Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já mám pocit, že je to zase zbytečně přotěžovaná hra a v těch článcích se trošku vaří z vody. Napíše se 10 článků týdně a mohlo by to být v jednom. Jeto pro nás naprosto nezajímavé obdobý historie. Nechápu, jak to někdo z Evropy vůbec může číst, natož hrát. A je spousta zajímavých her, o kterých se nepíše skoro vůbec.
  • Kronoss1
    Ta DLC budou pravděpodobně placená, takže: ,, How to milk more money from players step 1".
  • Inquisitor
    A bude tam Bostonský čajový dýchánek? :)
    • Magister_Peditum
      Myslíš to, jak skupina pašeráků vyházela legální náklad čaje z Indie, protože byl levnější než jimi pašovaný čaj, a pak se to prezentovalo jako útok patriotů na nenáviděnou Británii? *3*
  • Veskoslav
    By mě zajímalo jak ho povypráví. A osobně? Jak jsem psal dříve. Pro mě naprosto nezajímavá epocha lidských dějin, tudíž si nekoupím a ani nezahraji:)Ale věřím, že si to své zákazníky a fanoušky najde.
  • kantr střik si strč viš kam XD
  • říká se, že když se člověku něco nelíbí, tak to má ignorovat. Redakce, Vám ale nepřijde, že už to ohledně s tím "otravováním" s ACIII přeháníte? Cožpak nejsou žádné jiné hry okolo, které by si také zasloužily zájem? Já jsem měl za to, že webový portál bude nezávislejší a nebude tolik žít mainstreamem, spletl jsem se.
    • sleepless
      A copak jsou odshora dolů na HP jen informace o ACIII? Copak tu nejsou informace i o jiných hrách? Mám vlčí mlhu já, nebo vy/ty? Myslím, že je tu dost různého materiálu o spoustě her, od mainstreamu po totální underground. Stačí si vybrat jen to, co vás/tě interesuje a hlavně se držet toho, že co mě nezajímá, to nečtu. Nutno podoktnout, že co se týče komentářů o tom, že to s něčím přeháníme, tak je čtu, někdy i odpovím, ale totálně je ignoruju z hlediska dopadu na obsah. Něco jiného to je s doporučením o čem bychom psát měli a nepíšeme....tam poslouchám a čtu velmi, velmi pozorně! Ale konkrétně prosím, obecné pindy jdou jedním uchem tam a druhým ven...
      • Tak schválně, dneska máme nový den, takže předpokládám, že během dneška, nebo zítřka se tu objeví o ACIII nový článek
        • Zas dostávám mínuska. Proč tu neni teda recenze na Darksiders 1, Counter-strike, mody pro BF2, Armu II vyjma DayZ ? Je hormada her, který tenhle web mine. Ale zatim, co by stačilo jedno pořádný preview jako dřív, neustále se k určitejm titulum objevujou články o minimální informační hodnotě. Skyrim, Crysis2, AC ...

Neni snad pravda, že se tu články o AC III objevujou obden?
          • *1*
            Recenze na Darksiders 1 tu je. Recenze na CS tu je a pokud myslíš Global Offensive, pak tu informace taky jsou. BF2 je mrtvá hra - není nutné vůbec zmiňovat. Arma 2 tu samozřejmě recenzi má. *7*
          • ZvacA
            Aktuality se tu většinou objevují na základě toho, o čem denně vypoví určité zdroje. Doplňky zase pokrývají bleskovky, takže tam najdeš zmíňky o modifikacích a zajímavostech k nejrůznějším hrám. Střízlivě je ale nepochybně obtížný pokrýt všechno a detailně takovým způsobem, aby byli optimálně spokojení všichni dle gusta. Je třeba pochopit, že redakce není žádná grupa robotů s časem neustále zkoumat kdejakou novinkovou srandu u každé hry. Primárně předkládají aktuality o hrách, o kterých se momentálně píše a jsou v kursu a doplňují je vlastními poznatky, retro články a jinými. Že chybí například CS recenze? Jistě, ale prozatím a pokud vím, tak se s ní ještě nevytáhla ani konkurence.

Osobně bych třeba taky uvítal jakýsi občasný sumář například právě modifikací k daným hrám, nebo jen článek věnující se herním skladatelům a obecně dějinám muziky ve videohrách - trochu je rozebrat a tak dále, ale to klidně s tím může pomoci kdokoliv z nás, prostor tu mají i čtenáři, aby přispěli, ne aby jen neustále kydali hnoje. Je-li chuť a čas, napiš něco podobného nebo rozeber třeba sám právě hry, na které tu nedošlo a zašli to redakci - uvítá se iniciativa a přibude tu možná článek, který potěší řadu uživatelů.
  • Lawliet
    Bude MP DLC zadarmo.... nebo za 400 každy kousek co vydají?
    • Veskoslav
      Jelikož je to Ubisoft, tak hádám tu druhou část. Nebo ještě lépe. Pro PS3 a Xbox zadarmo a pro zlé piráty z pc za 400, aby pak mohli tvrdit, jak zlí "piráti" jim nekupují hry a proto se budou soustředit už jenom na konzole.
  • Danny28
    Proboha kroť se trochu.Nechápu proč máš tolik liků když tu takhle hysterčíš.
  • N7N7
    Koukám, že máme na Games novou módu - nadávat na každý článek o Assassins Creed 3. *7*
    • sis jeste nezvykl? jeste cekam, kdy tu prijde na radu, ze ubisoft je demon z pekel a zachrani nas jen andel valve
    • Jednoduchej stádovej efekt. Děcko vleze na diskuzi, kde smečka místních trotlů na něco nadává. Co udělá? No, rozhodně si nepude udělat kakao, alebrž začne nadávat s nima, i když vůbec nemá páru, na co to vlastně hejtujou. Proč? Protože to dělá většina (ve skutečnosti ne, protože ta část, který se to líbilo, nemá potřebu to všade hlásat), takže se k nim připojim, a užiju si 15 sekund slávy.
  • MP od Ubisoftu je pekne na ho*vo, bez NAT 1 si skoro nezahrajete
    • proc tolik dislajků buzičci ?
      • Shaker
        neremcej a nastav p*del!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit