Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Jo je to tam fajné. A debílky jako Pepa a MI neberte vážně. Mají smutný život nebo neumí hrát na starých herním automatech, tak kňučí.

P.S: U příspěvků mi zmizelo úplně všechno. Od reagovat, nahlásit či +- *1* Poslední verze Google Chrome.
  • a takhle, děti, vypadala primitivni zábava našich předků z konce 20. století
  • Slůňátko: Na webu maj kompletní seznam automatů, tak se tam mrkni.
    MI: Mušketu a parní stroj bych ti i odpustil, ale ten mozek bys zkusit moh. Může se zdát, že to taky vyšlo z módy, ale věř mi, není tomu tak.
    Každopádně to vidim tak, že jakmile se mi konečně podaří zprovoznit Trabanta, jedu na výlet.
  • Letos se tam určitě s přáteli opět stavíme. Mají to krásně udělaný, vstupné na celý den za hubičku, najdete tu téměř všechny starý automatový klasiky. Všem, co váhají, to vřele doporučuju. S kamarády se tu vyblbnete.
  • musim se tam mrknout
  • pepa: Radši do smrti panic, než blbej troll jako ty *7*
  • Hello. Maj tam hru King of the dragons nebo podobnou fantasy rubacku? Nevite nekdo? Mam na mysli hry jako Golden Axe, ale zrovna Golden Axe hrat nechci...
  • Jack1947
    To je dobre ! Tradice by se mela udrzovat a vtomto pripade co nejdele. *4*
  • Amylee.Anderson
    Někdy se tam zase musim stavit :)
  • Veskoslávku, tos uhod. Na těchto relikviích opravdu hrát neumím, stejně jako neumím obsluhovat mušketu či parní stroj. Protože je to zbytečné. Urážet Tě nebudu, ale jsem rád, že jsem Tě naštval.

A těžko říct, jak se takový naivní byznys může vyplatit. Vsadím se, že v účetnictví vedou miliónové obraty. *15* Jestli se chceme vypořádat s organisovaným zločinem, první, co je třeba udělat, je zavřít podobné podniky, jejichž účelová existence je zcela zřejmá.
    • Plácat páté přes deváté na fóru vám tedy jde. Mýlíte se ve všem co píšete. U nás se nejede na mince, nemůžete zde ani žádné peníze vyhrát, my nemáme s VLT a VHP společného vůbec nic. Jediným účelem je dát sbírce mých automatů šanci, aby je mohli hrát ti, kteří si na ty hry pamatují. O Arénu je stále rostoucí zájem, ale milióny určitě nepřehrabujeme. Nepruďte nás.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit