Přejít na výpis diskuzí
Arma 3: Win – výborný závěr příběhové kampaně
2.4.2014 | Jakub Kovář
94 příspěvků
-
Ja som sa na Armu 3 tesil, no bohuzial mi nejak nesadlo to grecke prostredie. Kamarati na Armu 3 este nepresli, pretoze im ledva ide Arma 2, takze to momentalne nemam ani s kym hrat a kampan ma nejak vobec nezaujima.
Dufam ale, ze pribudne viacej vojenskej techniky, lebo to co tam teraz je nieje bohvie co. Snad sa rozbehne aj viac serverov, kde sa hra na starych mapach, lebo prostredie z Army 2 sa mi velmi paci a gameplay Army 3 by len vylepsil na zazitku hry v tom prostredi. Viem, ze niektore DayZ na tomto bezia, no DayZ mod mam uz ohrany dost a nejak nemam v plane sa don zasa pustit. -
-
Tak kdyžtak je tu mod "All in Arma", který zpřístupní obsah předchozích dílů (který by si ale měl správně legálně vlastnit) v Arma 3 - https://dev.withsix.com/projects/all-in-arma/wiki/All_in_Arma_Standalone_Install_guide
-
-
diki, to sa hodi
-
-
Doporučuju počkat na mód, který přenese všechny addony z Army2 i s podporou PhysX a všech fičur. Nebudeš se tak muset stresovat s padáním hry při kombinování starých a nových jednotek a navíc se vozidla (snad) nebudou chovat tak blbě jako v Armě 2.
AllInArma je takový narychlo zplácaný nestabilní trucmód pro nedočkavce. -
-
Nevim na jakej addon že to chceš čekat ale All In Arma Standalone převedlo všechny Arma 2 addony do Arma 3. Na rychlo splácaný? Ani ne, dělaj na tom zkušený lidi z komunity.
Možná tak stojí počkat na ASM který převede jen vozidla a zbraně a A3MP co převedl mapy už tu taky máme.
-
-
-
-
já se taky těšil ale už prvni info že kampaň bude stažitelná po čase mě naštvalo
-
-
Chci se zeptat, jestli rozjedu armu na svým kompu. Je to Core 2 Duo E8500, GeForce 9600 Gt 512 MB, 4GB RAM DDR2. Má někdo zkušenost na podobné konfiguraci? Nejsem grafikofil, jde mi o to jestli to pojedu nějak rozumě. Všechny předchozí díly jsem hrál a u mě jsou to nejlepší hry.
-
-
Pojde, ale nebude to velmi hratelne.. hlavne v MP. SP si teoreticky zahras. Arma ma zle optimalizovany engine, potrebujes silny procesor s vykonom na jadro. A musis sa velmi pohrat s nastaveniami. Nizsie detaily prenasaju vykon na procesory, vysie detaily na grafiku. Treba to vybalancovat a najst optimalne nastavenia. Pri najhorsom upravit .cfg subory manualne a spustat hru s parametrami.
-
Problém bude dvoujádrový procesor. Zkoušel jsem to na Haswell Pentium G3220 (2C@3GHz) s GTX660 a 8GB RAM a na notebooku s i7-2630QM (4C/8T@2,6GHz) s GTX460M a 8GB RAM a na tom notebooku to jelo i s výrazně slabší grafikou o dost lépe.
-
Asi ta sklamem. Ja som mal pred par rokmi velmi pdobnu zostavu, akurat som mal E8400 a GF 9800 GT :) A v tej dobe mi ani ArmA 2 nesla uplne super a to som samozrejme nemal najvyssie detaily.
-
Tak na tvém místě bych si to stáhl z warezu (protože demo není), vyzkoušel to, jestli to vůbec jede a pak zvážil, jestli to má cenu kupovat. Předchozí Army byly náročné na grafiku, ta poslední je zase náročná na CPU - přesněji řečeno, ta hra je tak debilně optimalizovaná, že vůbec nedokáže správně využít CPU. Testoval jsem to celkem do hloubky, v A3 jsou místa / mise / situace, kdy FPS nejde nad 25 a je úplně jedno, jakou máš sestavu. Vyzkoušej a uvidíš
-
mám obavu, že to moc dobře nepojede.
-
-
Mozna by to chtelo trochu patriotismu stranou. Vsichni, kdo to hrali kritizuji konec. Nechapu, jak cesti recenzenti mohou tohle prehlizet. Je smutny, ze komunita dokaze vytvaret lepsi veci nez vyvojari.
-
-
Pokud čtete více než nadpis, tak rozhodně nejde o chválu od začátku do konce. A z příběhového hlediska tam konec zkritizovaný je.
-
Mohu se tě prosím zeptat, jak to tedy bylo s těmi Brity? Co mělo být to zařízení a co to mělo společného se zemětřesením? -
-
Tak pokud jsi v poslední neuposlechl rozkaz a šel zachranit kamarada. Tak ti Milers dost jasně řekl, že celá intervence Britů, je kvuli danému seismickému generatoru a aby ho získali, tak se ani neštítili sabotovat Natackou invazi... Ovšem pokud jsi zvolil ten "dobry konec" tak jsi měl smůlu a žil jsi dál s růžovými brýlemi na očích. -
-
Tam je taky škoda, že ze stránek i z celé kampaně zmizela zmínka o Turecko, které měla zasáhnout vlna naprosto nepředpokládaných přírodních katastrof a notně oslabené Turecko pak snadno následně "obsadilla" Iránská armáda.
-
-
-
-
Pro mě bude Arma3 aktuální, až bude venku A.C.E mod a snad taky něco pro AI
-
Díky za info, vyzkouším a snad to pošlape :)
-
Nevim nevim, oproti Armě 2... *13*
-
Musím říct, že mě originální kampaň od Bohemky poměrně zklamala. Zdá se mi, že velice málo využívá obrovský potenciál hry a prostředí. Ale spravil jsem si chuť fanouškovskou misí Dynamic Universal War System. A konstatuji, že ARMA III je ve své podstatě fantastická hra. *3*
-
nechapem preco sa vzdy na weboch, kde su aj cesi aj slovaci, siria tieto neznasanlive hlupe reci. Dost smutne. *7*
K veci, kampan je dobra, urcite ovela lepsia ako Arma 1/2. Skutocne je skoda ze je tak uponahlana, obzvlast v 3 epizode. Celkovo som sa ale dobre zabavil, obzvlast ked som si pridal par modov na prilepsenie :) -
mattiCZ ještě lepší je kooperace se super partou lidí ve vlastních misích a coop kampaních :) Jestli máš zájem tak steam 505.Griffen nebo víc info na 505skss.team-forum.net :)
-
Tak za prvé robil ale už nerobí. A za druhé robil daleko horší hry. Nepamatuješ třeba Soldier of Fortune: Payback. Jedinné co stálo za to byl Spellcross.