Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Urug
    Člověk si dneska ani nemůže beztrestně malovat :D
  • misto nejakych spekulaci nad ep3, ep4, hl3 apod. bych si raději ozivil vzpominky na HL u dlouho ocekavaneho modu Black Mesa. Doufam, ze to kluci v dohledne dobe dokonci, cekam uz na to x let a porad se, jako mnozi z vas, nemuzu se dockat, sliny se sbihaj, vypada to uzasne.
    Za davnych casu, kdy nasi zemi vladly jine opice, jsem tenle skvost objevil. Kazde vanoce, namisto santy, jeho release slavil a ono prdlajs.
    Jestli to zas neni jeden z tech strasaku s nalepkou "forever" v podtitulu.
    Jestli to vyjde, az budu mit revma v kloubech, tak jim osobne natrhnu ...
    optickou linku
    • Cajk
      Raminator říkal že snad v létě. Já osobně nevim a už je mi to jedno:)
  • Epizoda 3.

KDY???
  • Jaký smysl by mělo takhle moc měnit design klíčových věcí pro onu 4 epizodu? Soudím, že chtěli, aby navázala na ostatní díly a zůstala jim věrná, totální překopání designu je tedy hloupost. Jedná se spíš o z nudy namalované obrázky a nic víc bych v tom asi nehledal...
  • Něco o čem se ví docela málo: http://www.youtube.com/watch?v=XA8aurxElak
    a zde je více info o tomto modu :
    http://www.moddb.com/mods/raindrop
    • to prostredni a stylizace docela pripomina stalkera,coz je fajn,takovych her moc neni
    • Urug
      Akorát to už vesměs nemá s HL nic společného, přešli na open source engin OGRE.
      • Přesně tak, a to už je nějakou dobu... Ale na Source to vypadalo dost dobře.
  • Amylee.Anderson
    Nezájem. Kde je HL3?
    • Spíš kde je epizoda 3?
      • Amylee.Anderson
        HL, EP, já to myslim všeobecně, další díl prostě.
    • Až bude, tak bude.
    • si ho vycucej z prstu
  • no pokud me pamet neklame tak tehdy VALVE rikalo,ze 4 a 5 episodu bude delat uz jine studio. Takze proc ne.
    • To neni u valve ostatne nic noveho.Opposing force taky delalo externi studio.Nicmene ted uz je to asi stejne neaktualni
  • uz zacina marketing ny ohlaseni ep3 vystrkovat rozky...;-)
  • tak to vypada, ze pomalu marketing pripravujici ohlaseni EP3 uz zacina...;-)
  • co na to my? je nám to celkem jedno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit