Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Lepší jak čtyřka? Můžeš mi říct, co je na tom lepší? Už jenom to klišé, kdy se "černoška" stane Assasinem a bojuje proti "zlu" v podobě zlých angličanů a otrokářů je do očí bijící. Co na tom, že by v té době je ještě větší pěst na oko než hrdina v AC III. A to nemluvím o technickém zpracování které je na rok 2014 otřesné. Ta hra má všechny neduhy 3. dílu a mnohdy ještě horší. O optimalizaci a pádech hry, kdy Uplay hlasí, že hra není kompatibilní s grafickou kartou ani nemluvit (a ne nejsem jediný, kdo to má). A říct, že je to lepší jak IV. díl? To chce vážně odvahu nebo to fakt moc žereš. Ta hra byla už na Vitě průměr, jak může být na pc nadprůměr? A lokace Bayou je jedna z nejhezčích? Hrál jsi vůbec hry z té série? Promiň, ale přijde mi, že asi mám naprosto jinou hru, co jsem nejspíš dostal v rámci vývoje, protože to, co ty popisuješ, tak rozhodně nemám na monitoru a při gameplay. A souboje jsou těžší jenom proto, že jsou špatně udělané. Stále bojuješ stylem 20 lidí a 19 se kouká, co se stane, hrdinka přežije prakticky cokoliv a to mi u ženy naprosto absurdní. Jinak pokud má IV dobrou hlavní linii a docela lépe zpracované vedlejší úkoly, které pak ale nudí, tak nevím, co budeš říkat později u této hry. Jinak mám 48% odehraných.

P.S: A opravdu mi vadí, že když lezu před davem lidí, tak je to všem naprosto jedno a všichni se vesele smějí jako bych tam ani nebyl. Narážím třeba na misi v divadle:)
  • MidnighT91
    Právě jsem přišel do druhé lokace a mám 15%. Odhadem po 3-4 hodinách hraní, sesbírané všechny truhly v první lokaci...
  • Stále neviem či sa jedná o plnohodnotnú hru, alebo len krátku príbehovú odbočku. Môžem od toho očakávať čistý herný čas, ako mal napr. Brotherhood?
  • Tak kdo mluví pravdu ty nebo Veskoslav?
  • Jack1947
    Jo konecne, to bych mel taky uz zacit pomalu i hrat.
  • Jack1947
    To jo no, "TEMA" Jsem Veskoslav a stal jsem se tercem ultimatniho LOVER CLICKBOTA" Pronasleduje me na kazdem rohu. Vzdy mam o minus vic nez ostatni.
  • MidnighT91
    Aveline poslouchá na slovo. Souboje jsou mnohem těžší, stráže agresivní. Ceny v obchodech jsou vyváženější a Bayou je jedna z nejhezčích lokací jakou kdy udělaly... + kánoe!

Taky se mi líbí, že daly na vybranou mezi kápí a kloboukem.
  • Přesně! Po nepovedené trojce a čtyřka, no, to nemá s AC moc společného, si konečně připadám jako že zas hraju to pravé AC. No a ještě k tomu za 3 kila :D
  • XXDarthVaderXX
    jazyk si můžeš zvolit *3* *7*
  • MidnighT91
    Právě to hraju a zatím naprostá spokojenost. Hejbe se to líp než trojka a čtyřka dohromady a pořád to vypadá skvěle. Perfektní soundtrack doplňuje atmosféru New Orleans. Aveline je neodolatelná a ten systém persón je geniální! Ten by měli zachovat...

PS. Konečně je tam ta zas**** KÁNOE!!!
  • Pán si hraje na recenzenta. Doufám, že děláš i vlastní podcasty *1* .
  • TheGGG
    Kde ty recenze vydáváš? Sector nebo indian
  • Veskoslav
    No mám to na recenzi a raději se měli na to vykašlat. Mám cca 6 hodiny za sebou a hra je mnohem horší jak AC III, nastavení grafiky je jak z roku 2002, nepochopitelně mi hra klesá od 100 fps až k naprosto nehratelným 12 fps. A ovládání? Jedu na Xbox 360 ovladači a žádná sláva. Za sebe můžu doporučit vyhnout se obloukem. Na Vitě to mohlo působit lepším dojmem, ale převedení na pc a hlavní hrdinka mi také nějak nesedí. A cena? Kdyby to stálo těch 13-14 euro, to by ještě šlo. Ale aby to stálo 20? Trochu si věří soudružky z Ubisoftu. Možná až to bude ve slevě a cena bude 5-8 euro, tak by nad tím fanoušci série mohli uvažovat.
  • Na greenmangaming to můžeš za ty cca. 3 kila koupit se slevovym kuponem.
  • sorry :D omylem jsem nedal, že chci reagovat na svůj post tam níž
  • já vim, máš pravdu, jen mě ta diskuze k dark souls docela dostala :D každopádně co se týče týhle hry, tak moc toho od ní nečekám. Kdyby to stálo tak 300 tak bych to ale koupil
  • Keyz
    Zajímavé, jak modeři zdarma dokáží udělat a aplikovat do her lepší textury než jsou v té vylepšené grafice. I starý Skyrim s lepšíma texturama vypadá lépe jak tahle odborná práce studia a navíc za prachy.
  • Ja jsem naopak velmi rad. Trojku jsem kvuli absenci anglictiny zcela preskocil.
  • BoB.2
    Ne ale budu plakat že to jako jedinej Assasin není v češtině. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit