Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odulin
    Velká klasika. Jak píše Robotron, bylo to celkem krátký, ale zase docela obtížný. Na automatu jsme se jako děti na konec nedostali často...jestli vůbec...na 286 to už bylo jinší kafe. U nás chtěl každej skřeta. :) Jinak 2. a 3. díl jsem zkoušel na emulátoru až teprve nedávno.
  • Robotron3
    Klasika. Golden Axe bylo dost těžký, ale ve skutečnosti ta hra byla neuvěřitelně kratičká. Kdo to uměl, dala se dohrát snad do dvaceti minut.
    • Ona drtivá většina starých her je hodně krátká, ale aby je člověk dohrál, musel dostat do hlavy, co se v danou chvíli stane (odkud přijde nepřítel, slabiny bossů.) Neznalost neomlouvala a continue také nebylo nekonečno. Dneska by se neustálé opakování hry od začátku neprosadilo, ale zkusil bych to rád i u jiných her. V současnosti podobnou variantu mají snad jen "diablovky" - Hardcore mod.
      • zdeeneek
        Co treba Demon's Souls ( ps3 ) nebo Dark Souls ( ps3, pc ) ? To jsou hry, kde prave umiras na kazdym kroku a musis se naucit odkud na tebe kdo vyskoci aby ses dostal dal. Sazi na oldschoolovou hratelnost ( vysokou obtiznost )
        • Presne, takovehle hry porad existuji, ale neni jich moc, protoze dnesni konzum je nesnese.
        • Na Dark Souls (PC) jsem se těšil, ale neslýchám pěkné věci o konverzi. Ještě asi chvíli počkám na definitivní opravy, dsfix a tak. Gamepad už mám.
          • Ta hra na PC neni o nic horsi nez na konzoli. Stiznosti jsou proto, ze pc hraci chteli neco vic nez je na konzoli a navic spousta z nich neumi s gamepadem, na kterem je ta hra postavena.
      • DangerousDave
        mňa podobný štýl hry baví asi najviac... dnes je žial všetko stavané na plynulé konzumné hranie bez zásekov. Naposledy taký Ghost Recon:FS ktorý som mal pocit, že sa hrá miestami sám, prenikal som touto hrou neuveritelne ľahko a nemám žiadnu motiváciu ju hrať znovu. Oproti tomu taký Mirrors Edge je na prvé hranie slušná výzva na 5-7 hodín ale akonáhle človek vie ako na to, dá sa prebehnúť za hodinku a je to výborný zážitok.
  • Sweetchuck
    Ten týpek nalevo je můj bývalý spolužák ze střední, sv*ně podrazácká...
    • BoB.2
      Ten v té červené kšiltovce to jsem já. *15*
      • A byl tam nějaký automat v češtině?
        • BoB.2
          U tohohle to opravdu není zapotřebí ani nevím jestli to mělo nějaký příběh.
          • Já myslel, že ti je tak 50, když tu pořád žehráš nad lokalizacemi

Podlé té fotky bys neměl mít s učením cizího jazyka tak hrozný problém *1* .
            • Bob je přece Disgrafik, takže ho všechno omlouvá :)
          • Jazz
            Vážně ? Jen aby.
            Podle mě si byl z toho ovládání až moc zmatený, ta češtinka by se ti přece jen hodila.
      • Sweetchuck
        Já měl samozřejmě na mysli toho, co sedí u toho automatu *5*
  • Ja to znam z PC. Jedina hra kterou jsem na jednom pc hral kooperativne soucasne s vice spoluhraci. To co je na konzolich dodnes bezne je na pc velmi vzacne, skoda, dela to vybornou atmosferu.
    • Tak starší hry to tak měly, různé bojovky, mnoho závodních her, shoot 'em up hry taky většinou... dneska je jiná doba, ale dřív byla hromada coop her na PC a to nejen přes split screen. Pamatovat a uvažovat...
      • Co je nepochopitelne na mem postesku, ze na konzolich na rozdil od PC je to bezne dodnes? Uvažovat...
    • coop je na PC vzácný? :D
      • Ano, na jednom PC (to jest ze nekolik lidi soucasne hraje na jednom PC), coz jsi zrejme prehledl a dalsi minuskari s tebou. Golden Axe toto umoznoval. Je to tak vzacny, ze vetsine lidi ani nedoslo, co tim myslim.
  • Jeden čas to byla povinná součást každé diskety :D
  • Fantasticka mlaticka mnoho noci bez spanku diky Win 98:)
  • Amylee.Anderson
    Bylo by fajn pokračovat v těchto článcích :)
  • BoB.2
    Jak tohle bylo těžký mam pocit že jsem to nikdy nedohrál.
    • Ale zas tak obtížné to nebylo, aby se to nedalo dohrát, zvlášť ve dvou. Samozřejmě to chtělo nejdřív trochu naučit, jako všechny automatovky.
    • Myslis na automatu nebo na pocitaci/konzoli? Kdyz nemusis za kazdou chybu platit realnymi penezi, tak to zas tak tezke neni.
      • BoB.2
        Automat ,pamatuju jak jezdily pojízdný automaty a jako žetony se používaly starý dvoukoruny.
        • Já měl za to, že se od roku 1993 žádná revize dvoukorun nekonala *8*.
    • Jj, lehký to nebylo. Proto trénink a pak ženy a show :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit