Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed Chronicles: Russia - recenze
11.3.2016 | Jan Slavík
46 příspěvků
-
Jediný AC který mě neskutečně bavil a zaujal tak to byla IV, ale líbil se mi i III a revelation, všechno ostatní má možná nápad je tristní příběh postavy motivy a absolutní absurdní historickou výpověď. Unity - Syndicate vůbec nezmiňuji nejhorší promrhání nápadu. Chronicles indetity ty psp srágory akorát ždímačka která nemá už ani tu jedinou dobrou věc grafiku a hratelnost.
-
http://games.tiscali.cz/jak-hodnotime.html#rating3
-
U každého hodnocení ve zdejší recenzi máš rozepsané, jak se tady hodnotí (nebo se o to alespoň snaží) a hra, co dostane 1/10 znamená:
Odpad - Na hrách v této kategorii byste nenašli jediné pozitivum ani lupou a pinzetou. Buď nejdou vůbec spustit, nebo se nedají hrát. Jedničkové hry jsou nepovedenou parodií na profesionální a kvalitní produkt. Obloukem se takovým hrám vyhněte.
Naopak když hra jako v tomto případě dostane 3/10, znamená to přibližně tohle:
Špatná - Zklamání na celé čáře. Přestože hra technicky nějak drží pohromadě a funguje, najdete v ní místo zábavy jen zbytečný balast. Pokud vás hra vůbec přes nedodělky a nedomyšlenosti pustí k hraní samotnému. Hry v této kategorii můžete politovat, ale jinak ruce pryč od nich.
Která definice se podle tebe na hru, která má slušnou grafiku, hudbu a sem tam nějaký level, ale jinak je to nudná výplň parazitující na slavné značce s technickými chybami, hodí víc? -
Kolik AC her uz vlastne existuje? Naprosto jsem ztratil prehled. Takhle vyzdimat znacku, to se jen tal nevidi...
-
Davaji 3 body za to ze sla hra nainstalovat a 3 body za to ze sla spustit. Pak uz je to jen o kvalite.
-
to hodnocení by se mělo změnit na 5 stupnů
1 - odpad
5 - hra bezvýhradně doporučena všem hráčům, jedná se legendu
4 - výborná hra, ale je možno minout
3 - průměrná hra, doporučeno fandům žánru ev fandům tématiky hry
2 - špatná hra, doporučeno jen opravdovým fandům. -
1-2 je pro hry které se navíc nedají prakticky hrát kvůli technickým chybám a bugům nikoliv kvůli špatnému gameplay. Něco v tom smyslu tady někdo z redakce dříve psal.
-
Nechápem vašej logike Games.cz. Takže hra je úplný odpad a dáte tomu 3/10?
Aká musí byť hra aby dostala 2/1 ? -
Překvapen?
-
Jak můžete v recenzi napsat, že je to prakticky odpad, který se nedá doporučit absolutně nikomu a i tak dát 30%? 50% znamená průměrná hra a 30% podprůměrná, vyloženě špatná hra má dostat 0-10%....
-
Nebyla tu minulý týden recenze na nějakej jinej AC? Opakovaný vtip mno
-
Takže letos žádná AC hra jo? *1*
-
Mně bez nadsázky připadá, že letos vyšlo AC každý měsíc.
-
vzhledem k tomu, že to bylo od začátku oznámeno, tak je celkem pochopitelné, žes to "věděl" *5*
-
Já to věděl! Už před rokem jsem tvrdil že nás čeká ještě minimálně boj proti židobolševikům v carském Rusku !
-
sily hypu, mrkni na division, pouha grindovacka s gameplayem ala gears of war aneb "takticky" se schovej za prekazku a strilej na krocany a jak se prodava...
-
No, tahle série bohužel ztratila smysl po vynikajícím druhém díle. U trojky už jsem nevydržel ani do půlky. Opravdu mě překvapuje, že to lidé pořád tak houfně kupují...
-
kde že 11 mega? *1*
-
Z podobnýho ranku můžu doporučit Motáky Nezvěstnému od Karla Pecky. Se souostrovím se to sice srovnávat nedá, ale je to rozhodně zajímavá výpověď člověka, kterej strávil 11 let života v lágrech.