Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za mě naprosto perfektní DLC, jedno z nejlepších co Arma 3 nabízí. Perfektní v coop, hráno v 5-7 lidech v budoucnu snad ve 12 a dojmy jsou neskutečné. Krásné zpracovní džungle, pocity a dojmy, když na vás vyskočí Vietcong zpoza keře nebo stromu jsou "reálné". Zvuková stránka kdy konečně můžete nepřítele poslouchat a vyhnout se mu je boží!! Musím říct, že se vývojáři neuvěřitelně vyhráli. Taky jsou to tvůrci modu UNSUNG, který dovedly k dokonalosti právěv tom DLC, Bohemka dostává plus, že jim poskytla to co potřebovali.

  • victor

    Ani jeden komentář k DLC které má přidávat Vietnam ? ...Teda že by bylo v ARMĚ málo duhových jednorožců ????

    • Myslím, že většina české Army komunity si to probere mezi sebou a recenze tak nějak moc nečte nebo spíš neřeší, přece jenom Arma je o tom aby jsi si do ní stáhl asi 200GB modu a potom si jí užil. Tohle prostě nejde a ani nemůže být součástí recenze :)

    • Vojtzech

      Za normálních okolností bych u DLC zasazenýho do Vietnamu jásal. Bohužel tohle je spíš pro mulťák a kooperaci. Mou počáteční radost ze zasazení vystřídalo sklamání z faktu, že pro jednoho hráče toho moc nenabízí. Těch pár misí to nevytrhne a prohrabovat se zase tunou tuctových misí na workshopu, abych našel jednu doboru... to už se mi dělat nechce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit