Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Urug
    Člověk si dneska ani nemůže beztrestně malovat :D
  • misto nejakych spekulaci nad ep3, ep4, hl3 apod. bych si raději ozivil vzpominky na HL u dlouho ocekavaneho modu Black Mesa. Doufam, ze to kluci v dohledne dobe dokonci, cekam uz na to x let a porad se, jako mnozi z vas, nemuzu se dockat, sliny se sbihaj, vypada to uzasne.
    Za davnych casu, kdy nasi zemi vladly jine opice, jsem tenle skvost objevil. Kazde vanoce, namisto santy, jeho release slavil a ono prdlajs.
    Jestli to zas neni jeden z tech strasaku s nalepkou "forever" v podtitulu.
    Jestli to vyjde, az budu mit revma v kloubech, tak jim osobne natrhnu ...
    optickou linku
    • Cajk
      Raminator říkal že snad v létě. Já osobně nevim a už je mi to jedno:)
  • Amylee.Anderson
    Nezájem. Kde je HL3?
    • Spíš kde je epizoda 3?
      • Amylee.Anderson
        HL, EP, já to myslim všeobecně, další díl prostě.
    • Až bude, tak bude.
    • si ho vycucej z prstu
  • Cajk
    Uvidíme..
  • mmrrxx
    to su uplne artworky k HL2 , epizody uz mali trochu odlisny styl a viac exterierov
  • Marcusss - to s ep 4 je blbost. Povodne mali byt epizody dve, niekde sa spekulovalo ze budu 3. 4 ale uz neprichadzaju do uvahy, Marc Laidlaw ma pribeh uz napisany davno, a z neho nebude mozne urobit dalsich X hier
    • Blbost to není, jen to už všichni zapomněli protože se o tom nemluvilo dávno. Snad někdy kolem vydání první epizody dělalo Valve různá prohlášení a právě to že oni udělají tři a nějaké externí studio další epizodu řeč byla, dokonce to bylo i v herních magazínech u nás. Jenže tehdá se taky myslelo, že dvojka bude do roka od jedničky... :-)
  • Marquis
    Neexistující epizodu 4 že má dělat externí studio? To už Valve asi opravdu nezáleží na sérii Half Life...:(
  • zaujimave, akurat mi to half life nepripomina. pokusy o akesi napodobenie scen... mody a pridavky su sice pekne, ale half life univerzum a jeho vzhlad dokonale ovladaju len dizajneri z VALVe. Toto vzniklo urcite po roku 2003, kedy uz bolo unizerzum vytvorene do takej podoby, aku ju pozname. Odporucam knihu Raising The Bar.
  • Core
    Zajímavé *5*
  • škoda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit