Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed III naštval Brazilce chybnou prezentací země
11.12.2012 | Petr Poláček
62 příspěvků
-
Rozvojová? Brazílie je asi tak Rozvojová jako Francie
-
Ale byl tam tušim Leoš MAreš jako odbojář a mluvilo se rusky
-
Kamaráde já tam byl 1 měsíc a nikdy na to nezapomenu, procestoval sem tam skoro 11000 km. A jen tak mimochodem je to rozvojová země asi tak jako Slovensko ze svejma getama a Ostrava zese s tama svejma. Nemel kraviny když o tom nevíš ani prd.
-
:D :D :D :D
-
Ok *4*
-
Ráj, nechte si zdát...
-
JJ, však já s tebou naprosto souhlasím. Jen mě to trošku praštilo do očí... no hard feelings..
-
Promiň, ale tohle je trošku přehnaný. Jedna věc je být úplně mimo a druhá věc je vyjadřovat se žargonem *4* ...
-
"A pokud jde o to, kde se bude další AC titul odehrává, to je v této chvíli v zásadě stejně jedno, jaký bude příběh další Call of Duty hry...."
Hustá věta, pán je znalec.
A to už vůbec neřeším mimózní zamýšlený obsah té věty -
Trapné, Kdo si pamatuje Modern Warfare 3 kde je vyobrazena Praha? Češi si taky nestěžovali že je tam mnoho chyb a nedodělku, špatná čeština a divné jména vedlejších postav.
-
Sice s tebou naprosto souhlasím, ale když už někoho obviňuješ z ignorantství (byť oprávněně), tak si zjisti, jak se píše "fópa", zvlášť když mluvíš o Francouzích. Aby ti pak někdo nevyčetl, že se faux pas dopouštíš sám...
-
Kdož sem jednou vstoupíš, zanech všech nadějí!!
-
Hezký holky, capoeira a ostrý koktejly. Podle mě ráj *3*
-
Pamet mi uz tolik neslouzi :D
-
Nepřeháněj :-)
Edit: Odhadls mou odpověď poměrně přesně :-) -
Ano už znám tvou odpvěd: Žijeme ve svobodném a pravním statě. Taky bych chtěl mít ještě takové iluze.
-
assasini = burani? http://www.youtube.com/watch?v=k5P2lbBgNlo&feature=player_detailpage#t=836s
-
Tak koho zajímá nějaká rozvojová země v jižní americe?
-
No MGS4 se odehrává v blízké budoucnosti ale čechy jsou už policejní stát dnes.
-
Byly tam české nápisy a hlavně "Polévka" bylo tajné heslo pro obsluhu, aby Johna Mullinse dovedla dozadu, kde měl připravenou výzbroj. Holoto jedna nevzdělená! *15*