Přejít na výpis diskuzí
Armored Warfare - jak vzniká a kam míří tanková akce od RPG mágů z Obsidianu
31.10.2015 | Adam Homola
42 příspěvků
-
První co jsem hrál :- ) O tolik ne, ale zas není o moc horší a je 17 let starý.
-
HP a divný vzhled (a i to řízení) tanků jsou ale asi tak jediné mínus co to má.. Je tam spousta věcí, které by si mě osobně líbili ve War Thunderu (třeba takové lehké RPG prvky v podobě personifikace posádek a "výstavba základny") Ani systém unlocků není k zahození, tank má v podstatě hned po koupi vše, jen si odemknete lepší varianty toho co má)
-
Tie zvuky za vela nestoja.
-
Je to IL-2 BoS, ne CoD :-) Jen přidají tanky, který nadšenci ze studia už tak dva roky zkoušej.
-
1C ? ... gods.. a ja som sa uz chcel tesit nad kvalitou (ak to bude ako vsetky hry od nich, budu prve 2-3 roky nehratelne pre technicke bugy)
.. ale koncept budu mat skvely heh -
Tak jedeme Wasteland 2, South Park: The Stick of Truth, Fallout: New Vegas, KOTOR II !!!!! Dále Pillars of Eternity a ani Neverwinter 2 a Alpha protocol nebyli špatný hry...
-
Zrovna tankove simulatory doby minulych nejsou zadna velka slava a nerikej mi ze treba letecky simulatory od Jane's z WW2 byly o tolik lepsi.
-
Tesim se jak malej...
-
Herni prumysl nastoupil s konzolemi, na konzolich se hralo uz v dobe, kdy se pc sotva naucil pipat pres pc speaker a jako o herni platforme o nem neslo ani uvazovat.
-
Už jsem to psal do bleskovek, ale sem se to hodí víc: https://m.youtube.com/watch?v=v4z7Iq0Jp7Q&time_continue=12
A obrázek z alfatestu: http://forum.il2sturmovik.ru/uploads/monthly_10_2015/post-12-0-12790000-1445012315.jpg -
War Thunder mám rád, ale do kapsy je strčí spíš jen graficky.
-
Snad tam pujde za 50 euro dokoupit AMX Leclerc. *5* *5* *5* La style
-
Porad vznikaj a porad vychazej a porad se hrajou.
-
Myslím, že po nástupu konzolí většinové hráče už tak složité hry netáhnou.
-
Je toho dost, ale všechno je to zase opačný extrém (předělaný vojenský trenažér). Na letadla a vrtulníky DCS, na tanky Steel Beasts.
-
Existence podobných nesmyslů mi je fuk, ale co se stalo se všemi těmi simulátory tanků, letadel, vrtulníků..?!
-
WOT s moderníma tankama. Nic víc. Stejně hlopý spotting system, hp a divné tanky
-
Prej RPG magove..lol
-
pvp klasicka zumpa. ale pve je super. gaijn sa moze ucit...o wot ani nehovorim. to je uplny odpad a hnoj
-
Díky *3*