-
Hlavně ať tam je té současnosti co nejméně. Hezky nějakou atraktivní historickou epochu.
-
-
bral bych viktoriánskou anglii - proběhnout se po takovým Yorku - to by byla bašta..
-
A myslis si, ze se Desmond ve dvojce ucil vsechni ty srandy jenom pro to, aby se ve trojce hralo zase za nejakou radobyhistorickou postavu? Tezko. Podle me trojka bude cela v te pseudosoucasnosti, ve ktere se odehrava ramcovy pribeh jednicky a dvojky a hlavni postava bude konecne Desmond
-
Ta současnost mě právě zajímá nejvíce, tak já doufám že se to nějak rozjede :)
-
Mno, mě právě ve dvojce chyběly ty "vložky" ze současnosti... Když byla jenom jedna..
-
-
Ty sci-fi prvky jsou jediným velkým mínusem na celé sérii.
-
-
Me se ty vsuvky líbily
-
-
-
-
To neni tak překvapivý, že Brotherhood je výhodnější, když je to skoro datadisk, alespoň tim, že běží na stejnym enginu a jsou tam použitý stejný modely, textury apod.
-
Assassin's Creed je skvělá hra mnohem lepší než ty trapné Call of Duty... *3* hra má ode mně plných 10/10 a to si u mně jen obsloužila hra Return to Castle Wolfenstein takže AC 1: 8/10 a AC 2 10/10..... *3*
-
-
AC1 byla nejrepetetivnější (to je ale debilní slovo) hra jakou sem kdy hrál. A hrál sem toho hodně. Pět aktivit, které se opakují do kola od začátku do konce. Ta si zaslouží maximálně 7/10 za pěknou grafiku a slušně provedené souboje. Dvojka byla o dost lepší
-
-
Naprostý souhlas, stále to stejné 100 x dokola jen pokaždé v jiném prostředí *6*.
-
-
God. Srovnávat AC s call of duty. Ty si dobrej.
-
-
a opět na konci roku???a opět se z toho stane hra toho roku??a opět trapná ochrana?? *1* *1* *1*
-
Kurňa, jo! <3
(eh..jsem jedina, kdo ma tuhle hru rád?) -
-
Nope.. Assa je skvela hra od jednicky po Hood.
-
jediná rozhodně nejsi. však ta hra je mocná a dokáže tě drapnout za srdce - at si myslí každej kdo chce co chce
-
-
hmm skod a cekal jsem ze to oznamej az na e3 :)
-
3ku bych nejraději zasadil do Starověkého Egypta, pokud má bejt další díl. Do dob kleopatry Nefertiti :)
-
No trochu se bojím, pamatuju si jak vyšla 1 a ubisoft hodně pochyboval zsa vydají 2, a ta měla tuším delší vývoj přes 2 roky nwm přesně. Myslím si že brotherhood měl byt už ve 2 tak nějak aspon mapa říma, jenže řekli si že z toho vytřískajů prachy tak to rozdělí. No a jestli stihnou za rok udělat plnohodnotný 3. díl tak smekám.
-
Zabudli dodať že tento rok vyjde pre PS3 a XBOX360... PCčkári sa AC3 dočkajú najskôr v Marci... pokiaľ sa UbiSoft nespamätá
-
Skvelé, takže ja ako PC hráč sa už môžem začať tešiť na marec 2012, kedy klasicky na PC s niekoľko mesačným odkladom vyjde ACIII.