Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže nehratelnej Firestorm 2.0, kde každej snajpí těma smradlavejma tankama...
    • Blokovic
      Teda já nevím jestli tanky smrdí-oni se snad potí a chodí na záchod? *14* *14* *14* *14*
    • *Frostbite 2
      • Frostbite 2? *7* Eh *1* *1*
  • Origin je na prd, ale nic kvuli cemu bych brecel. BF3 sice neni nastupce dvojky, ale i tak je to kvalitni hra, ktera me vtahne jako zadna jina. Na tenhle datadisk se tesim asi nejvic, myslim si, ze tady se ukaze jak je to silny engine.
    • a tiez ako je hra optimalizovana :D
      • blahorodie
        hra je optimalizovana, placu len sproste hlupe deti, com maju celeron,
        alebo dementi, co im manzelka nedovoli upgrade PC *1*
  • MidnighT91
    Až na to někdo vydá ACE mód a samotná hra bude bez originu tak si to možná pořídím...
    • Blokovic
      Nechápu co vám pořád vadí na tom originu? Mě žádné problémy nedělá.
      • MidnighT91
        Podmínky užívání které jsi odsouhlasil s jeho instalací a které v podstatě říkají že ti můžou přes origin prohledat pc a veškeré informace které o tobě získají pak můžou dát komu chcou... Taky mi vadí že mě nutí ho ke hře instalovat i když o něj nemám zájem a nakupovat přes něj nehodlám a jelikož bez něj si onu hru ani nenainstaluješ tak už jen z principu stahovat čistou hru bez tohohle spyware a crackovat... Origin je virus co ti skenuje počítač, je to spyware s možností přes něj nakupovat nic jinýho to není...
        • To samý dělá Steam, Blizzard Updater nebo Windows....
          • Mno. Chtěl jsem si kuli guest passu do Diabla III vytvořit účet na Battlenetu, ale docela rychle mě přešla chuť. Měl jsem totiž zaškrtnout kolonku, kde souhlasím s tím, že veškerý battlenet chat (ingame i v clientu?) je ukládán a monitorován ve jménu čehosi...
            To jen že asi nikdo už není svatý.
          • Blokovic
            Z komunity Games.cz se bohužel stala základna hatérů Diabla III.,BF 3 a jiných dobrých her-kam ten svět spěje? *8*
            • Jazz
              @midnight: Ach, ty jsi fakt kus kokota.
            • MidnighT91
              Tak si ty kreté*e přečti podmínky užívání u Originu, ty jsi deb*l že to slepě odklikneš aniž by tě zajímalo s čím souhlasíš... Ale ani nevím proč se s tebou hádám stačí si přečíst základna hatérů Diabla III.,BF 3 a jiných dobrých her... DOBRÝCH HER ? to je k smíchu a já jsem deb*l xD... Víš co ti doporučuju podívej se na tuhle epizodu Městečka South Park http://www.xserialy.cz/south-park/south-park-15-serie/humancentipad-s15e01-id1960 je celá o podmínkách užívání poduktů Applu... Až jednou odsouhlasíš že tě EA může unést a přišít tě hubou k prdeli nějakého korejce tak si nestěžuj, určitě to pro tebe bude úžasná nová funkce... Tohle je taky dobré video http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ ale pochybuju že ho se svým mozkem pochopíš...
        • Blokovic
          Ty jsi ale blbej proč by to byl vir?A koho asi zajímá co někdo má v PC?Tohle mi připomíná jednoho uživatele z Games.cz který říkal že Steam je zlo což je blbost tak si dál můžeš myslet že origin je vir ale dáváš tím najevo svoji debilitu.
          • protoze ma vsechny znamky a definice viru?
            • Blokovic
              Za takové věci můžou velké firmy(EA,Activision atd) ne ty programy.
    • A ja si Armu II kupim, ked to bude simulacia a nie semi arkada, kde 60% veci nema nic spolocne s realitou...Asi tak.
      • o Armě a modech víš kuloví
    • To radši počkej až bude na Steamu..
    • Cypri
      +1
      Nicméně se mi tak nějak zdá, že asi v konečným důsledku jen ušetříš *1*
  • Musim říct, že mě naprosto okouzlil editor A.C.E II modu pro ArmA II, sice trochu víc HC oproti BF3, ale i tak s kamarády daleko větší zábava....a až se jednou odbuguje Iron Front.... :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit