Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud vím tak například na steamu to funguje stejně. Když dostaneš ban tak ti zablokují celý účet i s hrama co na tom účtu máš. A steam šmíruje tvůj počítač naprosto stejně (HW, SW...)
    • Blokovic
      Tady nemá smysl už nic psát píšete naprostý blbosti šance že vám nikdo hackne počítač je asi 1:1000000. Lidi kteří si myslí že je nějaký program šmíruje patří do Bohnic protože taková paranoia je nesmyslná.A prosím dejte my nelíbí se aby jste nešly brečet k mamince že vás někdo setřel. *14* *14* *14* *14*
      • Eh, a co myslis ze steam dela? Kdyby nic, tak jenom ty hry co si kupujes - data jdou do pruzkumu, podle kterych se delaji akce atd. To samy facebook, vyhazuje ti reklamy presne na ty veci, na ktery se divas. A tak dale. Tady ti nikdo nic nehackuje, instalujes si to dobrovolne. Hlavne svou hloupost omlouvej drsnackyma kecama o mamince. *5*
        • Blokovic
          Hele jak sem psal už nic psát nebudu tady to nemá smysl. *1* (kvůli debilitě některých lidí)
  • MidnighT91
    Až na to někdo vydá ACE mód a samotná hra bude bez originu tak si to možná pořídím...
    • Blokovic
      Nechápu co vám pořád vadí na tom originu? Mě žádné problémy nedělá.
      • MidnighT91
        Podmínky užívání které jsi odsouhlasil s jeho instalací a které v podstatě říkají že ti můžou přes origin prohledat pc a veškeré informace které o tobě získají pak můžou dát komu chcou... Taky mi vadí že mě nutí ho ke hře instalovat i když o něj nemám zájem a nakupovat přes něj nehodlám a jelikož bez něj si onu hru ani nenainstaluješ tak už jen z principu stahovat čistou hru bez tohohle spyware a crackovat... Origin je virus co ti skenuje počítač, je to spyware s možností přes něj nakupovat nic jinýho to není...
        • To samý dělá Steam, Blizzard Updater nebo Windows....
          • Mno. Chtěl jsem si kuli guest passu do Diabla III vytvořit účet na Battlenetu, ale docela rychle mě přešla chuť. Měl jsem totiž zaškrtnout kolonku, kde souhlasím s tím, že veškerý battlenet chat (ingame i v clientu?) je ukládán a monitorován ve jménu čehosi...
            To jen že asi nikdo už není svatý.
          • Blokovic
            Z komunity Games.cz se bohužel stala základna hatérů Diabla III.,BF 3 a jiných dobrých her-kam ten svět spěje? *8*
            • Jazz
              @midnight: Ach, ty jsi fakt kus kokota.
            • MidnighT91
              Tak si ty kreté*e přečti podmínky užívání u Originu, ty jsi deb*l že to slepě odklikneš aniž by tě zajímalo s čím souhlasíš... Ale ani nevím proč se s tebou hádám stačí si přečíst základna hatérů Diabla III.,BF 3 a jiných dobrých her... DOBRÝCH HER ? to je k smíchu a já jsem deb*l xD... Víš co ti doporučuju podívej se na tuhle epizodu Městečka South Park http://www.xserialy.cz/south-park/south-park-15-serie/humancentipad-s15e01-id1960 je celá o podmínkách užívání poduktů Applu... Až jednou odsouhlasíš že tě EA může unést a přišít tě hubou k prdeli nějakého korejce tak si nestěžuj, určitě to pro tebe bude úžasná nová funkce... Tohle je taky dobré video http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ ale pochybuju že ho se svým mozkem pochopíš...
        • Blokovic
          Ty jsi ale blbej proč by to byl vir?A koho asi zajímá co někdo má v PC?Tohle mi připomíná jednoho uživatele z Games.cz který říkal že Steam je zlo což je blbost tak si dál můžeš myslet že origin je vir ale dáváš tím najevo svoji debilitu.
          • protoze ma vsechny znamky a definice viru?
            • Blokovic
              Za takové věci můžou velké firmy(EA,Activision atd) ne ty programy.
    • A ja si Armu II kupim, ked to bude simulacia a nie semi arkada, kde 60% veci nema nic spolocne s realitou...Asi tak.
      • o Armě a modech víš kuloví
    • To radši počkej až bude na Steamu..
    • Cypri
      +1
      Nicméně se mi tak nějak zdá, že asi v konečným důsledku jen ušetříš *1*
  • Blokovic
    MidnighT91 Ve smlouvě je možnost i odmítnout.Když ti vadí Origin tak si hru stáhni.D3 a B3 jsou dobré hry neříkám nejlepší a neříkám že se každému líbí(to jsi například ty *15*) ale mě se líbí.EA taky nemám rád ale origin je záruka proti cheaterům .Ta smlouva mě nezajímá chci si tu hru užít a zahrát ne číst smlouvu o ničem.Ten South park je blbost a to druhé video to samé,ty tvoje předsudky jsou neuvěřitelné.
    • MidnighT91
      South park ani to video není blbost naprosto přesně vystihují jak to je, co jsou tyhle společnosti a origin zač... http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ Tohle video by se mělo povině vysílat v televizi v hlavním vysílacím čase aby každá ovce co koupí Call of Zombie Wars Light Speed Guitar Master 4 HD viděla co podporuje...
      • Blokovic
        Jej sorry za tu blbost že je origin záruka proti cheaterům.
        • MidnighT91
          Nevadí každopádně ta smlouva není o ničem ale je o tvých právech a o tom co si může dovolit EA v případě že se smlouvou souhlasíš a to jest mazat ti hry z účtu když se jim nějak znelíbíš... Koupíš si na originu 5 her pak napíšeš do chatu ve hře něco co se EA nelíbí a o všech 5 her příjdeš (ne to není blbost už se to stalo) je taky o tom že EA může prostřednictvím originu získávat informace z tvého PC jako jsou detailní popisy hardware, software, ip adresy atd. a libovolně je poskytnout třetí straně... A je tom toho mnohem víc co hraničí s porušováním osobních práv a svobod...
          • Blokovic
            Panebože když ti vadí ta smlouva tak si hru stáhni,budeš mít od té smlouvy i originu pokoj.A když napíšeš do chatu např že je nikdo d.bil tak má EA právo ti dát ban kvůli nadávání. *14*
            • MidnighT91
              Ano má právo ti dát ban ale nemělo by mít právo ti z toho účtu spolu s banem smazat hry za které jsi dal dohromady třeba 5000Kč EA tohle právo má protože si to připsaly do obchodních podmínek... Dál už na tebe nereaguju protože po posledním příspěvku je jasné že seš jen další dutej internetovej troll a ten smile to zatrhnul...
    • Zaruka proti cheaterum by to byla, kdyby EA cheatery banovalo, ale oni jen smazou staty a cheater muze hrat vesele dal.
      • Blokovic
        To jsem netušil díky za novinku. *3*
  • Takže nehratelnej Firestorm 2.0, kde každej snajpí těma smradlavejma tankama...
    • Blokovic
      Teda já nevím jestli tanky smrdí-oni se snad potí a chodí na záchod? *14* *14* *14* *14*
    • *Frostbite 2
      • Frostbite 2? *7* Eh *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit