Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když někam neběžím tak sleduji nějaké přiblblé video nebo nic neříkající rozhovor nebo se načítá nejaká sekvence, to se natahuje hratelnost když běhám z jedné strany mapy na druhou abych splnil úkoly ! PŘITOM I. A II BYLY TAK SUPER !!
    *14* Zabugovaná hra která jede v jakých si kolejích bez nějakých znatelných vyhíbek nesmyslné souboje "na férovku" 15 proti jednomu ! je to taková videohra ale spíš VIDEO než HRA ! *16*
  • Jak boli diely predtým parádne, toto je dementná hra. Ovláda sa to úplne chujovo, stačí stláčať jednu kombináciu kláves a postavička sama určí čo chcem robiť.

    3/10
  • Novy rozmisteni tlacitek je donra tragedie! Proc musi menit neco, co krasne fungovalo?????
  • Assasina 3 sem začal hrát az ted nevím jestli vůbec někdo do tydle konverzace ještě vstoupí ale 3 je v něčem pecka v něčem to zas ubisoft posral beru ale hrál sem všechny díly a neřek bych že je to špatná hra mě ta doba americké revoluce prostě sedí muiluju pušky a někoho napivhnout na bajonet je to grafický je to skvost kdo říká že ne má low pc hihi black flag bude jiná pecka ale 3 je taky fajne za mě 85 ze 100
  • Dohráno a jsem rozčarován.Prostředí je krásné a těžko vinit dřevěná města a divočinu východního pobřeží z toho,že nemá tolik atmosféry jako renesanční Benátky...To mi vůbec nevadí a beru to.Co mi ale hodně vadí je to,že se téměř nedá hrát jako tichý zabiják,ale v 90% jako tupá mlátička...Vojáci člověka hned vidí,nedá se skoro schovat(dáno prostředím,nízké domy málo lidí na ulici atd..) a všechny situace řeší hráč radši umlácením hordy nepřátel..Tohle už není AC,tohle je simulátor indiánské mlátičky,co pobíhá po lesích a občas zabije skupinku 20ti vojáků,nějakého toho jelena..

    Další věcí je slabší příběh,nemá v sobě tu osudovost,člověk má pocit takového lokálního konfliktu,prostě to není zajímavé..

    Jelikož byla dvojka opravdu klenot a zábava na mnoho desítek hodin a trojka je v porovnání silná nuda,nebojím se přísného hodnocení 6/10
    • Naprostý souhlas. Konzolová mlátička kde se vytratil původní duch hry. Tohle už nemá s AC nic společného, je to jen trapný výcuc a mělo se to jmenovat jinak. Holt ale byznys na prvním místě.
  • Tak jsem věnoval 45 minut páčení zámků a za to bych tvůrce umlátil k smrti,ani jeden jediný jsem nedokázal otevřít,prý stačí zvyk a rychle mačkat,já dokazál 16x než západka dojede na konec a nic,prostě debilnost nadevše.
  • AssassinsIII v pate sekci zasek,original cd,nelze dal hrat,poradte ..Diky
  • Dohral sem hru ale mam cca 44% hry hotove.Nevím jak se vrátit zpet do hry a dohrat vedlejší mise.Pokud to nejak jde.
  • POMOC
    Nejakým omylom som stratil všetky uloženia hri ( zatlačil som CTRL+L ) , a všetko zmyzlo . Ked začnem hrať som na začiatku .
    Ako sa dostanem k uloženiu hri a spusteniu hri od uloženia DAKUJEM
  • nevím hral jsem a ze začatku mě to bavilo ale postupem času hra začne být strašně nudná a ty souboje sory ale todle ne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit