Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    Operace Flashpoint je stejně pořád nejlepší :)
    • a k atmosféře ji stačili zápisky a sem tam pár dialogů/monologů
  • Cypri
    Nepotřebuju 10 obrovskejch ostrovů, mě stačí jeden normální. Nepotřebuju miliardu různejch jednotek, mě stačí počty z OFP nebo arma1/2, nepotřebuju ultra, mega hustou grafiku, mě stačí z arma 2 (a klidne i arma1), u takovýhle hry, to chce AI, která bude nějakým způsobem jednat, bude výzva se snažit prorazit, nebo nepřítele nějak porazit. Ne aby to chaoticky pobíhalo jako doposud v těch ARMA hrách.
    • dalsi flamer co keca dojmy ze stazeny hry v 1.00 vid...
    • Tobě to stačí a mě je to ukradené, ale jestli chcou něco prodat masověji než omezenému počtu fandů, tak grafika a počet jednotek i map je na tohle typický magnet. Bohužel.
      • tot otazka jestli to chtej prodavat masovemu publiku. Pze si myslim,ze uz by tu davno bykla Call of Arma a podobne. Bohemia nepotrebuje milioneve prodeje aby se uzivila. Arma prave ze stoji jen na hardcore fandech a doufam ,ze se to nezmeni.
    • To si budeš muset 50 let počkat, aby se UI v otevřeném prostoru chovala reálně *4* Asi proto se těmhle hrám vývojáři hodně vyhýbaj.
  • graficky je to teda pecka :)
  • Kocy
    Pokud dodrží to co slibují od kampani...
    Tak si myslím, že si s Armou 3 budu hrát, ještě několik dobrých let! Stejně jako původní Flashpoint.
    Ta grafika je prostě dokonalá! :)
  • Jo. Mega velkej ostrov a AI zase bude hledat dvere do auta pres pul vesnice, pac je tam jeden triangl na 7 metru... *7*
    • uz se tesim az me zase nepritel trefi na 300 metru :D ale jinak operace arrowhead i posily byly vyborne
    • Kocy
      Až vytvoříš "super ultra realistické AI" Můžeš s tímhle vystrkovat nos ;)
      • Oh, not this sh*t again...
  • InvisiblE182
    Já bych radši jeden prťavej ostrov, ale pořádně udělanej.
  • mirekdusinojc
    Vypadá to moc pěkně, zvlášť vzdálenost, na kterou je vidět do dálky. Né že bych byl zrovna fanoušek military her, zvlášť těch řekněme hardcore, ale možná si jí i pořídim a budu se jen tak poflakovat po krajině a užívat si všechny ty krajinky.
    • Shaker
      editor misi bude presne pro tebe, vzit letadlo nebo jakejkoliv jinej vehikl a jen se prohanet krajinou, to sem delal uz ve flashpointu :)
  • Animace veliky posun ale tleskat budu az uvidim jak se vojak rozebehne bude zahybat jak zastavi a jak se bude otacet na miste. Zatim vidime jenom primou chuzi a vyhlazeny prechod mezi pozama.
    Doufam ze bude grafika stabilnejsi protoze ve dvojce me neskonale vytaci to neustale doskakovani a mizeni travy pri pohybu hlavne na Cernarusi. A to nemyslim doskakovani lodu protoze trava zmizi a pak se objevi jina o par centaku dal. Stiny to je koncert sam o sobe a kdyz je obraz takto nestabilni pak si tezko jeden vsimne nakyho vojacka dveste metru daleko.
    • smejki
      mně teda tohle tráva nedělala ::scratch
  • Asharak
    Hra co trumfne grafiku a náročnost Crysis 1 ? *14* *2* Už se těším na vyfoukávané teplo z case!
    • Náročnost Crysis s přehledem trhla už Arma II :D A bylo by hodně smutné,kdyby se to 3. dílu nepovedlo i v grafice, po 5 letech xD
  • jak já se těším *1*
    • blahorodie
      No dufam ze bude tam menej bugov ako v Arme 2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit