Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blokovic
    To jsem netušil díky za novinku. *3*
  • Zaruka proti cheaterum by to byla, kdyby EA cheatery banovalo, ale oni jen smazou staty a cheater muze hrat vesele dal.
  • Blokovic
    Za takové věci můžou velké firmy(EA,Activision atd) ne ty programy.
  • Frostbite 2? *7* Eh *1* *1*
  • Mě tam přijde spíš divné to s tím udoláváním- když už tedy něco, protože mě přijde že zní jako že to bude dlouho trvat než takový "stíhač" ten tank zničí, ale jelikož mají mít stejnou palebnou sílu jako tanky tak se mi jeví že sice bude třeba kličkovat aby vás nezasáhly a nezničily ale zároveň by nemělo dlouho trvat než ten nepřátelský tank s tím stíhačem zničíte. *1*
  • Blokovic
    Psal jsi aby smazali pěchotu,letadla a javelin.Což je ve skutečnosti nemožné. :D
  • trolo
    Cital si vobec co som pisal? lebo reagujes ani neviem na co ale urcite nie na mna
  • Blokovic
    MidnighT91 Ve smlouvě je možnost i odmítnout.Když ti vadí Origin tak si hru stáhni.D3 a B3 jsou dobré hry neříkám nejlepší a neříkám že se každému líbí(to jsi například ty *15*) ale mě se líbí.EA taky nemám rád ale origin je záruka proti cheaterům .Ta smlouva mě nezajímá chci si tu hru užít a zahrát ne číst smlouvu o ničem.Ten South park je blbost a to druhé video to samé,ty tvoje předsudky jsou neuvěřitelné.
  • Mother_of_god
    Skús si zahrať čo i len Gulf of Oman a stačia Ti tam 2 tanky na každej strane a 2 ľahké pechotné tanky. A je to už mela jak sa patrí, do toho ešte pechota a o chaos je postarané. 8 vs 8 je ideálne. Nebudeš ani vedieť kam skôr strielať..
  • protoze ma vsechny znamky a definice viru?
  • MidnighT91
    Tak si ty kreté*e přečti podmínky užívání u Originu, ty jsi deb*l že to slepě odklikneš aniž by tě zajímalo s čím souhlasíš... Ale ani nevím proč se s tebou hádám stačí si přečíst základna hatérů Diabla III.,BF 3 a jiných dobrých her... DOBRÝCH HER ? to je k smíchu a já jsem deb*l xD... Víš co ti doporučuju podívej se na tuhle epizodu Městečka South Park http://www.xserialy.cz/south-park/south-park-15-serie/humancentipad-s15e01-id1960 je celá o podmínkách užívání poduktů Applu... Až jednou odsouhlasíš že tě EA může unést a přišít tě hubou k prdeli nějakého korejce tak si nestěžuj, určitě to pro tebe bude úžasná nová funkce... Tohle je taky dobré video http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ ale pochybuju že ho se svým mozkem pochopíš...
  • Blokovic
    Z komunity Games.cz se bohužel stala základna hatérů Diabla III.,BF 3 a jiných dobrých her-kam ten svět spěje? *8*
  • To samý dělá Steam, Blizzard Updater nebo Windows....
  • Blokovic
    Bohužel ve válce nejde mít jen tanky kdo by je asi opravoval a podporoval?V každé hře s tanky píšou že není dobrý nápad je posílat bez podpory pěchoty.Nejdřív si zjisti fakta a pak piš takový blbosti.
  • Blokovic
    Ty jsi ale blbej proč by to byl vir?A koho asi zajímá co někdo má v PC?Tohle mi připomíná jednoho uživatele z Games.cz který říkal že Steam je zlo což je blbost tak si dál můžeš myslet že origin je vir ale dáváš tím najevo svoji debilitu.
  • přesně tak... to by bylo ideální.. nebo asPoň 12 vs 12
  • MidnighT91
    Podmínky užívání které jsi odsouhlasil s jeho instalací a které v podstatě říkají že ti můžou přes origin prohledat pc a veškeré informace které o tobě získají pak můžou dát komu chcou... Taky mi vadí že mě nutí ho ke hře instalovat i když o něj nemám zájem a nakupovat přes něj nehodlám a jelikož bez něj si onu hru ani nenainstaluješ tak už jen z principu stahovat čistou hru bez tohohle spyware a crackovat... Origin je virus co ti skenuje počítač, je to spyware s možností přes něj nakupovat nic jinýho to není...
  • Blokovic
    Nechápu co vám pořád vadí na tom originu? Mě žádné problémy nedělá.
  • Nevím proč by tam mělo být NEBUDETE.
  • Mother_of_god
    Konečne Battlefield jak sa patrí !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit