Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebo bi mohlo byt zajimave hrat v obdobi Antiky (Staroveke Řecko) nebo Japonsko ( samurajove atd....) *1*
    • to Grecko by bol opravdu dobry napad
      • Tojo no predstava že bych ubodal kudlou Achilea !! *1* *1* *1* *1*
  • Take si myslim ze 2 sv.v. by nemely este davat dit pred ni se stalo take plno veci !!! např: 30 leta valka , Osidlovani Ameriky (boj usa vs ang. za nezavislost !!), Napoleon adt.........(na 2 sv.v. mame este dost casu :) ) TOJE MUJ NAZOR !
    • A proste bych nechal Assasina na prelomu 14-18 stoleti *3*
  • Nemal byť AC najprv trilógia? V takom prípade by bolo logickejšie hrať v 3 už za samotného Desmonda, ktorý by sa poprípade vracal do minulosti, nie však len do jednej určitej doby,ale prechádzal by cez najdôležitejšie udalosti minulosti a dostal by sa až do súčasnosti.
    • sleepless
      Mela to byt puvodne trilogie, ale hadam, ze uspech donutil pany z Ubisoftu plany pozmenit-rozsirit. Buhvi, ceho se jeste dockame.
  • nakonec celou serii sprasej nejakou 2 sv valkou. ja sem nevedel ze ve ve druhe sv. byli assasini
    • No to jo a Assassin by byl hitler a toho bys hral calou dobu !! :D
    • JJ 2.sv. v zadnym pripade !! akorat by z toho byla nejaka zprasena strilecka
      • jeste by z toho vylezlo ze Hitler byl templar :D
        • Tak to už z nich vylezlo u dvojky viz. http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Templars
        • calwin
          a v koncentrákoch riadili assasini :D
  • samé prázdné kecy....pevne verím, že tomu tak nebude ... o dalšieho Saboteura a Velvet Assassina naozaj nestojím. Pritom je x nevyčerpaných období staroveké Japonsko, Čína, rudolfínská Praha, Pariž Ludvíka VIV , prípadne francúzsskej revolúcie ...
  • Ja bych se v AC rad koukl treba do Londyna behem 1. vedecko-technicke revoluce (18. stol). Nebo takova Pariz, ci Praha by nebyly k zahozeni... 2. svetova neni prilis originalni.
  • ja bych bral starověk..Egypt, Persie, Řím, Řecko. A nebo středověkou Prahu :))
  • Ja nevim ja bych to nechal na prelomu 15-18 stoleti tu hru, v te dobe se pouzivali strelne zbrane (muškety) a sečne zbrane (kordy,meče) a zeby tam pridali ti vyvojeri neco z modernejsi doby by mi nevadilo, ale moc rad bych si v pristim dile pohral s Napoleonovimi vojaky *3* *3*
  • A co takhle to zařadit do doby "stvoření světa"? Podle mě nejlepší příběhový potenciál
  • http://www.assassinscreed.cz/ Neni nadto si přečíst o čem to je... *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit