-
proč mam pocit že je to trapnej trailer delany pro hloupy americky publikum?
-
-
protože to je trapnej trailer delanej pro hamburgerožrouty *11*
-
No jó, kdyby tam dali chytrý vtipy od Járy Cimrmana speciálně pro čechy tak by jim v Americe nemuseli rozumět.
-
-
A co by sakra v Diablu delali vtipy proboha ? O.o
-
-
Trailer? Já myslel že celá hra.
-
-
Lol nub, beta byla cela hra!
-
-
Jo jo celá hra... jedna kapitola :)
-
-
-
-
deleted
-
Hele jestli to ze sebe jen delas.. dobry... dejme tomu... bavis se... ale jestli ne tak je to stebou fakt vazny :D
-
-
Pro Jindru .)
-
-
Mna naozaj klony WoW neberú, niečo o prerábke Baldurs Gate by nebolo?
-
-
pockej uvidis, nakonec ti i do ty prerabky bg2 hodi ačivmenty aukci health orby a budes si prat aby zadnou nedelali :ú
-
-
Achievementy jsou narozdil dobra vec aspon to ozivi hru a snazim se je ziskat vsechny
-
-
WoW? Co to s tim ma co spolecneho? Nejsem fanda Diabla ani WoW,ale ted ztrapnujes jenom sam sebe
-
-
Možno to vidím iba ja ...
Mne už stačilo čo previedli s SCII -
-
SC 2 je taky klon WOW ne ?
jinak nedivím se.. jsou lidi co řeknou že Dragon Age 2 je klon WOW, protže tam war má whirlwind .. . -
vidíš to jen ty, trapný a blbý pohled na věc, třeba to časem odezní
-
Ok. Mozna mas koneckoncu pravdu. Betu jsem nehral a SC2 byl z meho pohledu propadak.
-
-
SC2 je vylepsena jednicka s lepsi grafikou... WoW a D3 se vubec neda srovnavat, kdyz D je ponekud jiny zanr...
-
-
Pro tebe to byla lepsi jednicka s peknejsi grafikou,pro me nuda,ktera prvnimu dilu nesaha ani po kotniky. Co clovek,to jiny nazor.
-
-
-
Já si teda mylsm, že se SCII povedl na výbornou, prostě jen trochu vylepšený první díl s krásnou grafikou a bezvadnou optimalizací a bilancí jednotek (online nehraju)
-
-
-
-
Diablo 3 bude nejlepsi hra co kdy vysla kazdy kdo rika ze ne a ze to bude blbost, ma blbou grafiku nebo ze tam jsou blbe postavy je re**ta**dovanej c**rak a mel by se zabit protoze je to kkt
-
-
krásná parodije na pošahaný diablo III fanboye bez fkusu co slintaj u ubohej trailerů
-
-
prvni co to pochopil :D
-
-
Dočkáme se někdy toho, že redakce začne vlákna tohoto typu mazat?
-
Mne to je upe dele ja tam dám cr*ck *3*
Pri písaní kódu som sa rozhodol, že NEKÚPIM, NESTIAHNEM, NECRACKNEM!
Proste DIII upe v upe -
-
diablo 3 funguje na stejnem principu jako WoW, takze si na crack nechej zajit chuť, buď si hru koupíš a budeš hrát na oficiálních serverech a nebo zadarmo na emulatorech, kde spousta věcí nebude fungovat tak jak má, stejně jako u free serverů ve wow na začátku..
-
-
*Stejne jak na vetsine wow free serveru do ted
-
-
crack mas akorat tak v hlave ty PIC*
-
-
souhlas, konečně normální a pravdivej názor
-
i kdyz mi date +- mam pravdu :D
-
-
protoze to rika vetsina takze se dete bodnout
-
-
-
Proč ta Leah řve jak u porodu?
-
-
Aby ses mohl tak blbe ptat.
-
-
Risen 2: Dark Waters, Diablo III. a Torchlight 2...
jak v tomhle bordelu mám odmaturovat!!! Myslí tadfy někdo na děti :D -
-
Moje řeč... ale já se zařekl, že si žádnou hru nekoupím než tu maturu dodělám, necítím se tak zodpovědně, aby to leželo předemnou na stole a já se raději učil :)
-
-
Navíc za těch 4 dnů bude určite nějaká sleva ma mmoboost :D
-
-
-
Já jsem zvědavej na LANUCH trailer. Tohle není moc úderný.
-
-
Launch*
-
-
velky hranolky, bigmac, a kola.
-
-
to je lunch a ani se to nevyslovuje stejně...ale asi si na tu půlnoc koupim nějakou prasárnu...pizzu asi...
-
-
-
-
Nemozem si pomoct ale zakazdym co si tento trailer pozriem mam po celom tele zimomriavky.
-
-
zimomriavky *15* *15*
-
-
husi kuze, neboli mraz po zadech...
-
Preklad pre nevzdelane ceske deti: Husí kůži
-
-
nevzdelane ceske deti? proc by meli umet slovensky ty kluku jedna? ja na slovensky weby nelezu narozdil od slovaku)
-
ja vim co to bylo. jen se smeju tomu slovu *7*
-
-
-
-
Ach, nemôžem sa už dočkať. :) Neskutočne sa na to teším :)