosku uctivejsi. To bych nerozdejchal. I proto klobouk dolu. Mam prosbu, nemohl bys mi poslat odkaz kam radi chodite nebo jste ze zacatku chodili pro informace ohledne schemat, mechaniky a tak?
-
tohle byl cajicek, ale opeariton wolf, to bylo neco...
-
My jsme nikdy neříkali, že jsme jediné muzeum u nás nebo v Evropě. Málokdo ale pozná nepatrný rozdíl slova "jedinečný" a "jediní" *4* Inu když si to novináři špatně zjistí, je to chyba jejich, ne naše, my jim bludy nevyprávíme.
Jen mě docela pobavilo, že jsme rentiéři, protože to jistě v případě celého týmu ArcadeHer není pravda. Máme všichni běžná zaměstnání jako každý z vás. Arénu jsme stvořili jako místo pro fanoušky arkád, abyste si vy všichni mohli zahrát staré hry na skutečných strojích, určitě se nejedná o milionářský rozmar. Jsme vděční za každého návštěvníka, který k nám váží cestu a hraje si na automatech, které jsme pro vás sehnali a dali dokupy. Bez vás by to sbírání postrádalo smysl.
Těšíme se na vás, Aréna je vždy připravena. -
taky by to chtelo odkaz ze jo: http://muzeum-arcade.webnode.cz/galerie/
-
Porad casto slychavam, ze je to jediny muzeum u nas. S tim lze pouze nesouhlasit. Zde je o dost mensi, protoze tohle nebudou rentieri, ale taky muzeum. Jen, ze jsem nikdy o nem nenasel ani zminku a pritom je to taky dobrej silenec. A automaty tam pribivaji.
-
tebe bych nechtel proti sobe jako zalobce. Co na to rict? Ano mas pravdu.
-
umis cesky ne?
-
Hmm, asi z toho děláte moc velkou vědu. Pokud vim, tak v těch bednách jsou staré dobré CRT obrazovky nebo cokoli, co vydává světlo a to se dá s celkem solidním výsledkem vyfotit i na můj iphone. Takže trochu postrádám smysl těch studiových záblesků. Druhá věc je relativně nízká frekvence obrazovek, která by při focení mohla dělat problémy. Každopádně jestli je tento postup příliš složitý, tak je tu druhá zmíněná varianta. A to převzetí obrázků z jiných webů. Pokud vím, tak když se obrázek řádně ozdrojuje, tak by neměl být problém. Dělá to spousta médií, některá dokonce ani neuvedou původní zdroj a jako místo původu uvádí vyhledávač Google. Každopádně tohle už bych nechal na vás. Řekl bych, že možnost zprostředkovat i screenshoty tu je a lenost čtenářů má přednost před leností redaktorů.
-
Jak už jsem říkal u předchozího článku, vzhledem k zlomení patky na stativu nešlo něco podobného udělat, a tak se podívej na klov.com nebo Wikipedii.
Nafocení gameplaye je v tmavém prostředí náročné, asi by se to dalo se studiovými záblesky, ale ty nemám. Přeexponování, které zmiňuješ, by sice teoreticky možná asi pomohlo, aby bylo něco vidět, ale výsledek by byl fotograficky tak tragický, že bysme ho sem ani nedali. -
U mean this? http://hengedocks.com/blog/wp-content/uploads/2011/08/Thunderbolt-Dock.jpg
-
ten rekord skore je to tahle hra http://www.youtube.com/watch?v=b_19YDS1oHs ? ale tam ma vic
-
No jo to my u nás na vsi jsme se museli jednou za rok na pouti spokojit s multiplayer dostihy a na takové pěkné pistolové akce jako byl Terminátor jsme jezdili do Prátru ...
Po revoluci to s pojízdnými maringotkami šlo z kopce , když se se změnou platidel dvokoruny začaly měnit za pětikoruny a pak desetikoruny .... a tak jsme začali šetřit na vietnamských konzolích a 8bitech z druhé ruky , kde už Wolf i Thunderbolt běhal taky . -
Šup na titulku .... *3*
-
Jo taky se přikláním k nějakým těm foto nebo video ze hry... Jinak tento článek mi připomněl ty automaty v Jiříku (bydlím jen kousek od něj) to byly myslím první gamesy který jsem v životě pařil, ale nejvíc si pamatuji na automaty na koupáku v Kolíně hl. na toho Terminátora... *5* to byla tehdy pařba...
-
Moje řeč, moje řeč, rozhodně by vás nezabilo nafotit pár přeexponovaných snímků bežící hry. A nebo si je s dovolením někde půjčit. Je sice hezké, že víme, jak vypadá celá ta božská krabice, ale bez jediného obrázku samotné hry, to je jak fotit p*rno s oblečeným prádlem.
-
Pokud si dobře pamatuji, tak prává hází slušně, ale levá fakt jen trochu škytá, bavíme-li se o herně v Újezdu.
Nejhustší z těchhle stříleček je tam podle mě Aerosmithí Revolution X :).