Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed IV DLC Freedom Cry vyjde jako samostatná hra
5.2.2014 | Petr Poláček
66 příspěvků
-
za 3 mesiace 3 Assasin Creed hry, tomu hovorim tempo :D
-
-
tak tak, activision má co dohánět
-
-
At radeji udelaj dalsi dil a to v Egypte a budu spokojen.
-
=> dalsi zdimacka na prachy ... za chvili budou prodavat novou cepici za cenu plny hry ...
-
-
Ja myslim, ze to uz prodavaji ted. A vadi to necemu? Copak nekdo nuti nekoho to kupovat? Ale kdyz to vydavaji, tak asi jsou i lidi, co si to koupi.
-
-
Vetsinou kdyz si koupis auto, tak predpokladas, ze ma 4 kola, volant, motor ... a dalsi propriety, ne ze ti nekdo ty kola bude nasledne nabizet jako addon/dlc/...
Stejne tak, kdyz si koupim nakladak, predpokladam, ze uveze svych 40 tun ... a ne ze to sice vypada jako nakladak, stoji to jako nakladak ... ale uveze to tunu.
Takze kdyz si !koupim! hru, ocekavam, ze to bude alespon na desitky hodin a ne ze to dohraju driv, nez se mi to postahuje a nainstaluje ... to je totiz fakt zuzo dneska ... nasosas 40+GB dat ... = pokud nemas zrovna optiku klidne destiky hodin, pak se to projistotu dalsi hodinu nebo dve "instaluje" ... a pak to za 2-3 hodky dohrajes ... -
-
Hlupačik dostal si plnú hru a toto je prídavok a nie ako ty popisuješ príklad z autom a kolami... To si uplný hlupák? To je skor ako keď si k autu kúpiš vlečku! Bože aký su ludia hlúpy a hlavne ako ty!
-
-
-
-
Freedom Cry mi nevyjde na Xbox? Ať už 360 nebo One? To mě kluci docela vypekli, teda *1*
-
-
Sorry, až teď mi to došlo. Žádné obavy, urazím se sám - jsi osel! *1*
-
-
Hajzlové!! Od lidí nechtěj zaplatit za hru + DLC, když si chtěj zahrát jenom tohle :D Fakt hnusnej krok :D
-
-
Kolik lidí by si střihla kampaň za Nigga, bez toho aby zkusili tu za Edwarda?
-
-
Néé
-
Aneb vyždímat z toho nejvíc peněz!
-
Takže půjde defacto již o 3-tí samostatnou assassins creed hru za poslední cca čtvrt rok-viz AC4, Liberation a ted tedy i freedom cry, nu a ke konci roku nás zcela jistě čeká Assassins creed V .
-
Yohoho and a bottle of rum! Čtyřhodinový standalone ve kterém krom příběhu bude zas ten stejný recyklát? No doufám že to bude stát aspoň 30 euro, aby neměli škodu.