Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed III multiplayer povypráví vlastní příběh
4.9.2012 | Petr Poláček
33 příspěvků
-
Já mám pocit, že je to zase zbytečně přotěžovaná hra a v těch článcích se trošku vaří z vody. Napíše se 10 článků týdně a mohlo by to být v jednom. Jeto pro nás naprosto nezajímavé obdobý historie. Nechápu, jak to někdo z Evropy vůbec může číst, natož hrát. A je spousta zajímavých her, o kterých se nepíše skoro vůbec.
-
*1*
Recenze na Darksiders 1 tu je. Recenze na CS tu je a pokud myslíš Global Offensive, pak tu informace taky jsou. BF2 je mrtvá hra - není nutné vůbec zmiňovat. Arma 2 tu samozřejmě recenzi má. *7* -
Myslíš to, jak skupina pašeráků vyházela legální náklad čaje z Indie, protože byl levnější než jimi pašovaný čaj, a pak se to prezentovalo jako útok patriotů na nenáviděnou Británii? *3*
-
Ta DLC budou pravděpodobně placená, takže: ,, How to milk more money from players step 1".
-
A bude tam Bostonský čajový dýchánek? :)
-
Aktuality se tu většinou objevují na základě toho, o čem denně vypoví určité zdroje. Doplňky zase pokrývají bleskovky, takže tam najdeš zmíňky o modifikacích a zajímavostech k nejrůznějším hrám. Střízlivě je ale nepochybně obtížný pokrýt všechno a detailně takovým způsobem, aby byli optimálně spokojení všichni dle gusta. Je třeba pochopit, že redakce není žádná grupa robotů s časem neustále zkoumat kdejakou novinkovou srandu u každé hry. Primárně předkládají aktuality o hrách, o kterých se momentálně píše a jsou v kursu a doplňují je vlastními poznatky, retro články a jinými. Že chybí například CS recenze? Jistě, ale prozatím a pokud vím, tak se s ní ještě nevytáhla ani konkurence.
Osobně bych třeba taky uvítal jakýsi občasný sumář například právě modifikací k daným hrám, nebo jen článek věnující se herním skladatelům a obecně dějinám muziky ve videohrách - trochu je rozebrat a tak dále, ale to klidně s tím může pomoci kdokoliv z nás, prostor tu mají i čtenáři, aby přispěli, ne aby jen neustále kydali hnoje. Je-li chuť a čas, napiš něco podobného nebo rozeber třeba sám právě hry, na které tu nedošlo a zašli to redakci - uvítá se iniciativa a přibude tu možná článek, který potěší řadu uživatelů. -
Zas dostávám mínuska. Proč tu neni teda recenze na Darksiders 1, Counter-strike, mody pro BF2, Armu II vyjma DayZ ? Je hormada her, který tenhle web mine. Ale zatim, co by stačilo jedno pořádný preview jako dřív, neustále se k určitejm titulum objevujou články o minimální informační hodnotě. Skyrim, Crysis2, AC ...
Neni snad pravda, že se tu články o AC III objevujou obden? -
neremcej a nastav p*del!
-
Tak schválně, dneska máme nový den, takže předpokládám, že během dneška, nebo zítřka se tu objeví o ACIII nový článek
-
sis jeste nezvykl? jeste cekam, kdy tu prijde na radu, ze ubisoft je demon z pekel a zachrani nas jen andel valve
-
A copak jsou odshora dolů na HP jen informace o ACIII? Copak tu nejsou informace i o jiných hrách? Mám vlčí mlhu já, nebo vy/ty? Myslím, že je tu dost různého materiálu o spoustě her, od mainstreamu po totální underground. Stačí si vybrat jen to, co vás/tě interesuje a hlavně se držet toho, že co mě nezajímá, to nečtu. Nutno podoktnout, že co se týče komentářů o tom, že to s něčím přeháníme, tak je čtu, někdy i odpovím, ale totálně je ignoruju z hlediska dopadu na obsah. Něco jiného to je s doporučením o čem bychom psát měli a nepíšeme....tam poslouchám a čtu velmi, velmi pozorně! Ale konkrétně prosím, obecné pindy jdou jedním uchem tam a druhým ven...
-
S tím nemám nic společného:)Po pravdě myslím, že to stačilo napsat jednou u AC a kazit tím diskuzi. Není důvod to psát znova u hry, která s CS nemá nic společného, popřípadě u firmy, co hru vytváří. A myslím, že příspěvěk je spíše ironií a reakcí na mou předchozí reakcí.
-
Jelikož je to Ubisoft, tak hádám tu druhou část. Nebo ještě lépe. Pro PS3 a Xbox zadarmo a pro zlé piráty z pc za 400, aby pak mohli tvrdit, jak zlí "piráti" jim nekupují hry a proto se budou soustředit už jenom na konzole.
-
By mě zajímalo jak ho povypráví. A osobně? Jak jsem psal dříve. Pro mě naprosto nezajímavá epocha lidských dějin, tudíž si nekoupím a ani nezahraji:)Ale věřím, že si to své zákazníky a fanoušky najde.
-
kantr střik si strč viš kam XD
-
proc tolik dislajků buzičci ?
-
říká se, že když se člověku něco nelíbí, tak to má ignorovat. Redakce, Vám ale nepřijde, že už to ohledně s tím "otravováním" s ACIII přeháníte? Cožpak nejsou žádné jiné hry okolo, které by si také zasloužily zájem? Já jsem měl za to, že webový portál bude nezávislejší a nebude tolik žít mainstreamem, spletl jsem se.
-
Bude MP DLC zadarmo.... nebo za 400 každy kousek co vydají?
-
Ironie ti nic neříká? *3*
-
Proboha kroť se trochu.Nechápu proč máš tolik liků když tu takhle hysterčíš.