Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • snad to bude hra ktera bude alespon trochu cuchat k tomu jakou ma pc grafiku predesle army bezely 50 FPS tomu kdo mel 4GHz procak a frafiku mohl mit 8800ku a kdo mel 5970 a procak 2,5 GB mel FPS 35, hra byla pravdepodobne nejak spatne udelana ne ze by zle vypadala nebo tak neco ale nebyla schopna poradne vyuzit kvalit grafiky a brala to na ukor procaku tak nemoznym zpusobem ze to mnoho lidi radej ani nehralo
    • no to mas asi tezky. Vypocet AI do grafiky asi nenacpes. A v Arme neni AI generovana v dohledu kamery. Postavy tam normalne funguji i kdyz je nevidis. Mam obavy ze tato hra bude vzdy predevsim zatez pro procesor. Stacilo by ji naucit poradne vyuzit vsechny jadra.
  • kluci ceski su velmi sikovní, uvidime jak to bude doopravdy. prajem vela stastia zo slovenska *3*
  • Zni to velmi dobre, snad zvladnou vse tak, jak slibuji. ArmA 2 byla (s patchi) skvela. Herni doba volnym tempem kolem 40 hodin + mody. Dalo se tam hrat i za srnku nebo tak neco (uz presne nevim) :)

    OPF:DR byl proti tomu slabota. I kdyz jsem ani vic necekal (kratke; slabsi AI; zamerene na "akcnost"; bugy - ale mene nez v ArmA).

    S bugy v ArmA 3 vicemene pocitam. Koupim si ji az po prvnim patchi (doporucuji vsem, public test necham na jinych).
  • Hlavně by měli změnit protipirátskou ochranu. Nemůžu si pomoci, ale minulá podoba byla silně kontraproduktivní. Ano, sice piráty od hry vyloženě odradila, ale ti pak plnili fóra výkřiky ,,ta hra je zabugovaná, měním se v ptáka" / ,,ta hra je zabugovaná, střely lítají do všech směrů". A to myslím potenciální kupce dokáže docela odradit.
    • A to je správně já osobně mám Armu2 i se všemi přídavky v originále a rovnou říkám že pirácká verze je v podstatě nehratelná jelikož česká verze 1.00 byla děsně zabugovaná a většina pirátů nemá tu sílu neustále do toho dohazovat patche...jinak já si moc dobře pamatuji že před 10 lety když vyšla první verze Flashpointu bylo to z hratelností v podstatě to samé zlom přišel až z gold verzí a na kultovnosti získala až víc jak rok potom kdy vyšel Resistance a graficky upravil předešlou hru a taky opravil mnoho chyb tak že vše jelo bezproblému to samý má i ARMA 2 zhruba rok po vydání jede vše bezproblému,když to srovnám z konkurečním OPF:Dragon Rising tak Armu 2 válcuje jen v v lépe ztvárněné atmosféře střelby a v tom že vás pěšák nesejme během vteřiny na 300 metů kdy leží v trávě,jinak ve všem hoši z Codemastru hru dost nedotáhly,ostrov je velmi nudný kampan je krátká a navíc kromě sekundárních úkolů nic coby tu šedost trochu rozpýlilo např.cutscény. vedlejší mise jsou naprasto odfláklé a do konce v nich všechny postavy jsou němé a např. jízda tankem či let vrtulníkem je něco absolutně nehratelného nemluvě o tom že pokud nedej bože řídí tank počítač neujedete ani 2 metry protože se zaseknete o kámen nebo strom.mám doma originálku i z posledním patchem vyšli pouze 2 ale moře chyb stejně zůstalo takže ani OPF:Dragon Rising není bez chyb.
    • Ta ochrana je dobrá, co by si tam chtěl? DRM jako u her od Ubi?
      Kdyby BIS sami ochranu patchema neodstranili, tak by si piráti "nezahráli" do dneška. Navíc majitelé original. kopií problémi snad nemají, ne?
      • Ty jsi můj původní post asi moc nepochopil, že?
        Neříkám, že ta ochrana je špatná, nefunkční nebo obtěžující majitele originálek, právě naopak, kontrola klíče a blacklistování těch, které kolují po netu, v každém patchi je podle mě více než účinné.
        Říkám, že by bylo mnohem lepší, kdyby autoři nahradili FADE prvky nějakým prostým oznámením ve stylu ,,Máte cracknutou hru."
        Tak jak to bylo u minulého dílu totiž vedlo k tomu, co jsem psal. Pirát hraje v domnění, že ochranu překonal a pokud se po informacích vyloženě nepídí, nezjistí, že nepřesná střelba a další podobné prvky byly způsobeny aktivovaným FADE. Pak jde na fórum a znovu - pokud potenciální kupce vyloženě nehledá informace o ochraně, tak neví, že by se ho podobné problémy netýkaly.
        A odstranění nutnosti mít v mechanice CD nerovná se odstranění ochrany celkově.
        • Já to chápu, na druhou stranu to mohlo být ze začátku, každej kdo s hrou má nějaké zkušenosti, tak ví že to způsobuje crack. Pokud hru bude hrát nějakej nováček, uvidí na foru věci typu "vychuleje se mi muška" atd... určitě se i na té samé straně dozví od nejednoho člověka, že ten člověk používá cracklou hru.
      • Piráti si zahrají. Sám jsem chvíli hrál funkční cracknutou hru, než jsem koupil originálku. Žádný FADE nenaskočil.
  • Moje přání pro pány z BIS .. tak jako se údajně v Arma II pohyboval Yetti nebo že na hradě straší tak bych uvítal kdyby se člověk mohl setkat i s náhodným proletem UFO nebo něco podobného. Tyhle blbinky na hrách prostě miluju.
    • http://www.youtube.com/watch?v=wTSc_yOYgSI
    • fixcz
      http://www.youtube.com/watch?v=aoSVWGno0k4

      *3*
      • Tak to moooc děkuju chlape. O tom jsem vůbec nevěděl. Tohle je opravdu paráda. +1
      • Cajk
        tak to je ovšem bomba.
  • rancor1223
    Jak si tak pročítám komentáře, vypadá to že část českého národa konečně přestalo slepě podporovat Armu. To je jedině pozitivní, třeba si vývojáři uvědomí, žesamotný mission/map editor jejich hru nezachrání a dřív nebo později jim ty sliby o fungujících hrách při vydání přestanou žrát! A nekecejte mi tu o obrovský rozloze hry, kdyby udělali alespoň nějakej "domácí" betatest, museli by přijít alespoň na to, že hra nejde při vydání dohrát..!
    • mas recht, treba takovy COD dohrat jde a za 6h !!
      • když k tomu bude počítat i přestávky na záchod a kafe tak na těch 6 hodin se dá snad i dostat.
        • no jo oproti puvodni flashpointu s 40 misema v kampani je to rozdil :D :D :D *8*
    • Tak to jsem se s tou slepou vírou si spletl *1*
  • I přes spoustu chyb Flashpoint nabízí víc než mnoho jiných her. To, že se Army velice podobají Flashpointu mi naprosto vyhovuje. Simulace bojů v otevřeném prostředí je parádní (CQB fakt moc nezvládá). V VBSkách je to ještě o řád lepší.
    • Je pravda, že Arma je pro opravdu hardcore fandy military. Flashpoint je přesně něco mezi armou a COD nebo BF.
      • Myslis puvodni flashpoint nebo ten nedavny?Protoze puvodni OFP rozhodne neni neco mezi armou a cod,ale je to v podstate to samy jako prave arma,ktera z toho ofp vychazi.
        Pokud mas na mysli ten novej,tak potom jo.
    • Flashpoint si ještě dnes rád zahraji, má atmosféru. Arma už mne tolik nezaujala.
      • I když ARMA2 je ve všech směrech jen vylepšený OFP, taky si radši zahraju OFP, hlavně kvuli různým modum, jako Stargate mod atd...
  • omg decka tu kecaj jak je to strasne spatna hra, samej bug blablabla. si myslite ze stahnete prvni verzi hry a nadavate. bezte si hrat COD a BFka a poradny hry nechte dospelym.
    • Nebudu veřejně zpochybňovat Vaši inteligenci, jen se zeptám - opravdu si myslíte, že Arma 3 bude "pořádná hra", zatímco Battlefiel nikoliv? Vy jste už Armu 3 hrál?
      Tato herní série skončila u původního Flashpointu. Poté se rozeběhla dvěma směry, přičemž jedna strana má v současné době kvalitní zpracování a druhá zas hratelnost. Ano, Arma je hratelná, když zrovna běží..
      Upřímně, vy věříte tomu, že Arma 3 bude bez bugů? Hrál jste, člověče, vůbec předchozí díly? Nemůžete mít přeci nikomu za zlé, že háže vtípky na adresu zpracování série Arma, protože ta je tím prostě proslulá.
      • Když mluví o pořádných hrách jistě tím myslel to že Arma 3 bude pro hardcore hráče.. Pokud ano tak už předem mohu říci že bude mnohem více hardcore než BF3. Protože BF3 nemá s hardcore nic společného, BF jde o zábavnost podobně jako Armě ale BF nezkoušel jít cestou simulátoru, BF je spíš arkádový..

        Jinak BF má jistě mnohonásobně vyšší náklady (které do toho vráží EA) a to se na tom také projeví. Arma je prostě skvělý komplexní hardcore simulator který díky své komplexnosti obsahuje i hromadu bugů, ovšem ty jsou velice brzo vychytány a plusem pro mne je i velká podpora komunity.
        BF je pak skvělá multiplayerová válečná hra ale simulátor to prostě není..
      • Darthe: Balistika neni bug. Strely v realu opravdu nelitaji po primce. *1*
        • JohnyTheZik
          Tak zrovna balistika je i v bf :)
          • Aha *1*
      • kdyz zrovna bezi ? me se nestalo aby mi spadla ci neco podobnyho. Arma 3 vypada velice slusne navic pridana fyzika. trosku lip upraveny engine a nesmrtelna komunita ktera se postara o mnoho veci.

        jinak pochybovat by se melo o vasi inteligenci. ja nepsal o budoucich hrach ale o tom co je ted. ;) ANO OPRAVDU SI MYSLIM ZE ARMA 3 bude lepsi nez BF3. aspon pro me ;)

        ano budou tam bugy. ale je rozdil delat hru kde je 100x100m velikost mapy nebo 20x20km + vsemozny AI ktery se pokouseji udelat tak aby sami premysleli v ramci moznosti,pilotovali ridily atd. nez jenom nasriptovane situace z radoby nejlepsich her sveta.

        PS: stejne jde jenom o to ze vam ARMU ty kalkulacky s winXP 32bit nerozbehnou. (pridam dalsi vec do flamu )
      • A Vy o tom víte co? Kupu, s prominutím sra*ek, z traileru? Ano. ArmA a ArmA 2 je hezká, pokud zrovna běží. Vy jste však oboje nepochybně hrál na starých počítačích z dob stále ještě Československých, a také v jejich úvodních verzích (pokud se nyní nepletu, to znamená 1.00 a 1.01 pro česká vydání titulů), protože nyní s extra vytížením mody jsem i na několik let starém PC na velmi solidní grafiku schopen vytáhnout pěkných 20-25 snímků za vteřinu. Howgh.
        • Aha, tak pokud clovek povazuje 20 fps za peknych, tak tady asi ztraci smysl debata o jakekoli plynulosti.
  • zatím tady skoro všichni plijou na armu ale me se líbí. arma II je v pohode hratelná nemam s ní problem ale ted hraju hlavně multak. to jen aby tady byl aspon jeden pozitivní hlas vuči armě.držím palce BI at to dobre dopadne a teším se *5*
    • Souhlasím - hraji Operaci Arrowhead a jsem také DODNES naprosto spokojen. Chování zbraní, taktika, dopravní a bojové prostředky - nikým stále nepřekonaná klasika, o kterou se neustále komunita (i vývojáři) starají a vylepšují ji. Pokud třetí díl půjde stejnou a ještě dotaženější cestou - půjde o mimořádný počin. Držím palce.
  • tady to vydeo vystihuje nektere sceny z army hlavne ten vrtulnik http://www.youtube.com/watch?v=YbxRp6Dg_VQ&feature=channel_video_title

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit