Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed Chronicles: Russia - recenze
11.3.2016 | Jan Slavík
46 příspěvků
-
Takže letos žádná AC hra jo? *1*
-
Mně bez nadsázky připadá, že letos vyšlo AC každý měsíc.
-
-
je teprv březen lol
-
-
lol by bylo, kdybych to napsal v lednu.
-
"Tento rok nevyjde žadný Assassin" *1* Ptáme se špatně, když se zeptáme, jestli vyjde tento rok, musíme se ptát "Vyjde tento měsíc další AC?"
-
-
-
Já to věděl! Už před rokem jsem tvrdil že nás čeká ještě minimálně boj proti židobolševikům v carském Rusku !
-
-
vzhledem k tomu, že to bylo od začátku oznámeno, tak je celkem pochopitelné, žes to "věděl" *5*
-
-
No, tahle série bohužel ztratila smysl po vynikajícím druhém díle. U trojky už jsem nevydržel ani do půlky. Opravdu mě překvapuje, že to lidé pořád tak houfně kupují...
-
-
Já nevydržel ani u jedničky... *1*
-
sily hypu, mrkni na division, pouha grindovacka s gameplayem ala gears of war aneb "takticky" se schovej za prekazku a strilej na krocany a jak se prodava...
-
-
Takže abychom to shrnuli. Nejhorší částí této mizerné hry je hrdinův knír. :DDD
-
-
m4h
-
-
Dalsi Assasin's Creed?
-
-
Překvapen?
-
kde že 11 mega? *1*
-
-
Už od třetího dílu jsem doufal, že použijí prostředí Ruska v době bolševického převratu. Bohužel to dopadlo takhle.
-
3/10? lol
-
"Mrazivé Rusko v době okolo Říjnové revoluce. Proplétat se ulicemi a vyhýbat se pohledům bolševiků, eserů i menševiků. Tančit plamenem revolučního boje a sledovat své vlastní cíle, před jejichž důležitostí se mocenské bouře mohou jen sklánět. Zákaz vycházení, hlad a poklidně se snášející sněhové vločky, kterých se to vůbec netýká. To je zasazení, které je v herním světě jaksepatří neotřelé"
----
to teda sakra. Čistě náhodou mám právě rozčtené Souostroví Gulag od Solženicyna (dostal za to nobelovku). Je to takový mix volně psané literatury faktu, popisuje to zhruba dobu od roku 1917 do Stalinovy smrti. A právě tam čtu o Stalinových čistkách, o eserech a politických procesech s nimi, o Krylenkovi (ruská obdoba Vaše, jen mnohem horší), o Čece, NKVD, GPU, věznicích, Ljubjance, Vlasovcích. O tom jak Stalin poslal všechny vojáky co ve 2.SV osvobodili Evropu do gulagu, o politických procesech s inteligencí. Každopádně hrozná doba a pro hry naprosto netypický setting. Jen kniha Přežil jsem Osvětim od Rudolfa Vrby na mne zapůsobila stejně intenzivně. Každopádně kniha doporučena všem rusofilům, putinofilům a komunistům.
pro lidi co mají silný žaludek
https://www.youtube.com/watch?v=XZ4qrNf8IWk
Ale zpět ke hrám. Hru z této doby si snad ani vůbec neumím představit. -
-
Z podobnýho ranku můžu doporučit Motáky Nezvěstnému od Karla Pecky. Se souostrovím se to sice srovnávat nedá, ale je to rozhodně zajímavá výpověď člověka, kterej strávil 11 let života v lágrech.
-